játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5440
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2185
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] > 8 < [9]
_thomas_ - Tag | 39 hsz       Online status #69756   2007.09.12 02:43 GMT+1 óra  
Idézet
Adacs :
Nekem valami olyan kellene amivel lekérhetnék a G-ből egy G2D-t vagy esetleg az egész átállítanám G2D, a lényeg az ott van hogy tudjak forgatott képeket is kirajzolni.



hello!

talan ha ezt atnezed akkor megtudhatod belole a valaszt a kerdesedre:
link

kapasbol segiteni nem tudok sajnos mert en csak Graphics objektet hasznaltam eddig azt is csak egy editor erejeig...

udv,
_thomas_
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #69721   2007.09.11 09:34 GMT+1 óra  
Nekem valami olyan kellene amivel lekérhetnék a G-ből egy G2D-t vagy esetleg az egész átállítanám G2D, a lényeg az ott van hogy tudjak forgatott képeket is kirajzolni.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #69715   2007.09.11 08:04 GMT+1 óra  
Asszem van vmi hasonló:
Kód:
Graphics2D g2d;
[...]
//valami hasonló:
Graphics g = g2d.getGraphics();
//vagy talán ez:
Graphics g = (Graphics)g2d;

Nem biztos, hogy ezek a módszerek jók... Anno én is használtam G2D-t G-vel, de már nem emléxem, hogy kell...
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #69703   2007.09.11 03:38 GMT+1 óra  
van egy graphics.Transform (legalábbis C# ban) aminek átkell adni egy mátrixot, ez esetbe a forgatásit. Most hirtelen nemtom megnézni me nincs nálam kod de vhogy le lehet kérni Matrix.rotation v ilyesmi.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #69572   2007.09.07 15:03 GMT+1 óra  
Hogy tudnék elforgatni egy képet? Tudom hogy Graphics2D-vel lehet, csak a paint fügvény Graphics -et használ, és sehogysem tudok lekérni aktuális Graphics2D-t.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
_thomas_ - Tag | 39 hsz       Online status #69510   2007.09.06 14:08 GMT+1 óra  
Idézet
Vincent3d :
Idézet
_thomas_ :
Idézet
beast :
Tegnap volt Java előadásom, ott is ezt irta ki mindig... Töröltem és újra feltettem magát az Eclipse-t, és a workspace mappáját is töröltem. Azután ment.



Az Eclipse-t ugyan nem ismerem, de nyugodt szivvel tudom ajanlani a Netbeans-t mint alternativat. En evek ota ezt hasznalom es amellett hogy nagyon jo raadasul ingyenes is!

Udv,
_thomas_



Hello!

Én is baromi kezdő vagyok, és én is a netbeans-t szedtem le, de alig tudok velel valamit.
Nem akarsz egy tutorialt csinálni???



Sziasztok!

Nah, kerem szepen, ha van ra igeny akkor irhatok egy Netbeans tutorialt. A projekt konfiguralasrol, hotkeyekrol (en hotkey fan vagyok), miegymasrol. Kiveve a form osszekattintgatast mert sosem hasznalom. Egyreszt mert jatekot irok Netbeansben (regebben mobiljatekokat, jelenleg OpenGl-es game-t ), masreszt az editorokat "kezzel" rakom ossze. Szal sikitsatok h van e igeny egy tutorialra. Ha eleg szavazat jon belevagok

Udv,
_thomas_
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #69455   2007.09.05 12:40 GMT+1 óra  
Gondoltam...
Ezesetben érdekes is volt hogy nem találok semmit.
Na mind1...
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
kicsy - Szerkesztő | 4304 hsz       Online status #69453   2007.09.05 12:28 GMT+1 óra  
Szerencsére sehogy
kicsy ● SilentVertigo Team - project Solarah
http://blog.yscik.com
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #69450   2007.09.05 10:51 GMT+1 óra  
nah igen. Ezt a problémát megoldottam .Végre egy ideje már elég jól megy. Most éppen egy Sodoku megoldó progit akarok összerakni. Ahhoz szeretném megtudni hogy hogyan tudnék letölteni egy honlapot Javaval? Az is elég lenne ha tudnám olvasni (a forrást).
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #60547   2007.06.20 11:51 GMT+1 óra  
Egyébként ajánlom ezt az oldalt, sok e-book van rajta: http://ebookz.hu
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #60546   2007.06.20 11:48 GMT+1 óra  
Itt egy instant class
Kód:
class Rajz extends Canvas implements Runnable{
   Thread myThread = new Thread(this);
public Rajz(){
   myThread.start();
}

public void paint(Graphics g){
   //itt rajzolsz
}

public void run(){
   while(true){
      //ez a ciklus fut le újra és újra, ide jöhetnek egyéb kódok
      repaint();
      serviceRepaints(); // ebben most nem vok biztos, h van ilyen, épp telóra programozok, ott van ilyen :D
      try{ myThread.sleep(20); }catch(Exception e){}
   }
}

