játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5513
FZoli:    4895
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2203
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Korábbi postok
> 1 < [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]
Csaba42 - Törzstag | 946 hsz       Online status #35965   2006.11.09 08:39 GMT+1 óra  
Idézet
Jedi :
[...]
Igazából amíg nem is tudjuk, h mi hogyan gondolkodunk, hogyan is működik az elménk egész pontosan, addig nem is fogjuk tudni, h egyáltalán MI-t fejlesztünk-e. Lehet h valami teljesen mást.


Ez vitathatatlanul igaz.

   
Jedi - Tag | 175 hsz       Online status #35963   2006.11.09 08:28 GMT+1 óra  
Idézet
Csaba42 :
Ha képes lenne egy olyan eseménysorozatra ÉRTELMESEN reagálni, hibáit MEG TUDNÁ ÉRTENI, s a legközelebbi alkalommal tudná KORRIGÁLNI, ami az alapprogramjában nincs meg, akkor nevezhetnénk tanuló robotnak.


Nem ez a baj, mert már jó ideje ('80-as évek vége) van olyan módszer (több is), ami képes erre (a környezeti dinamika ismerete nélkül az optimális politikához konvergál, tanul a hibáiból). A problémás kérdés a konvergencia gyorsasága. Bonyolultabb, komplexebb problémáknál bekövetkezik az állapottér-robbanás, ami a legjobb módszereket is hazavághatja (Bellman anno ezt nevezte a dimenziónalitás átkának). A jelenlegi kutatások jelentős része arra irányul, h hogyan lehet gyorsítani a tanulást s vannak szép eredmények is.

Persze nem kell attól tartanunk, h az egyik nap arra ébredünk, h a kenyérpirítónk terveket szövöget ellenünk. Az MI célja nem az, h létrehozzunk egy olyan programot, amivel (akivel) kellemesen elcseveghetünk a világ nagy kérdéseiről. A legfőbb célra az, h olyan nem (vagy csak nehezen) algoritmizálható problémákra megfelelő megoldást adjon, amikre egyelőre csak az emberek képesek. Egy ilyen MI lehet h nem is emberien fog gondolkodni (ilyenre van már példa egyes területeken).

Igazából amíg nem is tudjuk, h mi hogyan gondolkodunk, hogyan is működik az elménk egész pontosan, addig nem is fogjuk tudni, h egyáltalán MI-t fejlesztünk-e. Lehet h valami teljesen mást.

   
Csaba42 - Törzstag | 946 hsz       Online status #35961   2006.11.09 07:58 GMT+1 óra  
Idézet
VT :
[...]10 év egyetemi kutatómunka, meg a megszerzett phd-fokozat sokkal több mint 2 év gamemaker.


LOL, ez csak most jutott el a tudatomig

   
Csaba42 - Törzstag | 946 hsz       Online status #35960   2006.11.09 07:57 GMT+1 óra  
Idézet
VT :
Már megint ez a "mindent jobban tudunk" mentalitás. Tőlem belevághatsz, de nem poénból mondom, hogy szinte lehetetlen.[...]


Részben igazat adok Neked, egy teljesen "kezdő" nem tudja feltalálni újra a spanyol viaszt! Ami a nagy koponyáknak több év alatt sem jött össze (és le merem fogadni, hogy 10-nél, 100-nél több ilyen ember is próbálta már összedugni a fejét), az egy lelkes amatőrnek nagyon kis eséllyel fog sikerülni. Egyszerűen annyira bonyolult az emberi agy működése, hogy végtelen sok időt venne igénybe a valóságos lemodellezése. Legalábbis, a mai technikával. Manapság is az Ai-k töbsége script, előre leprogramozott utasítás. Lásd pl. a Black&White első részét (tudom, hülye példa). Kolosszális "intelligenciának" számított, de semmi mást nem tartalmazott, mint előre kódolt utasításokat. tanult ugyan, de ez csak előre difiniált alaponkon nyugszott. Az AIBO is fantasztikus dolog, de még messze áll attól, amit mi Intelligenciának hívunk. Mégis, lát, hall, érzékel, de ezt nem úgy teszi, mint mi, emberek. Neki nincsenek érzelmei sem, nem mondhatja magában, hogy pl. "ez fáj", vagy épp "nem fáj", nem gondolkozhat, nem leleményes. Csak arra képes, amit alkotói beletápláltak, de azt monoton, fáradtságot nem kímélve csinálja. Nem lehet neki megtanítani pl. a pókert, Quakezni sem fog soha. Ha képes lenne egy olyan eseménysorozatra ÉRTELMESEN reagálni, hibáit MEG TUDNÁ ÉRTENI, s a legközelebbi alkalommal tudná KORRIGÁLNI, ami az alapprogramjában nincs meg, akkor nevezhetnénk tanuló robotnak.

