játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5441
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2186
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] > 44 < [45] [46]
Birmacher - Törzstag | 516 hsz       Online status #12747   2006.05.16 05:30 GMT+1 óra  
Idézet
gymisi :
Environment.Newline a sortörés, és természetesen állítsd be, hogy a textbox több soros is lehessen!


A büdös életben nem jöttem volna rá, h Enviroment.NewLine... Thx!

   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #12712   2006.05.15 21:37 GMT+1 óra  
Idézet
ferchild :
Hali!

Tudna valaki ajánlani egy jó kis cikket c# performance-ról és optimalizációkról? Vagy van valakinek ebben a témában bármi érdekes tapasztalata?

kösz



Maximizing .Net performance c. könyv.

   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #12711   2006.05.15 21:20 GMT+1 óra  
Environment.Newline a sortörés, és természetesen állítsd be, hogy a textbox több soros is lehessen!

   
Birmacher - Törzstag | 516 hsz       Online status #12681   2006.05.15 13:17 GMT+1 óra  
mit állítsak be a multi textboxon, ha php fájl-t olvasok be soronként akkor minden sort új sorban kezdjen el, mer a \n nem jött be a szöveget így füzöm: text_box_message.Text += row;

   
ferchild - Törzstag | 815 hsz       Online status #11982   2006.05.11 23:15 GMT+1 óra  
Hali!

Tudna valaki ajánlani egy jó kis cikket c# performance-ról és optimalizációkról? Vagy van valakinek ebben a témában bármi érdekes tapasztalata?

kösz
Feci Barath (by Kuz)
XD
http://már nem elérhető...új lesz
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11631   2006.05.09 11:09 GMT+1 óra  
Köszi a választ, sztem megpróbálom magam hozzászoktatni, bár még jódarabig úgyis dolgozom Cpp-vel, C# elég ingovány még alattam Még1x köszi
   
nadam - Törzstag | 364 hsz       Online status #11506   2006.05.09 05:06 GMT+1 óra  
A class, az interface es a tomb is referencia tipusu.
Kerdezted, hogy mi ertelme van:
Ha hozzaszoktatod magad a referencias gondolkodasmodhoz, es ahhoz, hogy nem kell torodni az objektumok felszabaditaaval, mert a szemetgyujto automatikusan felszabaditja azokat az objektumokat, akikre nem hivatkozik mar senki, akkor egy ido utan nagyon kenyelmes lesz referencia tipusu objektumokkal dolgozni. De meg kell szokni. Ez olyannyira jol mukodik, hogy pl. Java-ban nincsenek is struct-ok.
A C# biztositja a struct lehetoseget, de ez mar csak egy finomsag, szerintem csak akkor hasznald, ha jo okod van ra. Nehany esetben sebessegre optimalizalasnal lehet filozni azon, hogy pl. struct tombot hasznalj, de alapban az egyszeruseg es egysegesseg kedveert a helyedben csak class-okat hasznalnek.
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11470   2006.05.09 04:16 GMT+1 óra  
Bazz, akkor ezért volt Igen, az volt itt a fő gond, amit nem értettem, hogy sima int-tel megy, class-ommal már nem, de így már természetesen tiszta, köszi.
Csak 1 kérdés: ennek mi értelme van? Miért nem lehet mind1ik egy fajta, vagy én tudjam meghatározni, hogy akkor most mi legyen (igen, vhogy imádom a Cpp-t ? Szal ez nekem így kicsit logikátlannak tűnik. Ja és akkor: csak a class, ami referencia típusú? És abból mind1ik fajta?
   
nadam - Törzstag | 364 hsz       Online status #11453   2006.05.09 03:07 GMT+1 óra  
Egy kicsit pontatlan voltam.
Szoval az igazsaghoz hozzatartozik, hogy C#-ban ketfele tipus letezik: value type es reference type.
A 'class' reference type, ezert mindig referencia szeruen hivatkozunk ra, a belole alkotott tomb referenciakat tarol: ugy ahogy az elozoekben leirtam.
Ezzel szemben vannak value type-ok, amelyek valoban ugy viselkednek ahogyan elvartad: ertek szerint passzolgatjuk oket; a beloluk letrehozott tomb magukat az ertekeket tarolja. Ilyen value type-ok a beepitett tipusok kozul kerulnek ki (pl. int stb...) es a struct-ok.
Tehat ha a Particle class, akkor a masodik megoldas a jo, ha a Particle struct, akkor az elso.