}


Ez csak egy alap kód...
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #60544   2007.06.20 11:42 GMT+1 óra  
Az jó lenne. Sajnos magyar e-book-okban nem nagyon találtam leírást applik-hoz. Bár hosszú gyötrelem után összehoztam egy "játékot" amiben a kockával tundunk menni és tudjuk nagyítani megkicsinyíteni
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Ninja - Tag | 13 hsz       Online status #60497   2007.06.20 03:39 GMT+1 óra  
Hoi! Jó régen voltam erre , de visszatértem. Az utóbbi problémára válaszolnék. Ha végtelen ciklust (main game loop) szeretnél írni, akkor javaslom a Thread-ek átnézését. Ha erre gondoltatko Ti is, akkor sorry, nem fontoskodni akartam. Ha nem, akkor tok példát is írni rá.

   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #59617   2007.06.13 08:49 GMT+1 óra  
Igen igazad van mert általában akkor is történik valami ha nincs input.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #59606   2007.06.13 07:53 GMT+1 óra  
Nos, a konstruktorban lévő repaint tényleg nem szerencsés, ami azt illeti abban sem vagyok vbiztos, hogy kell bele konstruktor. De, amit mondtam az helyes, csak épp nem az aktuális problémád megoldása. Ugyanis, ha most megpróbálsz egy játék ciklust beletenni az init fv-be, akkor mindenféle furcsaságok fognak előjönni, ugyanis az appletek jobbszeretik, ha az initben csak előkészítéseket végzel, a konkrét futást, és megjelenítésr rábízod a start-ra. Az egy áthidaló megoldás, hogy a billentyű eseményekre reagálsz csak, akkor nem kell főciklus, de hidd el, később szinte biztos, hogy kelleni fog az is.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #59599   2007.06.13 07:30 GMT+1 óra  
A válasz nem jó. Ki kell venni a Jatek fügvényt (jah és futtatni úgy futtatom hogy: jobbklik run file). Jah és megjegyzés hogy én is ma jöttem rá erre, nem passzióból tettem fel a kérdést mielőtt jönnének a rossz akarok.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #59584   2007.06.13 06:31 GMT+1 óra  
Adacs:
Mi lenne, ha csa ka vicc kedvéért, de raknál bele egy start() fv-t is, hogy a szerencsétlen tudjon mit futtatni?
Abba mondjuk mehet egy végtelen ciklus, hogy ne legyen olyan hamar vége, és szerintem menni is fog rendesen.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #59497   2007.06.12 13:04 GMT+1 óra  
Na és most nagyon be vgayok kavarodva, hiszen (szerintem) minden jó és mégsem működik:
Kód:
package myapp;
import java.awt.*;
import java.awt.event.*;

public class Jatek extends java.applet.Applet
    implements KeyListener{
    private int miX=100;
    private int miY=100;
   
    public void init()
    {    addKeyListener(this); }

   

     public void valami()
     {miX+=00;}
             
             
    public void paint(Graphics g)
    {g.drawRect(miX-5,miY,10,10);}
   
    public void keyReleased(KeyEvent e)
    {miX=100; repaint();}
   
        public void keyPressed(KeyEvent e)
    {miX=200; repaint();}
       
        public void keyTyped(KeyEvent e)
    {repaint();}
   
    public Jatek() {
            repaint();       

}


Ha valaki segíteni akkor azt nagyon megkösszönném, tudom hogy fárasztó egy n00bnak segíteni, de egyszer mindent el kell kezdeni.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Vincent3d - Tag | 160 hsz       Online status #59367   2007.06.11 21:55 GMT+1 óra  
Idézet
_thomas_ :
Idézet
beast :
Tegnap volt Java előadásom, ott is ezt irta ki mindig... Töröltem és újra feltettem magát az Eclipse-t, és a workspace mappáját is töröltem. Azután ment.



Az Eclipse-t ugyan nem ismerem, de nyugodt szivvel tudom ajanlani a Netbeans-t mint alternativat. En evek ota ezt hasznalom es amellett hogy nagyon jo raadasul ingyenes is!

Udv,
_thomas_



Hello!