Bocsi, ha rosszul látom a dolgokat, nem akartam senkit sem megsérteni! Mindenesetre senki se hagyja abba, amibe belekezdett, mert az akármennyire is amatőr munka, mindenképpen TAPASZTALTABB lesz az alkotó a munkája készítése közben!

   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #35938   2006.11.09 05:02 GMT+1 óra  
Idézet
misi :
Én is gondolkoztam ilyenen hogy beírsz egy szöveget és vissza ír. Ha nem tudja mit jelent, akkor megkérdi, te meg elmagyarázod. Ha tanul egy szót menti és próbálja használni. Ha akarod segítek benne ha tudok mit. Egyébként tanuló intelligencia van már. Csinálni akartak egy robotot olyat mint az ember minden megvolt csak a látás nem. Nem ismerte fel a tárgyakkal. Szerintem, megér egy próbát!Mi van ha egy tudós azt módja "áá lehetetlen".Már megint ez a "mindent jobban tudunk" mentalitás. Tőlem belevághatsz, de nem poénból mondom, hogy szinte lehetetlen.
Ha olyan könnyen lehetne írni univerzális tanuló MI-t, hogy akár te is meg tudod csinálni, szerinted más nem csinálta volna már meg? Rengeteg helyen lehetne hasznosítani. Intelligensek lennének a számítógépek, nem lenne szükség programokra, stb. Ez érdeke lenne a cégeknek (pl. Microsoft), mindenféle hadseregnek és titkosszolgálatnak, stb.

Szerinted miért nem csinálták meg? Gonosz összeesküvés-elmélet van a háttérben? Mindenkit megesz a CIA? NEM!

Az a helyzet, hogy NEM TUDJÁK MEGCSINÁLNI.

A tudósok nem véletlen mondják, hogy "áá lehetetlen". Egyébként már megcsinálták volna. 10 év egyetemi kutatómunka, meg a megszerzett phd-fokozat sokkal több mint 2 év gamemaker. És ha 10 ilyen ember összeül, akkor sem válthatják meg a világot egykönnyen.

Én is gondolkoztam ilyenen hogy beírsz egy szöveget és vissza ír.

Én is:

Kód:
DO
INPUT a$
PRINT a$
LOOP UNTIL a$="vége"


Ha nem tudja mit jelent, akkor megkérdi, te meg elmagyarázod.
Mi az, hogy tudni?
Mi az, hogy jelenteni?
Elmagyarázod, de hogy fogja megérteni? Ő CSAK egy stringet lát! Olyan ez, mintha egy süketnek tanítanád Beethoven zenéjét. Látja a kottát, de nem fogja megtudni, mi van mögötte.

Ha tanul egy szót menti és próbálja használni.
Hogyan tanul?
Hogyan próbálja használni? Honnan tudja, hogy hogyan kéne?
Egyáltalán kell-e értenie azt, amit írsz?

Egyébként tanuló intelligencia van már.
Már az 50-es évek óta. Szűk problématerekre, pl. kétszemélyes játékoknál.

Csinálni akartak egy robotot olyat mint az ember minden megvolt csak a látás nem.
Kik? Hol?
Ez így nagyon általános. Nem derül ki, hogy mi lett volna a robotnak a célja. Ha annyi mint az AIBO-nak akkor oké. De ha általános célú sci-fikben létező robot, akkor ez csak mese. Miért zárná ki a látás hiánya a helyes működést? A vakok sem hülyék!
Meg miért kell robotnak lennie? Jó a sima program is, kiadom neki a parancsot, hogy "lépj fel az internetre, törd fel a bankok rendszereit, és utalj pénzt a számlámra. De ne sokat, ne legyen feltűnő. Ha nem tudod hogy kell hackelni, keress rá a google-n"