(Java-ban pl. csak beepitett tipusok value type-ok, tobbek kozott ezek a finomsagok azok, ami miatt a C#-ot fejlettebbnek tartom...)
   
nadam - Törzstag | 364 hsz       Online status #11445   2006.05.09 02:38 GMT+1 óra  
Az a baj, hogy C++-osan gondolkodol
A C#-os tomb referenciakat tarol, ugy kepzeld el, mintha C++-ban pointertomb lenne, es az adattagokat is ugy kepzeld el, mintha pointerek lennenek. (azok is referenciak)

Vagyis letrehozol egy 16 elemu tombot. Ezt ugy kepzeld el, hogy ez osszesen 64 byte: minden elem egy 4 byte-os referenciat tarol. Ez kezdetben null.
A Particle osztalyod meretetol abszolut nem fugg a tomb merete; az 64 byte akkor is, ha a Particle osztalyod egyetlen peldanya ennel joval nagyobb. A tomb egyes cellaiba csak referenciakat raksz.
A masodik peldadban mindegyik cellaba egy ujonnan leterehozott Particle peldanyra mutato referenciat raksz. Majd ezt a peldanyt ujra elkered a tombtol, es beallitod a size propertyjet. Ez igy kiralyul mukodik.

Az elso peldadban egyszeruen veszed a tombod i-edik elemet, ami null, majd a null-nak be akarod allitani a size propery-jet, ami termeszetesen runtime hibahoz vezet.

Ezt a hozzászólást nadam módosította (2006.05.09 02:50 GMT+1 óra, ---)
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11431   2006.05.09 01:48 GMT+1 óra  
pff... már megint egy számomra egyelőre érthetetlen hiba. Létre akartam hozni egy listát a particle-jeimnek, először így:

Kód:
Particle[] particles;

            Create()-ben pedig
            particles = new Particle[particle_num];

            for (int i = 0; i < particle_num; i++)
            {
                particles[i].size = in_size;
            }


Ezzel azt csinálta, hogy létrehozott 16 helyet, aminek mind1ike null-ra mutatott, azaz amikor be akartam állítani a size-t, akkor unreferenced hibát dobott. Tudomásom szerint ezt így kellett volna csinálni, de így nem működött, ezért kipróbáltam ezt is:

Kód:
            particles = new Particle[particle_num];

            for (int i = 0; i < particle_num; i++)
            {
                particles[i] = new Particle();
                particles[i].size = in_size;
            }


Azaz jelenleg ez most 2x hozza létre, egyszer a megfelelő méretű helyet, egyszer meg egy objektumot is; de ennek szvsz nem így kéne lennie... Mi lehet a hiba? Mert így meg tökéletesen működik Nem értek én már semmit sem...
   
EgerT - Tag | 10 hsz       Online status #11332   2006.05.08 06:31 GMT+1 óra  
Akkor rendben.
_T_
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #11330   2006.05.08 06:21 GMT+1 óra  
Bocs ha sértésnek vetted, nem annak szántam.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
EgerT - Tag | 10 hsz       Online status #11327   2006.05.08 06:15 GMT+1 óra  
VT: Nem igazán, az én képem greyscale, és nem vagyok Vámpír csak szeretem őket, ez a saját arc képem ! Kérdezd meg WTomát ! Én is szeretem a SouthParkot, de azért Cartman-t nem pakolnám a beírásaim mellé.
Tiszteld az idősebbet, ha már mod vagy viselkedj is úgy.

Ezt a hozzászólást EgerT módosította (2006.05.08 06:32 GMT+1 óra, ---)
_T_
   
nadam - Törzstag | 364 hsz       Online status #11301   2006.05.08 05:17 GMT+1 óra  
Idézet
ShAdeVampirE :
De legalább már tudom, hogy a legkönnyebb kifagyasztani az MSVC#-ot


Hat igen, vegtelen rekurzioval minden rendszert le lehet fagyasztani.
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #11298   2006.05.08 05:14 GMT+1 óra  
áááá ezek az avatarok
EgerT, Shade rokonok vagytok?

Ezt a hozzászólást VT módosította (2006.05.08 05:54 GMT+1 óra, ---)
Csak semmi játékfejlesztés!
   
