játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5441
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2186
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] > 9 < [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [46]
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #174768   2012.02.15 10:18 GMT+1 óra  
Parallax: azért string, mert a tryparse stringet vár.

Matzi: Arra írtam át, hiszen erre való a tryparse (itt most pont nem szükséges a visszatérési értékét használni). Csak gondoltam megosztom veletek eme szösszenetet.
A másik, amitől hülyét kapok: Új munka létrehozása szét van szedve kb 6-7 külön metódusba, minden metódusban le van kérve egy adag system paraméter, ami alapján feltölt 4-5 mezőt, majd visszaadja a munkát. És ez 6-7 metóduson keresztül.
Másik kedvencem:

Kód:
public DAL.Engagement FillEngagementFromDepotItem(
DAL.Engagement _engagement, DAL.DepotItem _depotItem)
        {
            _engagement.EngagementName = _depotItem.Name;

            return _engagement;
        }


Hát igen, erre muszáj volt metódust írnia az eredeti fejlesztőnek.
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #174767   2012.02.15 10:09 GMT+1 óra  
Az még csak nem is lenne gáz, de ha már egyszer be-tryparse-olta, akkor utána miért nem adja vissza szimplán azt az értéket vagy a nullát? Miért parseolja be megint?
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #174765   2012.02.15 09:56 GMT+1 óra  
Tán valami scriptet írtak, hogy minden szövegesen jön?

   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #174707   2012.02.14 12:10 GMT+1 óra  
Amikor az ember ért is valamihez, meg nem is (egyik régi céges project, amit most kell ellenőriznem, annak egy "érdekes" megoldása) :

Kód:
public class Helper
    {
        public static int Parse2Int(string _source)
        {
            int i;
            return Convert.ToInt32(!Int32.TryParse(_source, out i) ? "0" : _source);
        }

        public static DateTime Parse2DateTime(string _source)
        {
            DateTime i;
            return Convert.ToDateTime(!DateTime.TryParse(_source, out i) ? DateTime.MinValue.ToString() : _source);
        }
    }
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #174159   2012.02.04 16:21 GMT+1 óra  
Parallax
ezt így betanulni senki sem tudja.

nem is kell elég ,ha pár példát látok ..
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #174158   2012.02.04 15:44 GMT+1 óra  
Legtöbb esetben magától értetődik egyes osztályok műveletei mire jók, elég csak megnyomni a pontot és az IS előhozza. Időnként nézni kell a doksit, abban is vannak mintapéldák. A kombináció mindig helyzetfüggő ezt így betanulni senki sem tudja.

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #174144   2012.02.04 10:53 GMT+1 óra  
az a könyv meg van , msdn-en meg amig nem rakom újra a gépet nem tudok böngészni (valami miat a microsoft- kezdetű url-cimek nem jőnek be , de mind 1) am én a jegyzetekből sokkal könnyeben tanulok mint az ilyen oktató anyagokból , mert itt részletesben van le írva minden + láttom a teljes forrás kodot nem csak a szavakat igy gyorsabban jövök-rá hogyan lehet a szavakat kombinálni .
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #174138   2012.02.03 23:58 GMT+1 óra  
Így szavanként sokáig eltartana tanulni, az OOP-t kell megérteni egy kicsit. String egy osztály a háttérben, ha kisbetűvel írod akkor is. Az osztálynak vannak mezői és műveletei. Ezt az msdn-en bal felső sarokban előkeresheted te is, ha beirod, hogy string. Azon belül a megfelelő részt elolvasod és kész. Ha az angol nem megy, akkor pedig ebben a könyvben sok mindent megtalálsz.

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #174121   2012.02.03 17:14 GMT+1 óra  
áhh igy már értem, hogy láttam működés közbe Köszi Kuz
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #174110   2012.02.03 13:11 GMT+1 óra  
Mert Replace( <mit> , <mire> ) a formátum.
Lenti példádban pl
s.Replace(" ", "" ).Length.
Ugyanakkor különbség van a kettő közt:

s.Replace(" ", "" ) //ebben az esetben s értéke nem változik.

