játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5471
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2525

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2193
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] > 6 < [7] [8] [9] [10]
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179523   2012.04.29 22:06 GMT+1 óra  
Ha nincs js, akkor nem működik. Ezesetben Matzi megoldása lehet a kulcs, miszerint megduplázod a linket (href és onclick is van).

Kód:
<a href="index.php?SelectedID=1" onclick="ajaxHref('1'); return false;">Letöltések</a>
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179521   2012.04.29 21:10 GMT+1 óra  
Az addig szép, de pont ti mondtátok, hogy nem biztos, hogy van js, pontosabban fogalmazva lehet, hogy kikapcsolta. És akkor nem is működik semmi? (No persze vessen magára, aki kikapcsolja )

   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179513   2012.04.29 19:31 GMT+1 óra  
Simán megy az Ajax, ehhez nem php kell, hanem html és js

Itt az egyik most készülő honlapom videóbetöltő scriptje. Az user beírja a vimeo vagy a youtube linket (egyenlőre csak ezt a kettőt kezeli), aztán az ajax szépen berakra a videót a megfelelő divbe az oldalon.

JS
Kód:
function createXmlHttp() {

    var request = null;
    if (window.XMLHttpRequest)
{
request = new XMLHttpRequest();
    }
    else if (typeof ActiveXObject != undefined)
{
request = new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
    }
    return request;
}

var req = null;

function ajaxVideo() {

var stamp = new Date();
var timeStamp = stamp.getTime();
var video_file = document.getElementById("buttonSentVideo").value;
req = createXmlHttp();
req.onreadystatechange = function() {
  if (req.readyState == 4)
   if (req.status == 200)
    document.getElementById("video").innerHTML = req.responseText;
   else
    document.getElementById("video").innerHTML = "Espere...";
}

req.open('get', 'load_video.php?file='+encodeURIComponent(video_file)+'&time='+timeStamp, true);
req.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded; charset=iso-8859-1");
req.send(null);
}


A háttérben meghívodik a load_video.php és a visszatérési eredmény lesz a videó.

load_video.php
Kód:
<?
session_start();
include("lang/castellano.php");

$vidID = $_GET['file'];

$bejovo_link = $_GET['file'];
$hol = 'v=';

if ((stristr($bejovo_link, 'youtu') === false) || (stristr($bejovo_link, 'v=') === false))
{
if(stristr($bejovo_link, 'youtu.be') == true) {

$code = explode("/",$bejovo_link);
$video_kod = $code[3];
$embed = true;
$page = "youtube";

} else {

if(stristr($bejovo_link, 'vimeo.com') == true) {

$code = explode("/",$bejovo_link);
$video_kod = $code[3];
$embed = true;
$page = "vimeo";

} else {

$embed = false;

}
}
}
else
{ $pos = stripos($bejovo_link, $hol);
  if ($pos === false)
  { $embed = false; }
  else
  {
$video_kod = substr($bejovo_link, $pos+2, 11);
$page = "youtube";
$embed = true;
  }
}

if($embed == true) {

if($page == "youtube") {

echo '<iframe width="230" height="180" src="http://www.youtube.com/embed/'.$video_kod.'" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>';

} elseif($page == "vimeo") {

echo '<iframe src="http://player.vimeo.com/video/'.$video_kod.'?title=0&byline=0&portrait=0" width="230" height="180" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>';

} else {

echo $page;