Szerintem, megér egy próbát!
Szerintem fölösleges erőlködés. De csináld, ha akarod.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #35885   2006.11.08 12:35 GMT+1 óra  
Az emberi intelligencia az nagyon nem skynet még. Másrészről meg a probléma sem egészen olyan, mint amilyennek látszik. Ugyanis a tiszta logika az képtelen a valóság bizonyos aspektuasit ellentmondás mentesen kezelni, tehát valóshoz hasonló intelligencia nem működhet az alapján, a többi megoldás meg pont emiatt baromi esetleges. Az emberek között is vannak nagy szélsőségek gondolkodásban, és attól, hogy pontosan miféle is, nagyon sok dolog függene, ha "világuralmat kapna".
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #35874   2006.11.08 12:11 GMT+1 óra  
Ja de van! Íme :
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #35873   2006.11.08 12:10 GMT+1 óra  
"Misi, bizony sokan örülnének neki, ha tényleg csak a látással kellene már csak baljódni"

Hát én ennek k.-ra nem örülnék! Sajna ebben a dologban igazat adok a Terminator íróinak, akik kitalálták a SkyNet-problémát. Sztem ez -> történne, csak fordítva (de olyan smiley nem volt )...
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #35863   2006.11.08 11:12 GMT+1 óra  
Misi, bizony sokan örülnének neki, ha tényleg csak a látással kellene már csak baljódni. A probléma viszont az, hogy jelenleg egy házilégy intelligenciáját sem vagyunk képesek modellezni.

Ez a tanulós, visszaírós dolog meg még nem intelligencia, kisérletezésnek elmegy, csak ne tápláljatok illúziókat ezzel kapcsolatban.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
misi - Törzstag | 971 hsz       Online status #35856   2006.11.08 10:43 GMT+1 óra  
Én is gondolkoztam ilyenen hogy beírsz egy szöveget és vissza ír. Ha nem tudja mit jelent, akkor megkérdi, te meg elmagyarázod. Ha tanul egy szót menti és próbálja használni. Ha akarod segítek benne ha tudok mit. Egyébként tanuló intelligencia van már. Csinálni akartak egy robotot olyat mint az ember minden megvolt csak a látás nem. Nem ismerte fel a tárgyakkal. Szerintem, megér egy próbát!Mi van ha egy tudós azt módja "áá lehetetlen".
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #34129   2006.10.29 01:11 GMT+1 óra  
Szerintem nézz bele ebbe a könyvbe, hogy tudd, mit nem tudsz:
http://www.kiskapu.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=65868

Ha nem olvasod végig, akkor is megtudhatod belőle mi fán terem az MI fejlesztés, mik a határok, problémák, stb.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #34084   2006.10.28 07:30 GMT+1 óra  
énis a discoveryről szedem az infókat. és ott mondták azt is, hogy a jelenlegi technológiákkal nem tudnak nagyot lépni előre. tervezési stádiumban vannak olyan rendszerek, amelyek az emberi idegrendszert próbálják leutánozni, de azt is csak baromira leegyszerűsítve.
azért remélem megélem azt az időszakot amikor bekövetkezik a nagy áttörés.

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34083   2006.10.28 06:46 GMT+1 óra  
Jaja!
Azé tud egy kicsit a gyerek...
   
Addict - Törzstag | 1031 hsz       Online status #34078   2006.10.28 06:36 GMT+1 óra  
Ejj, azt én is láttam, nem volt semmi (Discovery Channel Rulez )

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34077   2006.10.28 06:21 GMT+1 óra  
Nem azért, de halottam és láttam egy 15 éves gyereket, aki saját maga épített egy robotot és írt meg hozzá egy olyan szoftvert, ami a GPS-es jel és a kamera alapján elemzi a képet, eltárolja, és az akadályokat kikerülve megy....
Egyébként az amerikaiak "katonai" versenyére készült, ahová ilyen home made () robotokkal nevezhetnek az emberek...
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #34037   2006.10.27 13:52 GMT+1 óra  
Több mint 5 évbe telt egy olyan robot megépítése, és szoftverének megírása, amely képes átmenni úgy egy általa addig ismeretlen szobán, hogy minden tereptárgyat kikerül, és a legrövidebb útvonalon közlekedik (tehát kb mint egy ember). Még ez is óriási kihívást jelentett (főleg a szoftver része), és ez még mindíg kevés ahhoz, hogy intelligensnek nevezhessük a gépet.
Szóval bele fog ez még kerülni jópár évtizedbe, és amíg nem történik egy újabb hatalmas technológiai áttörés, addig esélytelen a dolog.