és

s = s.Replace(" ", "" ) //ebben az esetben s értéke a replace-elt verzióra változik.
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #174107   2012.02.03 12:20 GMT+1 óra  
Kuz - igen szóközök nélkűl kellene de a Replace <-szót alá húzta valamiért hibás
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #174104   2012.02.03 12:10 GMT+1 óra  
Továbbra is áll a kérdés, miszerint a szóköz karakternek minősül a kérdésed szempontjából?
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #174097   2012.02.03 10:43 GMT+1 óra  
hi emlékeztek még , amikor arra kerestem meg oldást ,hogy hogyan tudnám meg számolni egy szövegben a karakterek számát kitarto keresésnek hála msdn-en meg találtam a választ még pedig ehez ezt a szot kell fel használni Length

és a recept igy néz ki

Kód:
string s = "my name is Tibsy";
            int i = s.Length;

            Console.WriteLine("S-> "+s);
            Console.WriteLine("I-> "+i);

            Console.Read();



szerk.
ano kuz is le irta de =/.. nem értetem meg akkor
   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #171186   2011.12.22 15:04 GMT+1 óra  
/*Ez most inkább vs10 kérdés lesz. Egy xna projectet egészítettem ki egy dll-el és 1-2 .cs fájlal. És ezt a projectet akarom kiexportálni (File->Export Template). A baj az, hogy a xna4-hez tartozó Content projectet nem exportálja mellé és hogy a dll-t sem látja (a References mappába felkiáltójel van a dll nevénél és a Content Reference-nél is). Próbálkozatam már csak a dll-el is , de nem jött össze.*/

Nah most már sikerült a dolog nagy része, ám még mindig kapok egy warningot: "The referenced component 'XGL1Content' could not be found.". Ezt a Content Reference mappában lévő Content projectre kapom (vis még mindig ott a felkiáltójel)

Ezt a hozzászólást Bukta módosította (2011.12.22 16:40 GMT+1 óra, ---)
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #170463   2011.12.11 19:48 GMT+1 óra  
Tibsy: Ez megint attól függ mire kell ez. File-ba mentés és visszaolvasásnak van ettől ezerszer könnyebb módja is.

   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #170458   2011.12.11 19:12 GMT+1 óra  
Ha kell az is, hogy hány sor, akkor meg ott a StreamReader-nek a ReadLine-ja (feltételezem nincs olyan metódus, ami visszaadja, hogy egy fileban hány sor van, de max msdn-en megnézed).
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #170448   2011.12.11 14:59 GMT+1 óra  
ha azt csinálod, amit most, és utánaírod, amit Kuz írt, akkor ezt fogja csinálni...

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #170447   2011.12.11 13:57 GMT+1 óra  
nem nekem egy olyan kis program kel amivel ha meg nyitom a forrás filjlokat akkor meg számolja hány sort és karaktert gépeltem le és minden szöveges formátumnál működjön
az már megy hogy meg nyissam és formázzam de meg számoltatni nem tudom és erre a számolásra kellene nekem egy meg oldás mivel nem ismerem az összes olyan szót amit programozás során használhatunk
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #170432   2011.12.11 08:00 GMT+1 óra  
A myString-nek van Length-je, nem az kell neked? Ha nem kell a szóköz, akkor myString.Replace(' ', '' ).Length.
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #170425   2011.12.11 00:29 GMT+1 óra  
hi egy kis help kellene
van egy kodom és szeretném hogy ne csak meg nyissa a Filt hanem meg is számolja hogy hány karakter van benne valaki ki egészítene ?! pls


Kód:
           
            System.IO.StreamReader myFile =  new System.IO.StreamReader("c:\\test.txt");
            string myString = myFile.ReadToEnd();

            myFile.Close();
            Console.WriteLine(myString);
            Console.ReadLine();
   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #168274   2011.11.09 15:28 GMT+1 óra  
A jegyzőkönyv kedvéért:

Kód:
foreach (Object it in (var as IEnumerable<Object>))
    ...;
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #168272   2011.11.09 14:49 GMT+1 óra  
Van egy ilyen kódrészletem, ami meghívja egy adott osztály GetAll... metódusát.

Kód:
string m_TypeName = "..." + ObjectType + "...";//Ez egy dinamikus típusnév összeillesztés.