}

} else {

echo _NO_COMP_;
}

$_SESSION['VIDEO_CODE'] = $video_kod;
$_SESSION['VIDEO_PLATFORM'] = $page;
?>
   
Matzi - Szerkesztő | 2525 hsz       Online status #179512   2012.04.29 18:55 GMT+1 óra  
Nem intelligencia kérdése. A HTTP az egy state-less protocol, szóval a szerver csak azt tudja, amit a kliens mond neki. A kliens a sima linkekkel pedig újratölti az oldalt, lévén nem tudja, hogy mit kéne csinálnia. Ezért jó az ajax, mert az küld a háttérben egy lekérdezést, és amikor visszatér, szépen kidobálja ami nem kell, és berakja az új részeket. Varázslat, a maga nemében, de beledöglesz, ha komolyabban debugolni kell.
Ráadásul ha js nélküli böngészőben akarsz ilyesmit, akkor külön fel kell rá készülnöd. Tipikusan olyankor azt csinálják, hogy minden link normális, magában működő link, de a betöltéskor egy js script (ha van js) kicseréli őket ajax-os hívásokra, és akkor biztos lehetsz benne, hogy van js. Kicsit macerás, de megoldható. Mondjuk nem tudom, hogy a php hogy áll ezzel (gondolom valami framework, pl a code igniter tud ilyesmit), de a RoR-al elég szépen meg lehet oldani.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179510   2012.04.29 17:49 GMT+1 óra  
Újratölti, hisz újból meghívod az egész kódot. De egyébként nincs ezzel így semmi gond, betölti azt pár miliszekundum alatt (ha nem 10000 sort kell neki )
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179509   2012.04.29 17:43 GMT+1 óra  
igen, azzal volt előtte...
Kód:
$selected_id = 0;
if (isset($_GET["id"]))
{
    $selected_id = $_GET["id"];
}

de így végülis mind1, csak spórolni akartam vele, azt hittem van olyan intelligens, hogy ha tök ugyan az a kód többi része, akkor azt nem tölti újra

   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179508   2012.04.29 17:42 GMT+1 óra  
Valóban... De akkor is a $_GET['akarmi']-val kell csinálni
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179507   2012.04.29 17:39 GMT+1 óra  
én is includeokat írtam ám...

   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179506   2012.04.29 17:31 GMT+1 óra  
Én PayPalt használok mindig, mert az azonnali eredményt hoz (bár az sms is), de nem ilyen kis összegekre. Viszont én úgy tudom, hogy elvileg nincs minimális fizetés, akár 10 centet is lehet vele kezelni.

Persze hogy újratölti az oldalt minden egyes meghívásnál. Egyébként meg ne pakolj egy fájlba mindent, mert egyfelől áttekinthetetlen lesz a kód (hiába kommenteled ki, 2-3000 sornál már úgyis elveszel), másfelöl pedig rontja a sebességet is.
Az Ajax-os megoldás azért nem jó menünél, mert ha valakinek nincs js aktiválva, akkor az egész honlapot ba**hatja, ha már a főmenü is Ajaxxal megy.

Inkább legyenek includolva a fájlok:

Kód:
<?

if($_GET['SelectedID'] == 1) {
   
   include("letoltesek.php");

} elseif($_GET['SelectedID'] == 2) {

   include("linkek.php");

} elseif($_GET['SelectedID'] == 3) {

   include("hirek.php");

} else {

   include("index.php");

}
?>
   
Matzi - Szerkesztő | 2525 hsz       Online status #179505   2012.04.29 17:00 GMT+1 óra  
Lehet még paypal is, bár az nagyon kis fizetésekre nem jó. Az sms sem feltétlenül.

Éntovábbra sem tartom jó ötletnek, hogy egy fájlba pakolj mindent, de megoldható, természetesen. Újra fogja tölteni a teljes oldalt, ha csak nem használsz ajaxot, de az kicsit összetettebb móka már.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179504   2012.04.29 16:31 GMT+1 óra  
Az ilyen netes játékoknál, ami van fizetési lehetőség, azt hogy szokták megoldani, hogy jó legyen, és legális is?
Pl.
Hódító: sms-küldés
Travian: nem emlékszek pontosan, de mintha itt is sms lett volna.
stb.

Másik:
Ha mondjuk azt csinálom, hogy van egy index.php-m, és a menüben navigálva csak mondjuk valami id-t küldök, és valami ilyesmi lenne:
Kód:
if ($selected_id == 0)
{
    include("news.php");
}
elseif ($selected_id == 1)
{
    include("pictures.php");
}

és ugye mindegyik menüpont az index.php-ra mutatna (csak más id-val), ekkor újratölti az oldal azon részét, ami nem módosult? Frame nélkül is lehet olyat csinálni, hogy a menüben navigálva ne töltse újra mindig az egész oldalt?

