játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5448
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2520

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2188
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Korábbi postok
> 1 < [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [89]
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #198072   2013.10.07 15:44 GMT+1 óra  
Megvan a gond!
Kikapcsoltam a bonyolultabb Funkciókat és 60 FPS-el tép!!!
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #198070   2013.10.07 15:37 GMT+1 óra  
Idézet
Seeting :
Hát ez komplexebb probléma, mint amilyennek hiszed. Valószínűleg túl sok dolgot rajzoltatsz ki egyszerre, vagy túl lassúak a ciklusaid/algoritmusaid a játékban.



Valószínüleg mid a kettő...

Wolfee

a sync rate a max fps-t határozza meg, nem úgy működik, hogy bekapcsolod, és akkor annyi lesz.



igen ezt én is tudom . én azt kérdeztem hogy mire lehetne cserélni, hozzárakni hogy FPS-t tartson.
(És esetleg nekem kellene 3GB-nál több ram + 512Mb nán nagyobb VGA kártya)
   
Wolfee - Törzstag | 1336 hsz       Online status #198055   2013.10.07 11:51 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
Valakinek van ötlete arra, hogy megoldjam az FPS esését?
5-FPS el fut egy program mit tegyek? ezt mire cseréljem:

Kód:
Sync on : Sync Rate 60


az fps nem esik hanem fel sem megy.


a sync rate a max fps-t határozza meg, nem úgy működik, hogy bekapcsolod, és akkor annyi lesz.
FZoli jóváhagyásával XD

   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #198039   2013.10.06 21:44 GMT+1 óra  
Hát ez komplexebb probléma, mint amilyennek hiszed. Valószínűleg túl sok dolgot rajzoltatsz ki egyszerre, vagy túl lassúak a ciklusaid/algoritmusaid a játékban.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #198029   2013.10.06 16:47 GMT+1 óra  
Valakinek van ötlete arra, hogy megoldjam az FPS esését?
5-FPS el fut egy program mit tegyek? ezt mire cseréljem:

Kód:
Sync on : Sync Rate 60


az fps nem esik hanem fel sem megy.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #197856   2013.10.01 15:02 GMT+1 óra  
Idézet
Seeting :
How 'bout paying for it?


Ha van rá pénzem
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #197805   2013.09.30 18:28 GMT+1 óra  
How 'bout paying for it?
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #197688   2013.09.28 11:15 GMT+1 óra  
oké. akkor valahonnan megszerzem a Dynamics-ot.
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #197687   2013.09.28 10:20 GMT+1 óra  
Ne fejlessz PhysX-szel, mert nem fog elindulni a játék semmilyen gépen.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #197681   2013.09.27 19:19 GMT+1 óra  
Egy másik gépen (amin eddig fejlesztettem) megy a physx!
kérdésem az lenne, hogy csak arra a gépre kell az AGIA amin programozok vagy arra is amin utána a játékosok játszanak majd?
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #197252   2013.09.12 14:37 GMT+1 óra  
Igen azóta én is rá találtam a dynamics-ra, és igen.
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #197182   2013.09.09 13:28 GMT+1 óra  
Ezt a code snippetet meg valószínűleg az FPS-es tutorialból másolta ki, azért van benne a sok komment.
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #197180   2013.09.09 13:26 GMT+1 óra  
Valószínűleg a régi API-t akartad használni. Az AGEIA PhysX-szet (Dark Physics) már leváltotta azóta a Dark Dynamics.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #197169   2013.09.08 10:14 GMT+1 óra  
hello!
nem megy a physx.
az agia azt írja amikor telepíteni akarom, hogy: önnek fejletteb agia verziója van, és nem telepíti.
VGA kártyám: Nvidia G-force 9600GT
hiába van jobb azzal nem megy a physx...
valakinek van ötlete?
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #196084   2013.07.15 16:57 GMT+1 óra  
köszönöm. ezzel már el tudok indulni .egyébként a kódot nem én írtam és a rem-eket se én raktam bele.
ezért kérdeztem hogy van e erre a célra más megoldás. ha sikerül valami jobb kis "játékkezdeménynek" valót összehoznom akkor írok.
   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #196016   2013.07.12 18:05 GMT+1 óra  
Csak pár ötlettel tudok szolgálni :

- Szedd ki a sok REM-et és használj remstart remend-et sokkal szebb lesz a kód
- A kommentelésnek nem az a lényege hogy a program minden kis apró mozzanatához írsz egy kisebb Tamási Áron regényt , hanem csak annyit amennyit kell és akkor amikor kell... pl ha valami olyan dolgot csinálsz ami összetett és első ránézésre nem látod át a kódot hogy mi is történik , akko leírod röviden hogy mit is csinál az adott program részlet. változók deklarálásánál rövid komment hogy mire van használva a változó.