Type m_Type = Type.GetType(m_TypeName);//Ez meg a típusnév alapján egy típus lekérdezés.

var valami = m_Type.InvokeMember(
   "GetAll" + ObjectType + "s",
    BindingFlags.InvokeMethod | BindingFlags.Public |
    BindingFlags.Static,
    null,
    null,
   new Object[] { false});


A hívás megtörténik, tök jó, ha egy pl datalist datasourceának adom értékül ezt a listát, akkor tudom bindolni, nekem viszont most helyben kéne végigiterálnom az elemeken. A problémám, hogy nem tudom fordítási időben a típust (ha tudnám nem reflectionöznék ), így nem tudom, hogy lehet egy ilyen eredményen végigiterálni. A meghívott metódus mindig valamilyen List-et ad vissza, a benne található osztályok egy közös interface-t implementálnak. Sem a List<MyInterface>, sem a List<Object> nem működik, fordítási időben meg nem tudok konkrét típust odaírni. Ilyenkor waddafakk van?
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Pixi - Tag | 205 hsz       Online status #167375   2011.10.24 19:18 GMT+1 óra  
Kösz ez működik

   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #167350   2011.10.23 22:28 GMT+1 óra  
Ez talán jó.

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #167346   2011.10.23 20:52 GMT+1 óra  
nm
   
Pixi - Tag | 205 hsz       Online status #167344   2011.10.23 19:13 GMT+1 óra  
Tibsy: először is köszi a magyar devportal linkjét. A videó minősége tényleg jó, ha az embernek szélesvásznú monitorja van és full screen-ben nézi, csak az a nagy gondom vele, hogy nem tudom letölteni, próbálgattam a Download Helper-el is, de nem működik. Lehet innét valahogyan letölteni videót, vagy marad a manuális "képernyő felvétele" módszer?

   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #167341   2011.10.23 16:57 GMT+1 óra  
A youtube videó szerintem kezdőknek nem jó. Minek belekeverni a winforms-ot egyszerű nyelvi elemek bemutatásába, teljesen zavaró. A devportal videó minősége teljesn jó, netkapcsolat sebességétől függ, hogy milyen minőségben jön a videó amúgy.

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #167327   2011.10.23 01:35 GMT+1 óra  
Hi
Találtam egy nagyon jó Vc# oktató anyagot .. nem volt nehéz de mind 1
alapokat tanítja meg a videó sorozat angol nyelven ! a régebbi videókat is érdemes meg nézni
katt
ezen a másik linken ugyan az van csak rossz videó minőségbe de Magyarúl !
katt
   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164954   2011.09.22 21:09 GMT+1 óra  
Egy kicsit nem jf téma: tud vki olyan ingyenes web szolgáltatót aki nem - csak - PHP-t tud hanem ASP.NETet is?

Most ezt mért ide irtam ? XD

Ezt a hozzászólást Bukta módosította (2011.09.22 21:14 GMT+1 óra, ---)
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164628   2011.09.20 17:07 GMT+1 óra  
A főmenünél van most ez a patthelyzet. Azt csinálom, hogy akkor a menügombok enaledek lesznek, de ha ctrl + valamit nyom, vagy rákattint, vagy tabbal rámegy és enter, vagy nem tudom mi, akkor kiírja, hogy gáz van előtte még aktivizáljon 1-2 dolgot. Ez jó is lesz minden ilyen esetre, nem hagyom, hogy disabled legyen minden.

Ha normálisan egérrel kezelnék nem lenne gubanc, de ezek az adatrögzítők nem ismerik az egeret.

   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #164622   2011.09.20 16:36 GMT+1 óra  
csinálj egy boxot, ami igazából nem látszik, de ha semmi nem kap fókuszt, akkor az mégis... vagymi

   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164618   2011.09.20 15:34 GMT+1 óra  
Idézet
Matzi :
Parallax:
Nem kell DInput. Ha overrideolod a formon amit írtam, akkor minden üzenetet megkap, a fókusztól függetlenül.


Nem, ebben a "patt" helyzetben ez sem reagál.

Muszáj, hogy legalább egy control legyen a formon, ami kaphat fókuszt különben semmilyen bill eseményt nem tud lekezelni sehogy. Kitalálok erre egy megoldást, csak 1-2 ilyen rendhagyó eset van szerencsére. Legtöbb esetben mindig van fókuszban valami.