   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179453   2012.04.28 08:11 GMT+1 óra  
Tegnap volt a beadási határidő, de azért majd megkérdezem, mert elvileg lesz javítási lehetőség is. Nézegettem már ezt a phpmailer-t, de jó lett volna a 'beépítettet' használni, ha már van...

   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #179452   2012.04.28 08:06 GMT+1 óra  
A kód jó. A mail() függvény van letiltva. Próbálkozz esetleg PHPMailer-el, kérdezz rá bent, hogy ezzel lehet-e mail-t küldeni.

http://sourceforge.net/projects/phpmailer/
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179450   2012.04.28 07:09 GMT+1 óra  
jaja, próbáltam amúgy kukac nélkül, meg if nélkül, mindenféle $_POST nélkül, stb. De akkor ez szerveroldali hiba, gondolom én.

   
bolyzsolt - Törzstag | 607 hsz       Online status #179447   2012.04.27 21:45 GMT+1 óra  
Ja, le van tiltva a mail() függvény. (Szintén 2 sör )
A kukac a PHP-ban a hibakiírások "elfojtására" való.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #179445   2012.04.27 19:01 GMT+1 óra  
hát most így első ránézésre hiányzik egy } a végéről, meg nem tudom hogy kell e @ a mail elé, szerintem nem.
Szerk: Kiszedtem a kukacot és rápróbáltam, ment, bár kiszedtem a robot ellenőrző if-et is, szóval az is lehet még hibaforrás.
Szerk2: Megpróbáltam kukaccal is és úgy is elküldte szóval befogom így két sör után mert csak okoskodok. Amúgy lehet hogy le van tiltva a mail parancs használata?

Ezt a hozzászólást Bacce módosította (2012.04.27 19:14 GMT+1 óra, ---)
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #179443   2012.04.27 17:38 GMT+1 óra  
az miért lehet, hogy ez nem működik?
Kód:
<?php

if ($_POST["human"])
{
$to = //itt az emailem;
$subject = 'profil ertekeles';
$message = "heyho\nhey";

// debug
echo "<p>TO: $to</p><p>SUBJECT: $subject</p><p>MESSAGE: $message</p>";

$sent = @mail($to, $subject, $message, $subject);
echo $sent ? "Mail sent" : "Mail failed";
}
else
{
echo "Hiba! Robotok ne kuldjenek emailt!\n";
}
?>

az elte-s tárhelyre lett feltöltve, viszont Mail failed, bármit csinálok neki...

   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #178572   2012.04.15 09:39 GMT+1 óra  
Oppá Lehet nem késő este kellett volna tökölni vele, köszönöm.
A kódot picit még megbuherálom a napokban, át szeretném írni kicsit a kommentelést is, viszont le vagyunk maradva mint a szr a többi melóval, úgyhogy ezt kicsit kitolom.
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #178570   2012.04.15 09:17 GMT+1 óra  
Ha írok egy botot akkor a mailto: az első dolog amire keres, nem a @.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #178568   2012.04.15 09:05 GMT+1 óra  
Nem lehet, hogy a botok elkerülése végett lett ponttal írva az email? Bár már vannak annyira intelligensek az ilyen botok, hogy megtalálják másképp is...

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #178564   2012.04.15 08:41 GMT+1 óra  
Fasza lett, apró kis hibákat azért én is jelentenék: Legalul cogwhellgames.gmail.com az email cím, ez szerintem így nem jó.
A játékok oldalán a jobb hasáb vagy ha így jobb akkor a leírás jobb oldalán van egy hatalmas üres rész amit nem tudok megindokolni semmilyen design céllal, ezzel szemben az "elérési út sáv" túllóg jobb oldalon, megint csak nem tudom hova tenni, ha szándékos akkor nem szóltam. Ja, mindez Chrome-ban.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #178561   2012.04.15 07:59 GMT+1 óra  
Frankó, csak vedd már ki az aloldalak bal felső sarokából ezt: <!--[if lte IE 7]-->
   
zeller - Törzstag | 486 hsz       Online status #178559   2012.04.15 07:12 GMT+1 óra  
(A grammarnaciskodast felreteve, sztem is jo lett.)