Én is baromi kezdő vagyok, és én is a netbeans-t szedtem le, de alig tudok velel valamit.
Nem akarsz egy tutorialt csinálni???
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #59263   2007.06.11 11:52 GMT+1 óra  
A KeyListener-t hozzá kell adni a fő class-hoz
pl.:
Kód:
this.addKeyListener(KL);
...
KeyListener KL = new KeyListener(){
  public void keyPressed(KeyEvent e){
    int keyCode = e.getKeyCode(); //ez elkéri a karakterkódokat, neten nézz körül, melyik betűnek mi a kódja, asszem a kis [b]a[/b]-nak 97...
  }
  public void keyReleased(KeyEvent e) {}
  public void keyTyped(KeyEvent e) {}
};
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #59258   2007.06.11 10:55 GMT+1 óra  
Az elöző problámákat megoldottam, az lenne a következő kérdésem hogy hogyan tudom megcsinálni az eseménykezelést (pontosítva a billenytűzet figyelést), mert a KeyListener -t nem engedi.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #58928   2007.06.09 01:36 GMT+1 óra  
Kösz működik.
Az lenne a következő kérdésem hogy hogyan csináljam meg (pontosabban mivel) a fő ciklust (ami végtelen ciklus, de mégsem), és hogy mik a rajzoló parancsok, esetleg ha tudnál mutatni leírást vagy példaprogit, akkor megköszönném.
NetBeans.org-on nem találtam.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #58894   2007.06.08 14:42 GMT+1 óra  
Valószínűleg azért, mert a main() metódus egy statikus metódus, ezt hajtja végre először a program indításnál, ez többet nem hívódik meg. A gomb eseménykezelőjéhez rakd be az új FORM osztályát.

U.I.: A dispose() teljesen "kinyírja" a Frame-et / JFrame-et.
   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #58883   2007.06.08 11:57 GMT+1 óra  
Az előzö postot módosítani nem tudom ezért most írom le hogy ezzel a parancssorral az a bajom hogy amikor megynomom a tovább gombot akkor elűnik a AJF form, de nem jelenik meg a AJF_1.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Adacs - Törzstag | 706 hsz       Online status #58855   2007.06.08 06:38 GMT+1 óra  
NetBeans használok, nem túl régóta és gondom van a fromokkal, van két osztályom amihez tartozik form (nevük AJF és AJF_1), a főmutodusból akarom ezeket megjeneíteni, de úgy hogy ha megnyomja a tovább gomboz akkor bezárja az AJF -et és megynitja az AJF_1-et. Ezt a kódot használom:
Kód:
public static void main(String[] args) {
        AJF k = new AJF();
        k.setVisible(true);
     
          if (k.isVisible()==false)
            {
            k= null; }       
       
         if (k==null)
         {  AJF_1 n = new AJF_1();
            n.setVisible(true);}

    }


Ha megnyomja a Tovább gombot akkor dispose() fügvény lép életbe.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Arthur Bloch

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #53481   2007.05.04 07:59 GMT+1 óra  
Igen ezért mondtam h nagy hackernek kell lenni de köszi ha vállalja a felelősséget akkor engem nem érint.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
kicsy - Szerkesztő | 4304 hsz       Online status #53432   2007.05.04 02:52 GMT+1 óra  
<div onclick="javascriptpenStuff(); return true;"> % Google ad code % </div>

Persze ha ezt megcsinálja, rövidúton kivágják AdSenseből.
kicsy ● SilentVertigo Team - project Solarah
http://blog.yscik.com
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #53431   2007.05.04 02:43 GMT+1 óra  
Tegnap megkeres egy srác, hogy fizet 5k -t ha megcsinálok valamit a honlapján. Kérdezem miröl van szó, azt mondja olyat akar csinálni, hogy amikor rákattint az oldalán egy hirdetésre akkor nyiljon meg az is meg a letöltések is. Mondom neki ok megnézem mit tok csinálni.

Nézem az oldalát full Java...király msdn elő és nekiáll keresni..10 perc után ezt dobtam össze:

http://ikon.inf.elte.hu/~darthasylum/x.html

Kérdezem töle erre gondolt-e azt mondja ja...ok mondom 5 sor az egész kérdezi hogy hová tegye... Értetlenül nézek...hogyhogy hová???? A saját honlapján nem tudja, hogy hol a hirdetés kódja?

Nos a következö volt: a google-nál van ez a dolog, hogy kirakod az oldara a hirdetést és azért fizetnek...nos igen csakhogy annak a kódja egy totál külső fájlban van a google szerverén, a lap csak 'beinkludolja'.
Mondom neki hogy ehhez nagy hackernek kell lenni...