Remélem ezt később nem kell MetroUI-re migrálni, mert akkor egyesével fogom a hajam kitépni.

Ezt a hozzászólást Parallax módosította (2011.09.20 16:14 GMT+1 óra, ---)

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #164583   2011.09.20 11:02 GMT+1 óra  
Parallax:
Nem kell DInput. Ha overrideolod a formon amit írtam, akkor minden üzenetet megkap, a fókusztól függetlenül.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164582   2011.09.20 10:59 GMT+1 óra  
Matzi:
hát akkor a szövegdobozra kell tenni a fokuszt Ha logikusan használja az ember a Focus()-t akkor jó. Ahova kell oda kell, ahova meg nem oda meg nem. Mindig lehet váltogatni
Parallax: ez már csak tervezés kérdése gondolom
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164580   2011.09.20 10:56 GMT+1 óra  
Van olyan patthelyzet is, amikor gyakorlatilag sehol nincs fókusz és mégis ott van. Vagyis van egy flow panelen gombsor, amin a gombok nem kaphatnak fókuszt és van egy halom disabled control, ami szintén se nem. Ilyenkor a gombok valamelyikére kell kattintani, majd onnan elmozdulva felengedni az egérgombot úgy észreveszi magát a form. Alapvetően olyan funkcionalitás kell mint a régi DOS időkben megszakításos módszerrel, beton biztosan működve. Egérhez nem is nyúlnak a felhasználók abszolút, ez benne a legszebb. Így kell lekezelni az összes controlt, amit már valahogy kiszenvedtem.

Egyébként a UserControl elnyeli a fókuszt (van neki tabStop-ja nem tudom minek) azt is meg kell szüntetni, de már ez is megvan.

Még kísérletezek, hátha nem kell DIputozni.

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #164578   2011.09.20 10:42 GMT+1 óra  
Bukta:
Jah, ha átváltod a fókuszt, akkor a felhasználó kiugrik az ablakon, hogy ő gépelne a szövegdobozba, de nem ott van a fókusz.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164575   2011.09.20 10:37 GMT+1 óra  
Azt tudom, hogy WPFbe van külön Preview- és sima KeyDown esemény a vizuális fa miatt, de winformba kapásból nemtom hogy is van ez a ProcessKeyMessage féle szülő-gyerek kapcsolat, ha ez tényleg az. Google-n utána kell nézni, de sztem a Focus() megoldás a leg1xűbb.
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #164572   2011.09.20 10:33 GMT+1 óra  
@Bukta: "gondolom, mert a controlon belül egyre ráugrik a fókusz, amit sajnos muszáj megtenni."

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #164561   2011.09.20 09:51 GMT+1 óra  
Van egyszerű megoldás rá. Ha jól rémlik, akkor a ProcessKeyMessage pont ezt csinálja. Lényegében megkapja a szülő a billentyű üzeneteket, és ha nem dolgozza fel, akkor tovább adja a gyerek controlloknak. Szóval ezt elég a formban felülírni, és ott eldönteni, hogy mit kezel ő, és mit enged a gyerekeinek.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164557   2011.09.20 09:31 GMT+1 óra  
Hát ez nem nehéz
Kód:
// uj vezérlő létrehozása
amirolElment_a_Fokusz.Focus(); // ez egy vezérlő és visszateszi a fokuszt rá
...
amirolElment_a_Fokusz_BillEseménye(sender,e)
{
    //ez a blokk ujra résen lesz
}

Am ez a Focus() a Control osztályba van alias a Form is tudja a ContainerControl->ScrollableControl után.

Ezt a hozzászólást Bukta módosította (2011.09.20 09:37 GMT+1 óra, ---)
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164524   2011.09.19 22:42 GMT+1 óra  
Most én is kérdezek. Van egy form az alkalmazásomban (ami egy winforms-os program), ezen egy panel. A panelen váltakoznak controlok (user control rajta minden egyéb beépített control, ami kell), ez tulajdonképpen a rendszer "ablakainak" megfelelő rész. A billentyűzet kezelést úgy próbálgatom, hogy a form megkap egy keyDown eseményt és meghívja a panelen lévő control bizonyos metódusát átadva a kódot.