EgerT - Tag | 10 hsz       Online status #11263   2006.05.08 03:07 GMT+1 óra  
Pontosan !
Illetve a property-k sok minden másra is jók, a get/set blokkban megírhatod a fg szabályos mellékhatását !
_T_
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11262   2006.05.08 03:04 GMT+1 óra  
ok, megint én voltam a hülye, mert ugyebár ahhoz, h a file működjön kellett volna egy változó is. A helyes kód:
Kód:
       private string my_tex_url = "az új változó";
        public string MyTexUrl
        {
            get
            {
                return my_tex_url;
            }
            set
            {
                my_tex_url = value;
            }
        }


De legalább már tudom, hogy a legkönnyebb kifagyasztani az MSVC#-ot
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11260   2006.05.08 02:48 GMT+1 óra  
Köszi, még jól jöhet
Viszont ilyet még nem láttam...

ha ez a field benne van a forráskódban, akkor befagy:
Kód:
        public string my_tex_url
        {
            get
            {
                return my_tex_url;
            }
            set
            {
                my_tex_url = value;
            }
        }


Ha viszont csak sima változóként definiálom, akkor minden rendben...
Igazából nem is fagy, mert eddig csak 1x volt, h újra kellett indítanom, de ha a filed szerepel, akkor amikor Form-ot megakarom nézni (designer nézet), akkor elszáll az egész, és kilép a progi (Express 2005). Fordításnál pedig mindíg hibával áll le. Ez azért elég dúrva...

Azóta tesztelgettem kicsit, és az a baja, hogy értéket akarok neki adni Szal ha csak simán deklarálom, akkor semmi gond, ha viszont értéket adnék neki, akkor jelentkeznek a tünetek...
   
EgerT - Tag | 10 hsz       Online status #11143   2006.05.07 07:25 GMT+1 óra  
Esetleg erre gondoltál:
http://codebetter.com/blogs/paul.laudeman/archive/2005/04/17/62124.aspx

Ebben sincs Resize, de van egy EventSpy nevü stuff ami lehet hogy hasznos lehet számodra
_T_
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11132   2006.05.07 07:03 GMT+1 óra  
netalán te is voltál ott? 1ébként köszi, de nekem a teljes lista kéne, vagy legalábbis ahol onResize is szerepel...
   
EgerT - Tag | 10 hsz       Online status #11107   2006.05.07 04:43 GMT+1 óra  
Full winForms doksi:
[url]http://www.msportal.hu/portal/(5mmeol45unjfr33tlyz0bsmi)/Permalinks/Documents.aspx?ItemId=416[/url]
kb 3-4 oldal környékén van egy életciklus felsorolás
_T_
   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #10969   2006.05.06 06:03 GMT+1 óra  
Sry, hogy ide teszem fel a kérdést, de nem találtam jobbat.
Szal az érdekelne, h nincs e vkinek egy táblázata/ ábrája, hogy a win ablakesemények hogy következnek. Ilyenekre gondolok, mint hogy onCreate után lefut onResize, végén onFocus... Csak nem tudom pontosan, mik és milyen sorrendben...
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #8052   2006.04.20 10:41 GMT+1 óra  
Sikerült! Kösszenet a segitséget!

   
ferchild - Törzstag | 815 hsz       Online status #7996   2006.04.20 06:29 GMT+1 óra  
( nem ide tartozik, de a CAPS LOCK bekapcsolása a munkám miatt kell, nem sajátos elcseszett magatartásforma, és nem fogom kikapcsolni, mert akkor ott szívok. Ez a "ha be van kapcsolva KIABÁLSZ dolog meg olyan gyerekes)
Feci Barath (by Kuz)
XD
http://már nem elérhető...új lesz
   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #7991   2006.04.20 06:00 GMT+1 óra  
CAPS LOCK RULZZ
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
ferchild - Törzstag | 815 hsz       Online status #7989   2006.04.20 05:54 GMT+1 óra  
A SHARPDEVELOP IS NAGYON KIRÁLY! NINCS KÜLÖMBSÉG KÖZÖTTÜK
Feci Barath (by Kuz)
XD
http://már nem elérhető...új lesz
   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #7986   2006.04.20 04:53 GMT+1 óra  
Miért nem használsz MSVC# 2k5 Expresst?

   
ferchild - Törzstag | 815 hsz       Online status #7972   2006.04.20 02:52 GMT+1 óra  
HA FELINSTALÁLTAD AKKOR A GAC-BA BEKERÜL, HA NEM AKKOR MEG A REFERENCE-NÉL AMIKOR HOZZÁADOD AKKOR TALLÓZD BE ÉS ENNYI....
AZTÁN LEHET HASZNÁLNI.
VAN BENNE GLFW AZ OLYAN MINT A GLUT, CSAK JOBB,
DE VAN GLUT IS

USING TAO.GLFW ASSZEM A FORMA

NA MEG VAN DOKSI HOZZÁ...AZ ALAPJÁN MEGLESZ MINDEN
Feci Barath (by Kuz)
XD
http://már nem elérhető...új lesz
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #7969   2006.04.20 02:09 GMT+1 óra  
Ok, lent van, de hogy kell használni? Gondolom Sharp Developpal Reference-nél hozzá kell adni? Ok, de ott nincs a listán! Vagy kell még valahol vmit beállitani?