   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #34035   2006.10.27 13:42 GMT+1 óra  
Sajnos azt kell mondanom, nem fogod feltalálni "az" MI-t, ami okos lesz és el tudsz vele beszélgetni, akármennyit fejlesztessz...

A japánok a 80-as években óriási kormányzati támogatással megpróbálták létrehozni az 5. generációs számítógépeket, amik "intelligensek" lettek volna, ilyen meg olyan csilivili MI-vel megáldva. 92-ben abbahagyták a projektet, teljes bukással.

Mesterséges intelligenciát még senki sem fejlesztett ki. Vannak szabályalapú intelligens rendszerek, meg van a másik út, a "soft computing" a neurális hálókkal, genetikus algoritmusokkal meg fuzzy logikával, és kész, egyik sem intelligens, szűk teret képesek csak átlátni.

Az is vita tárgyát képezi, hogy pontosan mi a mesterséges intelligencia. Azt meg végképp homály fedi, hogyan kéne létrehozni, mert az emberi gondolkodást sem ismerjük.
Egyik kutatási terület a pszichológia. Másik az idegrendszer feltérképezése. A kettő messze nem ér össze. Nem tudjuk, hogyan lesz az idegsejtekből tudat.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #34034   2006.10.27 13:39 GMT+1 óra  
Eddig nem sok értelmét látom a dolognak, valami formális nyelvi automatának tünik. De akár ki is fejthetnéd mit mihez társít.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
version - Tag | 133 hsz       Online status #34033   2006.10.27 13:33 GMT+1 óra  
mondasz neki valamit ?? milyen nyelven ??
ha kész lesz add el a microsoftnak fizetnek érte csillio dollárt
ugy birom mikor amatörök ilyenekkel dobáloznak , pedig nekem a neurális hálozatok a kedvenc hobbim , de ki nem mernék ilyet ejteni a számon

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34031   2006.10.27 13:15 GMT+1 óra  
NEM JÁTÉHOZ KÉSZÜL!!!
Mondasz neki vmit, kielemzi, ha nem tetszik neki (tehát nem jut vele semmire), megkérdezi, h mit jelent...
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #34028   2006.10.27 13:01 GMT+1 óra  
Oké, csak milyen téren tanulékony? Játékfüggő. Általános mesterséges intelligencia nincs, és nem is ismeri a tudomány, hogyan kéne létrehozni.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34023   2006.10.27 11:40 GMT+1 óra  
Most próbálok egy olyat csinálni, ami tanulékony... Egyelőre jól halad...
   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #34019   2006.10.27 10:56 GMT+1 óra  
Csak "úgy" nem lehet MI-t csinálni, legalábbis jelenlegi ismereteinkkel a dolog még nagy csapatoknak is alig sikerül. Mindenképpen kell cél neki, az pedig meghatározza a működést, szóval nincs olyan, hogy csak úgy.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
version - Tag | 133 hsz       Online status #34018   2006.10.27 10:55 GMT+1 óra  
az AI elég tág fogalom elöször döntsd el mire akarod használni
de gondolkodo ai-rol ne is álmodj

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34008   2006.10.27 09:08 GMT+1 óra  
Nem játékhoz... Csak "úgy"...
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #34007   2006.10.27 08:37 GMT+1 óra  
Az MI játékonként változik, szóval kell vele foglalkoznod.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #34006   2006.10.27 08:28 GMT+1 óra  
Szerintetek érdemes mesterséges intelligenciával szórakozni (mármint, h én csinálok )...?
   
sonka_vac - Tag | 4 hsz       Online status #33645   2006.10.25 07:53 GMT+1 óra  
thx