Ez eddig tök jó, csak a felhasználóknak van egy olyan perverziója, hogy kizárólag billentyűzettel hajlandóak dolgozni. (tök logikus windows-ban billentyűzettel ) Ahogy egy újabb control lesz a panelen a billentyűzet érzékelés eltűnik a form hatásköre alól, gondolom, mert a controlon belül egyre ráugrik a fókusz, amit sajnos muszáj megtenni.

A kérdés az, hogy hogy a jóistenben lehet megoldani, hogy a form minden körlmény között () képes legyen figyelni a billentyű leütést, gondolok itt mondjuk F gombokra, de nem lényeges. Arra jutottam már, hogy DirectInput-hoz kell folyamodni a winforms-al ezt most nem látom megoldhatónak 100%-ban. Bent se tudnak erre mit mondani, hisz alavetően ez egy egeres cókmók, ilyen hülyeséggel még nem kínlódtak ők se eddig. Hűtha itt valaki összetalálkozott márt ezzel. Ha nem, akkor DirectInput, legalább vlami JF lesz az ügyvitelben.

   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164498   2011.09.19 18:45 GMT+1 óra  
De ami nincs azt meg kell csinálni.
Szerencsére még nem találkoztam win32-es szinttel. De kiváncsi lennék hogy olyankor mi van, mit ír ki. Nekem eddig a legdurvább exception ez volt itt lent:
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164415   2011.09.19 06:13 GMT+1 óra  
Bukta: Nem feltétlenül kell megcsinálni. Ahogy Meyers mondaná a bátrabbak védőháló nélkül ugranak a cirkuszban. Nem kell mindig minden körülmények között exception handling, futtató, meg egyéb biztonsági hókusz-pókusz. Ezeket a dolgokat elég csak a játéklogika részen csinálni és inkább script rendszer formájában.

Egyébként nincs mindenre hatalma a .NET-nek sem. Például a resource kezelés közben elég jól ki tud fagyni win32 szinten. Ilyenkor jól jön az a rutin, amikor az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy mindenre egy kap egy szép hosszú részletes hibalistát, helyette kap egy semmitmondó valamit.

   
Bukta - Tag | 308 hsz       Online status #164355   2011.09.18 19:08 GMT+1 óra  
Idézet

Ha ez lenne esetleg kombinálva egy rendes keretrendszerrel (ami messziről kerüli a .NET-et), és 100% cross-platform lenne (-> nem kell trükközni a Monoval), akkor csak ezt ajánlanám.


Meg kell csinálni. Meg kell csinálni! ... csak nehogy elk..tuk legyen a vége
Csinálni kell egy saját CLR-t. A futtatórendszer csinálja ugyis a belassítást, ott van a GC, exception handler, cls, meg mittomén mi. Ezeket mindig elfelejtem, pedig már 100x olvastam, hallottam, h mibol áll a CLR...
ArgumenException: A megadott DependencyObject nem ehhez a Freezable elemhez tartozó környezet. Paraméter neve: context
:oO Mi a???
   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #164236   2011.09.17 12:33 GMT+1 óra  
rossz az aki rosszra gondol XD
   
LugaidVandroiy - Törzstag | 504 hsz       Online status #164233   2011.09.17 12:06 GMT+1 óra  
Jólvan, nem is azért írtam, hogy kötekedjek, vagy bármi, csak az a "kondó", az nagyon hasonlított valamire

   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #164232   2011.09.17 11:49 GMT+1 óra  
sorry el írtam .. én is ember vagyok nekem is szabad hibázni !.
. nem is egyszer
   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #164196   2011.09.16 23:57 GMT+1 óra  
Tibsy ha jól tudom külföldi, tőle ezt nézzük el.
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #164183   2011.09.16 22:08 GMT+1 óra  
Idézet
LugaidVandroiy :
Srsly, mi a halál az a "kondó" meg a "kodó"?


A meg nem értett zseniknek saját szótáruk van.

   
Kuz - Törzstag | 4455 hsz       Online status #164155   2011.09.16 20:55 GMT+1 óra  
Zavart érzek az Erőben.
A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik...
Ha az egyik szinkronúszó megfullad, mit csinál a többi???

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] > 9 < [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [46]