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #7967   2006.04.20 01:42 GMT+1 óra  
Töltöm le!
Kössz a tippet!

   
ferchild - Törzstag | 815 hsz       Online status #7966   2006.04.20 00:20 GMT+1 óra  
a Tao meg király!!! tapasztalatból tudom
Feci Barath (by Kuz)
XD
http://már nem elérhető...új lesz
   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #7716   2006.04.18 12:15 GMT+1 óra  
CsGL-t dobd ki, keress rá a TAO Framework-ra.... csgl-t ha jól tudom, már nem fejlesztik....

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #7694   2006.04.18 12:05 GMT+1 óra  
Látom sok C#-s van itt, szal lenne egy kérdésem. Letöltöttem a CsGL-t (CsGL), amit megpróbáltam SharpDevelop-pal használni, de nem megy . Találtam egy német leirást, hogy hogy kell rátukmálni, de németből gyenege vagyok ! Szal, tudja valaki hogyan használhatnám az OpenGL-t SharpDevelop-pal?

   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #7669   2006.04.18 11:06 GMT+1 óra  
vésd be az helpbe, talán segít: ms-help://MS.VSExpressCC.v80/MS.NETFramework.v20.en/cpref10/html/P_System_Net_WebRequest_ContentType.htm

   
Birmacher - Törzstag | 516 hsz       Online status #7660   2006.04.18 10:40 GMT+1 óra  
RSS adatokat kérek le és a kódolás nem egyezik az RSS kódolásával. Még vki mondta h pár dolognál textreader, stb be lehet állítani az Encoding-ot, de a kódnál amit írtam, ott sztem sehova se ílleszthető be ez a cucc:

Kód:
public void resrefhRSS(string RSS, int which)
        {
                System.Net.WebRequest myRequest = System.Net.WebRequest.Create(RSS);
                System.Net.WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse();

                switch (which)
                {
                    case 0:
                        NewsRSSdoc.Load(RSS);
                        break;
                    case 1:
                        ForumRSSdoc.Load(RSS);
                        break;
                }
        }


tehát ha vkinek van 5lete h ezt h írjam át úgy, h kódolással szedje le azt megköszönném
RSS - a megnyitandó rss fájl URLje
which - melyiket frissíti

   
ferchild - Guests | hsz       Online status #7290   2006.02.24 04:40 GMT+1 óra  
volt egy kérédsem, de úgy néz ki már vagy egy fél órája megválaszoltam magamnak

de azért köszi szépen

a dx versioning meg remélem segít nektek (lásd lejjebb: van jó pár bejegyzés)

-: csak a hiba maradandó :-

   
ferchild - Guests | hsz       Online status #7289   2006.02.24 04:24 GMT+1 óra  
mellesleg: a directsetup-ban definiálva van

DWORD dwVersion;
DWORD dwRevision;
if (DirectXSetupGetVersion(&dwVersion, &dwRevision))
{
printf("DirectX version is %d.%d.%d.%d
",
HIWORD(dwVersion), LOWORD(dwVersion),
HIWORD(dwRevision), LOWORD(dwRevision));
}

a link:

http://msdn.microsoft.com/archive/default.asp?url=/archive/en-us/directx9_c_dec_2004/directx/directxsdk/reference/DirectSetup/functions/directxsetupgetversion.asp

-: csak a hiba maradandó :-

   
ferchild - Guests | hsz       Online status #7288   2006.02.24 04:20 GMT+1 óra  
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftDirectX

nálam ezen kulcs alatt van egy
"installedversion REG_BINARY 00 00 00 09 00 00 00 00" bejegyzés
alatta meg:
"version REG_SZ 4.09.00.0904"

:p

ja és ebböl a 09 azt jelenti hogy DX9 a 04 meg, hogy c asszem!

-: csak a hiba maradandó :-

   
ferchild - Guests | hsz       Online status #7287   2006.02.24 04:16 GMT+1 óra  
mellesleg: aki nem értené annak:

a dxdiag-ot éri el com-on keresztül és így lehet lekérdezni
vagy file versioning-el de akkor tudnod kell a "magic number" kódokat.