   
Hagyma - Tag | 49 hsz       Online status #33568   2006.10.24 12:47 GMT+1 óra  
Idézet
sonka_vac :
Ou.. Bocs!
http://www.devtown.extra.hu/ Itt a programok résznél. Van magyar, és angol verzió ( de csak azért mert az össz szöveg kb. 100 karakter :] )Nemrossz
   
sonka_vac - Tag | 4 hsz       Online status #33547   2006.10.24 10:13 GMT+1 óra  
Ou.. Bocs!
http://www.devtown.extra.hu/ Itt a programok résznél. Van magyar, és angol verzió ( de csak azért mert az össz szöveg kb. 100 karakter :] )

   
Hagyma - Tag | 49 hsz       Online status #33532   2006.10.24 09:27 GMT+1 óra  
Az extra.hu nemengedi a közvetlen letöltést ! Index fájlt adj meg, és onnan a letöltési linket !
   
sonka_vac - Tag | 4 hsz       Online status #33528   2006.10.24 08:46 GMT+1 óra  
Krado ->
Helo! Bocs nem olvastam bele a topikba, csak sietve írok! Csináltam egy MINI játékot, itt megtalálja akit érdekel, de elöre leszögezem, hogy háromnapi termék,és leginkább unaloműzőnek szántam, tudom hogy gagyi!
http://www.devtown.extra.hu/programok.php (Krado)

   
Gaborious - Tag | 50 hsz       Online status #33484   2006.10.23 23:53 GMT+1 óra  
Hogy a topicra válaszoljak:
Még mindig a Reflection és Serializationt hegesztem c++ alá. Öröm a ^3 hogy nemsokára készen van, aztán erre építve meg csinálhatok entitásrendszert.
[Silent Vertigo] { Solarah }
SilentVertigo Honlap
   
Daani - Tag | 92 hsz       Online status #33242   2006.10.22 11:43 GMT+1 óra  
LOL
Practice makes perfect.
   
FZoli - Szerkesztő | 4895 hsz       Online status #33227   2006.10.22 09:55 GMT+1 óra  
A régi coderek mellet tott pihent a 15 kilós kalapács ...

Meg a légycsapó a bugfixekhez

FZoli.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33226   2006.10.22 09:41 GMT+1 óra  
Idézet
Daani :
Azon gondolkoztam h amióta a Microsoft és a Windows uralja a piacot azóta vajon több számítógép eshetett-e áldozatul tulajdonosa dürohamának...


hát ebben bizony van valami!
ha belegondolunk, 20 évvel korábban egy szoba nagyságú gépet nem biztos hogy nekiálltam volna szétverni, bár az is biztos, hogy nagyobb feelingje lett volna.

   
Geri - Törzstag | 2203 hsz       Online status #33160   2006.10.22 07:11 GMT+1 óra  
Annó elég sok Commodore is esett dühroham áldozatául, mondjuk azon is Microsoft alapú rendszer van

   
Daani - Tag | 92 hsz       Online status #33138   2006.10.22 05:11 GMT+1 óra  
Azon gondolkoztam h amióta a Microsoft és a Windows uralja a piacot azóta vajon több számítógép eshetett-e áldozatul tulajdonosa dürohamának...
Practice makes perfect.
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #33090   2006.10.21 14:32 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
értem. szóval a gép marad, de a többi mehet.
közben eszembe jutott, hogy honnét olyan ismerős az a jelenet, amin elképzeltelek.
Biztos láttad már te is, az a video, amelyiken a német kis hülyegyerek ut-zni akar, és közben megbolondul! Még magyar felirat is van hozzá. Remélem láttad!
Na, téged is pontosan olyannak képzellek el amikor programozol, csak más formád van mint a gyereknek, me nem azt kiabálod hogy "UT-zni akarok!!!!", hanem valami olyasmi, hogy "Ki*****tt mutatóóó!!!! ÁÁÁHHHHH!! Sz*r p*cs particlesystem osztály!!!"...Igen sajnos ismerem a videót. Ritkán akadok ki programozás közben, de ha sikerül akkor a csillagozandó rész több soron keresztül tart. És miután kissé sikerült megnyugodnom megyek UT2003-azni botok ellen. Az asztalt meg csak dobolásra használom, meg egyébként is a kemény 60kg-mal nem sok kárt tudok benne tenni.
Reality is almost always wrong. - House

   
warlock - Törzstag | 704 hsz       Online status #33087   2006.10.21 13:49 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer :
Idézet
gaborlabor :
én meg teljes csendben és nyugiban tudok megfelelően odakoncentrálni. az a kedvencem mikor nagy csend van, egyedül vagyok, és annyira bele tudok mélyedni, hogy mire föleszmélek, már eltelt pár óra.