   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #178536   2012.04.14 20:54 GMT+1 óra  
Dreamweaver CS5,
Notepad++ a kisebb javításokhoz

zeller: köszi

Ezt a hozzászólást krees módosította (2012.04.14 22:13 GMT+1 óra, ---)
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #178533   2012.04.14 20:50 GMT+1 óra  
Egész jó miben készült?

   
zeller - Törzstag | 486 hsz       Online status #178527   2012.04.14 20:12 GMT+1 óra  
We are a small, but dedicated team, and we hope, you can enjoy our game.

helyett
... you will enjoy our games.

   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #178526   2012.04.14 20:04 GMT+1 óra  
Összetákoltam csapatka új oldalát, nagyjából mennek is a dolgok rajt Gondoltam megmutatom, hátha kapok valamiféle visszajelzést, tippet vagy bármi hasonlót.

http://cogwheelgames.com/
   
zeller - Törzstag | 486 hsz       Online status #176058   2012.03.09 09:35 GMT+1 óra  
M4. Zsirtelefon! Nem vettem eszre a kis s betut...
Amugy lattalak diplomaoszton.

   
M4 - Tag | 187 hsz       Online status #176057   2012.03.09 08:39 GMT+1 óra  
De lehet, bal alsó sarokban (régen jobb alsó sarokban) van egy S betű, arra bal klikk új stílusfájl készítése. Például beleírhatod:
Kód:
body{
    background-color:black !important;
}

Az !important kell, mert különben az oldalon beállított értéket veszi figyelembe.

Szerk.: Most nem tom hogy működik, de régen kipróbáltam a *{display: hidden}-t (vagy valami hasonlót), és a firefox felületén is eltűntek dolgok, nehéz volt kikapcsolni.

Ezt a hozzászólást M4 módosította (2012.03.09 08:54 GMT+1 óra, ---)

   
zeller - Törzstag | 486 hsz       Online status #176028   2012.03.08 17:57 GMT+1 óra  
Kiprobaltam a stylisht de vagy nem olvastam eleget a manualt, vagy tenyleg csak predefined stilusok vannak hires oldalakhoz. De a facebookot tobbek kozott pont leszarom...

@para:
hasonlo modon mint firebuggal, csak mondjuk onload hivok egy js-t ami a megfelelo classokat overrideolja.

   
M4 - Tag | 187 hsz       Online status #176013   2012.03.08 12:25 GMT+1 óra  
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #176009   2012.03.08 06:59 GMT+1 óra  
Ha a forrás nem nálad van, akkor hogy akarod az oldal css-jét megváltoztatni?
   
zeller - Törzstag | 486 hsz       Online status #175982   2012.03.07 14:36 GMT+1 óra  
Na.
Van valami olyan cucc, amivel ha egy oldal css-et atirtad magadnal, akkor kovetkezo betoltesnel is ugy legyen?
Ugye firebuggal at lehet irni, de mindig visszavaltozik reloadra.
Nem sajat fejleszesu oldalakra gondoltam, hanem olyanokra amit Sanyika rozsaszin comic sans-val turkiz hatteren publikalt, szoval a forras nem nalam van.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #174543   2012.02.11 15:00 GMT+1 óra  
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #174527   2012.02.10 14:12 GMT+1 óra  
Nincs mit. Az FB, Google kódokkal nekem is tele a hócipőm, de sajnos szükséges rosszak... Egyébként a w3c és a w3c css csak arra jók, hogy magadnak látod a hibákat, amiket egyébként nem vettél volna észre, de a megredenlő általában azt se tudja, hogy mi a fene az a w3c.
   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #174515   2012.02.10 09:36 GMT+1 óra  
A főoldalról már ki is vettem, a w3c-t pedig építgetem, viszont, ahogy észrevettem, a flashben, és a google/facebook gombban van a legtöbb hiba, azok szerintem benn is maradnak, legfeljebb a flasht megpróbálom máshogy beletenni. De nagyon hasznos kütyü, köszönöm
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #174513   2012.02.10 09:30 GMT+1 óra  
Idézet
krees :
A jobb gombot a kód miatt, de lehet kiveszem,mert aki akarja, úgyis leszedi