-: csak a hiba maradandó :-

   
ferchild - Guests | hsz       Online status #7286   2006.02.24 03:53 GMT+1 óra  
egy kéréds minden c# GURU-hoz: hogy a fenében lehet mp3-akat lejátszani mégis??? Mert a wav az ugye okés, de ez most megfogott rendesen.... Kéne nagyon!
Köszönöm előre is a válaszokat!


-: csak a hiba maradandó :-

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #7285   2006.02.23 12:09 GMT+1 óra  
HÁt sok szerencsét, mert én is kerestem ma egy jó órát, de semmi... Bár lehet én kerestem rossz kulcsokkal.

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #7284   2006.02.23 11:17 GMT+1 óra  
Ezzel csak 1 gond van: reg-ben hol? :p Végigkerestem az összes DirectX-es adatot, és külön a 9.0c-t, de egyikhez se találtam rendes találatot, csak ami mondjuk az SDK-ról adott infót... (nekem end-user dx version kéne...)

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #7283   2006.02.23 10:32 GMT+1 óra  
Ezt mondom én is!

[url="http://blog.prog.hu/gymisi">blogom

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #7282   2006.02.23 10:00 GMT+1 óra  
Suleeban gondolkoztam rajta, és szvsz a DX verziót nem DX-el kéne lekérdeztetni, mert ha egy régebbi DX van fent, akkor az újabbat hogy kérdezi le?
Ha mondjuk 8as van a gépen (azért remélem ilyen már nemsok helyen van :p), és te 9c February alatt írod, akkor nemvalószínű, h kompatibilisek lennének. Ha tévedek pls. javítsatok ki!

Szal az 1etlen hely ahol ésszerűen ez fellelhető (én tudásom alapján, azaz ez egyáltalán nem 100%), az a registry, ahova mindenképpen beírja magát.

Megnéztem dxdiagot, és ott pedig ilyen számokat dobál ki:
DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
(Ez nálam a February)

De mostmár engem is kra érdekel, mert kb. sehol nem találok róla infót, msdn-en se, google-n se... Én járok csukott szemmel???

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #7281   2006.02.22 23:14 GMT+1 óra  
Nekem is 6600-am van

DX verziót nemtom hogy kell, azzal még nem próbálkoztam, de ilyen shader verziókat már igen, arra mindjárt itt is egy példa...

Caps myCaps = Manager.GetDeviceCaps(Manager.Adapters.Default.Adapter,
DeviceType.Hardware);

textBox1.Text += "Pixel Shader: "
+ myCaps.PixelShaderVersion.ToString()
+ Environment.NewLine;

textBox1.Text += "Vertex Shader: "
+ Manager.Adapters.Default.Information.Description.ToString()
+ Environment.NewLine;

De most felkeltetted a figyelmem, lehet gyorsan át is futok rajta, van e vhol DX-es megfelelő is

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #7280   2006.02.22 08:03 GMT+1 óra  
Miért, azokat már megjeleníted vhol? :p Szvsz semmi értelme.
DX meg olyan, h ott kell lennie gépen, ahogy mondták, DLL-t vinni nem lehet. De hülyeség is, kereskedelmi gámáknál is feltűntetik, h milyen DX kell hozzá, akkor ezt te is megtod tenni.
Ja és még vmi: van már DX February is!

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
Kredisoft - Guests | hsz       Online status #7279   2006.02.22 06:07 GMT+1 óra  
Hát ha jól gondolom akkor erre találták ki a DXdiag-ot. Nyomassátok be a run-ba és ott minden dll verziót sőt integritást is láthattok. Have fun


   
Vendég - Guests | hsz       Online status #7278   2006.02.22 05:55 GMT+1 óra  
Igen, a dll-eket nem kell másolgatni, és ugyan olyan direct3dx dll-nek a (pl.:1.0.2908, 1.0.2910(legújjabb)) kell lennie, mindegyik gépen amin futtatni szeretnéd! És már mondtam, hogy a directX verzióját hülyeség lekérdezni, mivel mdx, ha minden igaz akkor directx 9.0c!De ha nagyon megszeretnéd nézni, akkor registryben nézz utánna, ott biztos van egy bejegyzés!

[Edit: Gymisi voltam]

(Módosította Vendég 2006.02.22. 13:56-kor)

   
Kredisoft - Guests | hsz       Online status #7277   2006.02.22 04:57 GMT+1 óra  
Csak egy gyors ötlet Mester Kuzanth. A verziószámok stimmelnek a megfelelő helyeken? Nekem volt olyan is hogy ha nem az sdk-ból kivadászott dll-eket illetve DX-et telepitettem akkor problémám volt progik futtatásával.


   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] > 44 < [45] [46]