Nálam bömböl a zene közben ordítom én is a szöveget, gépelem a kódot néha az asztalon ütöm a ritmust.


rokon lélek
Azért van hogy én is csöndben szoktam lenni, általában a csapkodós dürohamok előtt

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33086   2006.10.21 13:45 GMT+1 óra  
értem. szóval a gép marad, de a többi mehet.
közben eszembe jutott, hogy honnét olyan ismerős az a jelenet, amin elképzeltelek.
Biztos láttad már te is, az a video, amelyiken a német kis hülyegyerek ut-zni akar, és közben megbolondul! Még magyar felirat is van hozzá. Remélem láttad!
Na, téged is pontosan olyannak képzellek el amikor programozol, csak más formád van mint a gyereknek, me nem azt kiabálod hogy "UT-zni akarok!!!!", hanem valami olyasmi, hogy "Ki*****tt mutatóóó!!!! ÁÁÁHHHHH!! Sz*r p*cs particlesystem osztály!!!"...

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #33085   2006.10.21 13:30 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
persze el tudom képzleni! csapkodod a billentyűzetet, a gombok repkednek, üvöltesz, káromkodsz, szidod a visual studiot, néha még az egeret is hozzávágod a monitorhoz, és mire lenne valami, addigra összezúzod a számítógépasztalt és a gépet is.A gépre vigyázok, túl drága volt ahhoz hogy szétverjem.
Reality is almost always wrong. - House

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33084   2006.10.21 13:22 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer :
Idézet
gaborlabor :
én meg teljes csendben és nyugiban tudok megfelelően odakoncentrálni. az a kedvencem mikor nagy csend van, egyedül vagyok, és annyira bele tudok mélyedni, hogy mire föleszmélek, már eltelt pár óra.


Nálam bömböl a zene közben ordítom én is a szöveget, gépelem a kódot néha az asztalon ütöm a ritmust.


persze el tudom képzleni! csapkodod a billentyűzetet, a gombok repkednek, üvöltesz, káromkodsz, szidod a visual studiot, néha még az egeret is hozzávágod a monitorhoz, és mire lenne valami, addigra összezúzod a számítógépasztalt és a gépet is.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33083   2006.10.21 13:21 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer :
Idézet
gaborlabor :
hmm talán azért, mert ez egy fátékfejlesztő portál?

persze, azért regeld be, maximum a modik nem engedélyezik.


Mi az a fáték?hát nem akármi! az kérem szépen a NextGen játékok elnevezése! Le vagy maradva!

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #33082   2006.10.21 13:12 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
én meg teljes csendben és nyugiban tudok megfelelően odakoncentrálni. az a kedvencem mikor nagy csend van, egyedül vagyok, és annyira bele tudok mélyedni, hogy mire föleszmélek, már eltelt pár óra.


Nálam bömböl a zene közben ordítom én is a szöveget, gépelem a kódot néha az asztalon ütöm a ritmust.
Reality is almost always wrong. - House

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #33081   2006.10.21 13:08 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
hmm talán azért, mert ez egy fátékfejlesztő portál?

persze, azért regeld be, maximum a modik nem engedélyezik.


Mi az a fáték?
Reality is almost always wrong. - House

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33075   2006.10.21 11:54 GMT+1 óra  
hmm talán azért, mert ez egy fátékfejlesztő portál?

persze, azért regeld be, maximum a modik nem engedélyezik.

   
Daani - Tag | 92 hsz       Online status #33074   2006.10.21 11:51 GMT+1 óra  
Idézet
Gericop :
Télleg...
Bereggeljem a Message Messenger-t?Sztem regeld be ... úgy is szinte csak játék van!
Practice makes perfect.
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #33070   2006.10.21 11:32 GMT+1 óra  
Idézet
Daani :
Munka közben az "aznapi" kedvencemet hallgatom, közben ICEtííííít iszok és pizza ha nincs babapiskótát szoktam enni és eddig bevált...   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #33062   2006.10.21 11:01 GMT+1 óra  
Télleg...
Bereggeljem a Message Messenger-t?
   
Korábbi postok
> 1 < [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]