Van köztetek nagy hacker vagy küldjem el a búsba? (azt fogom)
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
peti634 - Tag | 148 hsz       Online status #52720   2007.04.28 07:11 GMT+1 óra  
ohh jó cikk, MSN-en vagy itt nem tudnál segiteni, egy kicsit, ha nagyon megkérlek???? Csak némi segicség kellene, mert már nagyból megy.
ha már szép nem vagy, hülye ne légy
http://www.pokolstudio.hu
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #52705   2007.04.28 03:04 GMT+1 óra  
Én vagyok a készítő
Most sajnos nem tudok többet csinálni, mert épp egy J2ME projecten dolgozom...
   
peti634 - Tag | 148 hsz       Online status #52647   2007.04.27 11:55 GMT+1 óra  
Tudom, ezt olvastam is. Ha ez nincs bele se tudtam volna kezdeni. Ha a készitö ezt olvasan nagyon szeretném ha lenne folytatás. Felraktam a NetBeans-t, ami nagyon jó cuc. Szeretném hogy ha a NetBeans-hoz is adnátok egy-két demót. THX!
ha már szép nem vagy, hülye ne légy
http://www.pokolstudio.hu
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #52554   2007.04.27 06:22 GMT+1 óra  
peti634 - Tag | 148 hsz       Online status #52317   2007.04.26 08:33 GMT+1 óra  
HI!
Léci Help. Telora akarok programozni, J2ME Wireless Toolkit 2.5-t használók, de sehogy se tudok elindulni. Láttam egy-két példa, de ha átíróm mindig kiír valamilyen hibát. Léci adjatok valamilyen tanítást, amiből az alapoktól kezdve elmagyarázza a használatát. Előre is THX!
ha már szép nem vagy, hülye ne légy
http://www.pokolstudio.hu
   
zeller - Törzstag | 464 hsz       Online status #51600   2007.04.22 08:54 GMT+1 óra  
a kerdesre a valasz:
a javaban nincs ilyen (1.4.2-ben tuti nem)
az atlagos API listak object wrappelessel taroljak az elemeket. kicsomagolas castolassal tortenhet, de a getClass() parancs az eredeti osztaly-t adja vissza, igy lehet megtudni hogy mit raktal be. persze ez csonkol, azaz erre valamilyen sajat megoldas kell irni, ha problema a csonkolas.
1.5 utan mar letezik generics, de ez is csak reszleges megodast ad a kerdesre

   
zeller - Törzstag | 464 hsz       Online status #51395   2007.04.20 12:35 GMT+1 óra  
hello

az van, hogy nem vagyok otthon nagyon a java API-ban, ezert kerek segiteseget:
Olyan beepitett lancolt lista jellegu tarolo kene nekem, amelyik egy interfacet megvalosito osztalyok gyujtemenyet tudja tarolni, meghozza osztaly szerint azaz NEM OBJECTTE castolassal (LinkedList kilove...)
A masik fontos tenyezo, hogy J2SDK 1.4.2-be, azaz generics is kilove, es minden 1.5 vagy afeletti API cucc.
surgos lenne!
kosz
z

   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #47082   2007.02.08 09:44 GMT+1 óra  
Jah semmy sorry már megoldottam
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #47067   2007.02.08 04:59 GMT+1 óra  
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #47004   2007.02.06 12:19 GMT+1 óra  
Jujúúj nagyon köszi

tudnál erre is válaszolni?

még 1:

pout.print("Ero:"+ (3 + RandomHandler.Random12()) + "\r\n"; pout.flush();

ebben szeretném a 3 + RandomHandler.Random12() egyben leírni...
Itt egy példa hogyan:

pelda = 3 + RandomHandler.Random12()
pout.print("Ero:"+ pelda + "\r\n"; pout.flush();
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
Gericop - Tag | 364 hsz       Online status #47003   2007.02.06 12:13 GMT+1 óra  
Stringet az "equals" metódussal kell összehasonlítani:
Kód:
if(string1.equals(string2)){
//akkor csinálja meg a dolgokat, ha a két string teljesen (nagy betű, kis betű számít!) megegyezik
}
   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #47002   2007.02.06 12:02 GMT+1 óra  
Valamiért megint nemjó a szerkesztés

nah kérdés a köv:

hogy tudnám azt megoldani pl hogy csak mondjuk 3 fojtát fogadjon el...

ork, elf, ember //példa

beírom: ember //elfogadja
beírom: loooool/ ne fogadja el...