- Célzás lövés : Az objektum mozgatás nagyon nem jó megoldás mert így nagyon nehezen tudsz precízen ütközést vizsgálni (pl 100-as velocityvel nagy eséllyel "át fogja ugrani" az ellenfelet) (hacsak nincs valamilyen sweep test az engineben de mint tudjuk dbproban ez nincs , esetleg sparky's collisionban a SphereCast()) marad még a sima raycast (Ez is Sparky's dll). Ezekkel még golyó objektumot sem kell csinálnod/törölnöd !
A kurzor az NPC felett : Megoldható a PICK OBJECT() parancsal.
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #196015   2013.07.12 13:50 GMT+1 óra  
hello!
valakinek lenne ötlete FPS-játékhoz valamilyen jobb "lövés vagy célzás" ciklus hoz mint ez a porgram:
Kód:
Rem Lővésért felelős alprogram kezdete
Loves:
Rem Lohet változóban tároljuk el azt az értéket, ami alapján megmondjuk a programnak,
Rem hogy betöltött a fegyver vagy nem. Lohet értéke 1, ha kész, 0 ha még nincs kész.
Rem Ha a felhasználó megnyomja a bal egérgombot (mouseclick()=1) ÉS ha a fegyver készen áll,
Rem akkor történik a lövés
if mouseclick()=1 and lohet=1
Rem Fegyver készenlétének kikapcsolása
lohet=0
Rem Növeljük a Tolteny változót 1-el, hogy megkapjuk majd a következő kilővendő golyó számát
Rem A növelés az INC (increase) paranccsal történik
inc tolteny
Rem A kapott (megnövelt) értékkel elkészítjük a kilövendő golyót. Ez most egy sphere, de
Rem csinálhattuk volna úgy is, hogy a betöltés résznél betöltünk egy modell-t töltényre,
Rem és akkor jobban nézni ki... Ha valaki így csinálja, akkor a make object helyett a Clone Object
Rem parancsot használja!
make object sphere tolteny,5
Rem A kilövendő golyónak át kell vennie a kamera értéket (pozícióját, forgatási szögeit)!
Rem Ha ez nem történik meg, akkor nem arra fog lőni a program, ahova a játékos néz.
position object tolteny, camera position x(), camera position y(), camera position z()
rotate object tolteny, camera angle x(), camera angle y(), camera angle z()
Rem A Shot nevű változóban tároljuk el, hogy történt-e lövés
shot=1
Rem Lövés feltétel vége
endif
Rem Ha történt lövés, azaz Shot értéke nagyobb mint 0, akkor mozgatjuk a kilőtt golyót
Rem előre 100-al. A 100 tulajdonképpen a töltény sebességét jelképezi. Ha ezt az értéket növeled,
Rem akkor gyorsabban fog repülni a golyó, ha csökkented, akkor lassabban.
if shot=1
move object tolteny,100
endif
Rem Fegyver töltődése
Rem A fegyver akkor kezd el töltődni, ha az egérgomb éppen nincs lenyomva (mouseclick()=0),
Rem és az utolsó kilövés közötti eltelt idő tobb mint 1000 ezredmásodperc, azaz 1 másodperc
if mouseclick()=0
Rem Ha a fegyver üres állapotban van (lohet=0) ÉS az eltelt idő nagyobb mint a legutóbbi
Rem lövésnél mért idő + 1000 ezredmásodperc (toltodes#=timer()+1000))
if lohet=0 and timer()>toltodes#
Rem Toltodes# változó visszaállítása 1000 ezredmásodperccel nagyobbra mint a most mért idő
toltodes#=timer()+1000
Rem Lövés engedélyezése, úgy hogy a Lohet változóhoz hozzárendeljük az 1 értéket
lohet=1
Rem Legutóbb kilőtt töltény (Tolteny-1, azért ennyi mert az aktuális töltény értéke Tolteny) törlése
Rem Komplett játékoknál ezt úgy oldják meg, hogy akkor törlik a töltény objektumát, ha ütközik valamivel
if object exist(tolteny-1) then delete object tolteny-1
endif
endif
Rem Loves alprogram vége
Return