A fölösleges js kódok csak rontják a sebességet és az esetleges kompatibilitást a böngészők között, ráadásul az oldal forrásában semmi titok nincs (mert gondolom nincs benne kikommentelve egy bomba elkészítése ).
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #174477   2012.02.09 19:27 GMT+1 óra  
Idézet
krees :
Nem mondom, hogy teljesen kész, de ilyesmit sikerült összehoznom: oldal

Kritikák, javaslatok, minden más ?



Nekem tetszik, de jó volna valami lábléc, mert a bemutatkozás rész zavaróan kiesik a centerből.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #174436   2012.02.09 11:10 GMT+1 óra  
Szeretnék kicsit javítani a kódon, ez a w3c validátor viszont jól fog jönni, köszönöm A jobb gombot a kód miatt, de lehet kiveszem,mert aki akarja, úgyis leszedi
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #174434   2012.02.09 09:48 GMT+1 óra  
Frankó lett, de a táblázatos elrendezés helyett érdemesebb volna csak diveket használni, egyrészt mert egyszerűbb, másrészt pedig mert gyorsabb (bár jelenleg kicsi az oldalad, nem számít túlzottan a sebesség). A jobbklikket miért tiltottad le?
Valamint ne keverd nagyon, ha van style, akkor ne adj külön stílusokat az elemeknek, legyen akkor már mindenhol class.
Azonkívül én még átmennék egy w3c validátorral az oldalon, mert elég sok errort adott ki
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #174427   2012.02.08 21:32 GMT+1 óra  
Title nem ártana Lent a "munkáim" alatti gomb nincs bekábelezve, esetleg azokra a gomboknak egy kurzor fölötte tartásra más kép. Amúgy faxa.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #174425   2012.02.08 21:05 GMT+1 óra  
Nem mondom, hogy teljesen kész, de ilyesmit sikerült összehoznom: oldal

Kritikák, javaslatok, minden más ?
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #174086   2012.02.02 19:51 GMT+1 óra  
Köszi, jöhetnek az osztások nyugodtan, az őszinte kritikát mindig nagyra becsülöm.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Mystin - Tag | 163 hsz       Online status #174084   2012.02.02 19:15 GMT+1 óra  
hm... Véleményem szerint maga a színösszeállítás nem rossz, csak valahogy... üresnek érzem, a szöveg ellenére is.
De hogy építő kritikákat is adjak:
Ezek a sötét színek (főleg a sötétzöld) olyan komor hangulatot árasztanak, kissé katonás érzésem támadt. Az elrendezés nekem nem tetszik, mégpedig azért, mert maga az összhatás nem egységes: a színek a komorság mellett zsúfoltságérzetet váltanak ki belőlem, ugyanakkor elrendezésileg az egész üres, nem emelkedik ki belőle annyira a lényeg.

Mit javaslok? - ha mindenképp ennél a színösszeállításnál szeretnél maradni, akkor javaslom, hogy szedd külön blokkokra! Az oldal alap (háttér) színe fusson a fejlécnél is (ahol mondjuk csak az oldal címe jelenik meg PS-ben formázott betűkkel), alatta mondjuk 10px margin után következhet egy színátmenettel gazdagított zöld konténer (talán ugyanezzel a funkciókkal, talán a helyére menüt tenni, nem tudom, ehhez PS kellene, de sajnos nincs időm most kísérletezgetni, ezért csak a fejemben elképzelt képre tudok hagyatkozni - bár talán egy vékonyabb menüsávot talán jobban el tudnék képzelni...). Ja, igen.. a színátmenet legsötétebb része maradjon nyugodtan ez a zöld, ennél már csak világosabb legyen. Ez picit jobban egységesíti a világosabb háttérrel, ugyanakkor megtartja a kiemelt státuszát. Ehhez még annyit mondanék, hogy egy olyan 7-10px-es border radiust beállítanék erre a boxra... (esetleg majd egy kis box-shadow-al, esetleg borderrel lehet majd kísérletezni, hogy még jobb legyen az összhatás... )