/*nemhiszem hogy nehéz csak nemtom hogy kell... az if szerkezetre gondoltam de nem nagyon sikerült eddig összehoznom*/

thx: Laxika

ui.:
még 1:

pout.print("Ero:"+ (3 + RandomHandler.Random12()) + "\r\n"; pout.flush();

ebben szeretném a 3 + RandomHandler.Random12() egyben leírni...
Itt egy példa hogyan:

pelda = 3 + RandomHandler.Random12()
pout.print("Ero:"+ pelda + "\r\n"; pout.flush();

Ezt a hozzászólást Laxika módosította (2007.02.06 12:17 GMT+1 óra, ---)
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #46997   2007.02.06 11:16 GMT+1 óra  
Idézet
Gericop :
Idézet
Laxika :
Jaj aszongya:

client.java:11: cannot find symbol
symbol : variable ide_jon_a_stringed
location: class client
kimenet.write(ide_jon_a_stringed);

Ide mit írjak???

Tápbéna 4ever


OMG... Nem akarok problémázni, de ha a változókat sem ismered JAVA-ban, akkor minek JAVA-zol? Erre most mondhatná vki azt, h vhol el kell kezdeni... Jah... A változók környékén kéne... Nem rögtön a kiírással...
Az "ide_jon_a_stringed"-del akartam jelölni, hogy ide jön a String típusú változód... Tehát pl amit bekérsz egy ablakban azt átadod egy Stringnek, és annak a nevét nyomod ennek a helyére...
De mondom... Ha így csinálod, inkább hagyd abba az egész JAVA-zást... A házat sem a tetejétől kezdjük építeni...



Köszi a lecseszést... tanultam belőle...
Végre sikerült megcsinálnom
Ajanlom mindenkinek a www.ebookz.hu-t
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #45024   2007.01.18 09:36 GMT+1 óra  
Ok kösz megpróbálom beszerezni valahonnan...
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
_thomas_ - Tag | 39 hsz       Online status #45021   2007.01.18 06:02 GMT+1 óra  
Idézet
Laxika :
Valaki egy jó könyvet Java-val kapcsolatosan tudna mondani???
Lehetőleg valami alapszintüt egy full n00bnak....
E-book lenne a legjobb de ha nincs akkor jó a normál is...



hi!

http://www.prog.hu/konyvek/49/Objektumorientalt+Tervezes+es+Programozas+JAVA+I+kotet.html

En ebbol tanultam az alapokat. Van masodik resz is. Szerintem az egyik legjobb konyv!

Udv,
_thomas_
   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #44999   2007.01.17 10:51 GMT+1 óra  
Valaki egy jó könyvet Java-val kapcsolatosan tudna mondani???
Lehetőleg valami alapszintüt egy full n00bnak....
E-book lenne a legjobb de ha nincs akkor jó a normál is...
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #44971   2007.01.17 06:21 GMT+1 óra  
Eclipse is ingyenes, ha jól tudom...
Ne nekem ajánld, én nem Javazok!

   
_thomas_ - Tag | 39 hsz       Online status #44969   2007.01.17 06:10 GMT+1 óra  
Idézet
beast :
Tegnap volt Java előadásom, ott is ezt irta ki mindig... Töröltem és újra feltettem magát az Eclipse-t, és a workspace mappáját is töröltem. Azután ment.



Az Eclipse-t ugyan nem ismerem, de nyugodt szivvel tudom ajanlani a Netbeans-t mint alternativat. En evek ota ezt hasznalom es amellett hogy nagyon jo raadasul ingyenes is!

Udv,
_thomas_
   
robar - Tag | 410 hsz       Online status #44908   2007.01.16 11:44 GMT+1 óra  
Oks, megpróbálom... Thx!
Kompromisszumok nélkül csak remete vagy halott lehetsz...
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #44907   2007.01.16 11:36 GMT+1 óra  
Tegnap volt Java előadásom, ott is ezt irta ki mindig... Töröltem és újra feltettem magát az Eclipse-t, és a workspace mappáját is töröltem. Azután ment.

   
robar - Tag | 410 hsz       Online status #44905   2007.01.16 11:13 GMT+1 óra  
Hi! Lenne egy kis bajom:
vmiért váratlanul megbolondult az Eclipse-em, és bármilyen kód lefuttatásánál ezt írja ki:
23-eclipsehiba.jpg
Kompromisszumok nélkül csak remete vagy halott lehetsz...
   
Laxika - Tag | 266 hsz       Online status #44818   2007.01.15 07:33 GMT+1 óra  
Ha valaki nagyon ráér és van kedve segíthetne egy kicsit java-ban...

MSN-em: halalovag91@msn.com
Böngészőprogramnak nevezünk minden olyan programot amely képes weboldalakat megjeleníteni. Ha ezt a definíciót vesszük alapul, akkor sajnos az Internet Explorert nem nevezhetjük böngészőnek. Ennek ellenére sokan használják weblapok nézegetésére.
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] > 8 < [9]