mert ez nagyon kötött: nem lehet vele se sörétest se géppisztolyt csinálni mert akkor sok golyót kéne mozgatni.A mai játékoknál a program azt figyeli hogy a célkereszt fedi e a lelőni kívánt NPC-t.
ha valaki megosztana velem egy kisseb ötletet akkor aszt megköszönném!
   
Viperion - Tag | 540 hsz       Online status #195849   2013.07.06 16:46 GMT+1 óra  
Elég jó ez a darkBasic pro sokkal jobb mint a game maker. Vagyis jobbnak és többnek tűnik egyébként nem próbáltam.

   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #195824   2013.07.05 10:41 GMT+1 óra  
na ez megoldotta, köszönöm!
   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #195733   2013.07.02 10:16 GMT+1 óra  
Helló ! A 7.7 előtti verziókkal gond volt win-7 -en. Upgradeld a DBProdat innen :

http://files.thegamecreators.com/darkbasicprofessional/upgrade/dbpro_upgrade_7_7_RC7.zip
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #195601   2013.06.30 12:59 GMT+1 óra  
Véletlenül nem tudja valaki, hogy miért nem indul el a dark basic pro 7.5-ös verziója 32-bites windows7-en?(maga a laucher elindul + az editor de f5 vagy indítási gomb a menüben és semmi S.O.S).
ha valaki tudja mi a baj írjon. a válaszokat előre is köszönöm.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #193585   2013.04.18 18:11 GMT+1 óra  
Idézet
Tommy50 :
Sziasztok. Kérdésem a következő: -Milyen megoldást választanátok egy autó fényszóró korrekt megoldására?
- Shader?
- Tutorial?

Köszönöm szépen, és jó programozást mindenkinek.



erre sok megoldás van:
a legegyszerűbb az, ha csinálsz egy objektumot(ami olyan mint egy fénycsóva) majd átlátszóvá teszeb:
Kód:
ghost object on feny(vagy aminek ezt az objektet elnevezed)


majd rápozicionálod az autó elejére,hátuljára(megy oda ahol lámpa van)
ezután hogy a környezeten látni lehessen a fényt használd ezt(vagy ilyesmit):
Kód:
make light (ennek a száma lehet az objektum neve is)
rem hogy látható legyen a fény:
show light (ide a fény száma neve kell)
rem színezése:
color light (fényszám),(szín(most sárga))rgb(255,255,0)

és ezt is pozicionáld az auto elejére.



program:

2685-fenyproba.rar

csomagold ki a C:\ meghajtóra mielőtt futtatod(CSAK A C:\-RŐL INDUL ha nem írod át!)
   
Tommy50 - Tag | 39 hsz       Online status #193502   2013.04.17 16:20 GMT+1 óra  
Sziasztok. Kérdésem a következő: -Milyen megoldást választanátok egy autó fényszóró korrekt megoldására?
- Shader?
- Tutorial?

Köszönöm szépen, és jó programozást mindenkinek.

   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #192249   2013.03.13 13:35 GMT+1 óra  
Idézet
Sorenke :
Valaki küldene egy linket, ahonnan letölthetem a magyar help ini-t.



Magyar verzió nincs. (És nem ini-ben van hanem .htm - ben)
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Sorenke - Tag | 72 hsz       Online status #192199   2013.03.12 19:48 GMT+1 óra  
Valaki küldene egy linket, ahonnan letölthetem a magyar help ini-t.