A content blokkot is különválasztanám, szintén olyan saccra 10px margin után kezdődhetne... Itt egy piciny színmódosítást javasolnék. ez a sötétebb barna picit túl durva... :/ Mondjuk olyat el tudnék képzelni, hogy nincs konkrét container, hanem úgymond az alap világos barnára kerülne a szöveg, csak ilyen halványabb hr-ekkel (mintha egy csíkot belevéstek volna) lennének elhatárolva a dolgok... persze itt is lehetne játszani a színátmenetekkel, egyszerűbb kis design-elemekkel, de ez a dolog megint csak PS kérdése, majd ha lesz időm, összedobok valamit hogy hogyan is gondoltam... (ha máskor nem, majd holnap... )

Remélem építő jellegű kritikát tudtam adni, és a hasznát veszed - de bárhogy is legyen, ez csak az én véleményem...

Szerk: Na... belelovalltam magam... -.-" Sry...

   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #174048   2012.02.01 20:59 GMT+1 óra  
paragliding véleményét erősítem, szerintem ez ronda. Összefolyik az egész, semmi kontraszt, semmi egység. Meg az én szememnek bántó, egyszerűen kellemetlen ránézni.
raytraceisten és übermedic
   
Marclee - Tag | 285 hsz       Online status #174047   2012.02.01 20:57 GMT+1 óra  
Szerintem meg pofás Pont az a jó az egészben ,h egyszerű nincs túl csicsázva. A háttér viszont lehetne olyan mint a címek felirata mintha grafittal végig lenne satírozva olyan csíkokra de maradna az a sárga. A nyilakat tényleg igazíthatnád a címekhez, a képkereteket viszont nem kell, idegesítő mikor belelóg a képbe a keret.
Humankind cannot gain anything without first giving something in return. To obtain, something of equal value must be lost.
Alphonse Elric

http://geeksworld.hu/
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #174044   2012.02.01 20:41 GMT+1 óra  
Eee... Ez egy kicsit így sovány, a design nagyon szegényes, ráadásul ez a foszöld szín ehhez a sötét rózsaszínhez (vagy milyen szín ez?) nem nagyon passzol.
A betűtípushoz kellene igazítani a nyilak és a képkeretek dizájnját is, akkor már legyen egységes a dolog. A szögletesség nem megy ehhez a fonthoz.
Valamint a betűszín lehetne egy picit világosabb.
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #174043   2012.02.01 20:18 GMT+1 óra  
Ha már szóba jött kedvet kaptam portfólió építéshez én is. Lehet véleményezni. (egyelőre csak látványterv)
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #173908   2012.01.31 00:42 GMT+1 óra  
Ha be tudsz lépni az adatbázisba akkor nincs akadálya, ha nem akkor vagy egy rss nézegetőt ágyazol az oldalba, gondolom az ilyen bevasalt blogoknak van rss feed-jük, vagy ami macerás lehet hogy írsz rá egy scriptet ami kiszedi a blogból ahogy az már elhangzott, nem feltétlenül lassú csak nem kell frissíteni minden oldalbetöltésnél, viszont egyet értek abban hogy ez a leginkább hanyagolni való megoldás. De szerintem nem sok értelme van, elég linkelni a blogot és aki akarja úgy is megnézi, kár telezsúfolni ilyesmivel az oldalt. szvsz.

Ezt a hozzászólást Bacce módosította (2012.01.31 00:48 GMT+1 óra, ---)
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
krees - Törzstag | 732 hsz       Online status #173900   2012.01.30 18:50 GMT+1 óra  
Még sehol,de gondolkodom egy blogocskán, viszont én sem találtam semmi megoldást ilyenre, ezért kérdeztem itt. Viszont ha nincs rá ilyesmi, akkor marad a sima link a blogra (ha lesz egyáltalán) és csókolom .

Köszi szépen
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] > 6 < [7] [8] [9] [10]