   
Asylum - Törzstag | 5448 hsz       Online status #191160   2013.02.08 14:11 GMT+1 óra  
Azert eleg nagy fasz ez a Lee Bamber h egy eloforditot se bir megirni...
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #191150   2013.02.07 16:32 GMT+1 óra  
Az include annyit csinál hogy beszúrja egy másik fájl tartalmát a programodba, ezt amikor végrehajtódik akkor úgy látja majd a gép mintha egy nagy fájl lenne az egész és úgy hajtja végre, ahol az include van oda képzeld oda a másik fájl tartalmát amit includeoltál. Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Ennek az az értelme hogy arról a kódról amiről már biztosan tudod hogy nem fog különösebben változni, esetleg más programokban is használható lesz azt külön rakod, így átláthatóbb lesz a munkád, ahogy te is írtad.
Hogy valami érdekessége is legyen ennek a hsz-nek, nem feltétlenül triviális de a behúzott include-ot nem érzékeli a dbp, bár ez se biztos.
Kód:
#include "amithozzáakarszadni.dba"

Szerk: "At the moment Functions are the only things that can be placed into included files and any arrays created in includes don't work either."
Kicsit utánanéztem, nem tudom mikori cikk amit találtam, szóval azóta lehet változott de azért ezt érdemes kipróbálni.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #191145   2013.02.07 13:13 GMT+1 óra  
Hello!
azt kérdezném ,hogy az
Kód:
#INCLUDE

perancs hogyan működik mert mindenki azt mondja, hogy nézzek tutorialokat de nem találok rá semmi hasznosat, mert mindenki csak a végeredményt mutatja.
A másik változat, hogy túlzott szakszargonban vagy nagy körvonalakban írja le.

Ha valaki lépésről lépésre eltudná magyarázni hogyan lehet ezzel a kóddal összefűzni két vagy több DBA file(Részprogramokat).
Elképzelésem: Megírom a mozgásért felelős részpramot.
innen a do:loop ciklusban elküldeném egy másik DBA file ba ahol más funkcióért felelős program van ahonnan visszatér a mozgáshoz.
(Mert egy hoszabb program már meghaladná az 1000-sort(ez már rem-ekkel sem átlátható!))
   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #190229   2013.01.12 01:36 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
hello!

esetleg valaki tudna adni valami linket amiről letudnám tölteni a dark phisycs-et?
mert én már a google-ban vagy 70-oldalt átnéztem és semmi , ,



http://www.4shared.com/rar/e3efu8re/darkp.html

Ez egy régi verzió... Még AGEIA ...kell hozzá telepíteni physx drivert. Ez mindíg is a legrosszabb pluginek egyike lesz amíg világ a világ. Szerintem a TGC legnagyobb melléfogasa .Ráadásult nem fejlesztik már nagyon régóta
(raycast pl nincs benne , pedig a parancsok kékülnek az editorban . a Character controller is egy rakás ...)

Helyette ajánlanám ezt :

http://www.thegamecreators.com/?m=view_product&id=2318

Ez is olyan mint a physx , csak sokkal átgondoltabb és folyamatosan fejlesztik , és azt hiszem (nem vagyok 100%-ban biztos) a free verzióban MINDEN fullban működik kivéve a ragdoll (ami DarkPhy-ben eleve nincs is...)
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #190111   2013.01.09 16:11 GMT+1 óra  
hello!

esetleg valaki tudna adni valami linket amiről letudnám tölteni a dark phisycs-et?
mert én már a google-ban vagy 70-oldalt átnéztem és semmi , ,
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189923   2012.12.31 09:22 GMT+1 óra  
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #189639   2012.12.20 14:31 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
És Seeting-nek üzenem, hogy fissítse a memóriáját mert még sok kérdésem lessz!!! XD



Rendben Én már nem használok Dark Basic-et jó pár éve, csak nagyjából emlékszem rá, hogy milyen utasítások vannak. De ezek ilyen alap függvények játéklogikához. Még ha a DB egyet kettőt ki is hagy, tele van velük az internet, hogyan írhatod meg magadnak.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189525   2012.12.15 16:08 GMT+1 óra  
Hello!

Na ez a parancs bejött! Az első ingyenes példányt nektek publikálom!
És Seeting-nek üzenem, hogy fissítse a memóriáját mert még sok kérdésem lessz!!! XD
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #189376   2012.12.11 17:14 GMT+1 óra  
Bocs, én már nem emlékszem milyen parancsok vannak
   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #189352   2012.12.09 23:47 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
Kipróbáltam a PointObjectToObject() kódot de nem kékül be és nem érti!



Mert olyan parancs nincs...
próbáld azt hogy

Kód:
POINT OBJECT
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189344   2012.12.09 14:04 GMT+1 óra  
Kipróbáltam a PointObjectToObject() kódot de nem kékül be és nem érti!
   
Seeting - Törzstag | 2306 hsz       Online status #189316   2012.12.07 08:56 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
hiába fordítom el arra amerre menni kéne he elhagyom tovább mutat a (manuálisan) beállított irányba.



Mindig be kell állítani nem csak egyszer. A PointObjectToObject()-et tedd Do - Loop közé.

Szerk: Mármint a fő Do-Loop -ba, nem egy külön do-loop-ba.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189035   2012.11.27 15:55 GMT+1 óra  
Ezt a néha előugró linket nem én raktam be a "játék"-szó hoz

Ezt a hozzászólást Krisz98 módosította (2012.11.27 16:23 GMT+1 óra, ---)
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189034   2012.11.27 15:53 GMT+1 óra  
Érdemesnek érdemes de ha van a gondomra dbPro-s megoldás akkor nem.

A maffia nevű játékomban a játékostnak egy 3D-s nyíl mutatná az irányt.
először arra gondoltam, hogy elhelyezek egy objektet a célteruleten (Ezzel vizsgálom a játékos odaért e) és a nyíl mingig arra mutna.(a célterulet nem látszik a képernyőn GTA1 szerű a játék)
gondom a következő:
hiába fordítom el arra amerre menni kéne he elhagyom tovább mutat a (manuálisan) beállított irányba.

Erre kéne a Dark AI, hogy beállítsam az irányt (nem is beszélve a rendőrökről akiknek követniük kéne a játékost)
Ha valaki tudna adni valami programdarabot amin elindulhatok azt megköszönném.
   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #189014   2012.11.26 17:42 GMT+1 óra  
Idézet
Krisz98 :
Hello!
lenne egy kérdésem.
A Dark AI kompatibilis a dbPor-val vagy csak a Dark GDK-val?
Mert Könnyebbé tenné az objektumo kezelését.
Letudnám tölteni vagy megtudnám venni csak nemtudom érdemes-e?



Természetesen VAN DBpro verzió is ! Nem vagyok benne biztos de azt hiszem ha megveszed kapod mind a kettőt . Nos hogy érdemes-e azt neked kell eldöntened ( mire akarod használni , mennyire fontos szempont a sebesség és hasonló tényezők alapján)

De készülj fel rá hogy :
1 bugos
2 hiányzik pár parancs belőle (tipikus tgc betegség)
3 Lassú !
4 Nem fejlesztik

De egyszerű útvonal keresésre , kis projectekre elegendő szerintem.
Letölteni lehet a demót a hivatalos oldalról
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #189013   2012.11.26 16:28 GMT+1 óra  
Hello!
lenne egy kérdésem.
A Dark AI kompatibilis a dbPor-val vagy csak a Dark GDK-val?
Mert Könnyebbé tenné az objektumo kezelését.
Letudnám tölteni vagy megtudnám venni csak nemtudom érdemes-e?
   
Sorenke - Tag | 72 hsz       Online status #188645   2012.11.07 11:07 GMT+1 óra  
Dark Basic SDK + Direct x sdk kell, vagy mi hajol emlékszem de a legtöbbnek jónak kellene lennie anélkül is.

Ezt a hozzászólást Sorenke módosította (2012.11.07 11:13 GMT+1 óra, ---)

   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #188644   2012.11.07 11:03 GMT+1 óra  
Hello Az én derk basic-em nem fogadja el ezeket a shader tutorial-okat!!!
   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #188637   2012.11.06 21:15 GMT+1 óra  
LugaidVandroiy - Törzstag | 504 hsz       Online status #188636   2012.11.06 21:14 GMT+1 óra  
A Mario egy tipikus side-scroller platformer, a GTA-t (mm az 1-et) pedig tile mappal oldanám meg. Ezekre guglizz rá, biztosan találsz valamit.

   
paragliding - Tag | 298 hsz       Online status #188635   2012.11.06 21:04 GMT+1 óra  
Valaki tudna nekem tutorialt linkelni, hogy egy mario pályát hogy kell felépíteni? Vagy egy felülnézetes gta1 pályát.
Néha-néha előveszem a db-t és ilyenkor írogatnék kis játékokat, de eddig nem sikerült ezt a két játékstílust megalkotni.
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #188613   2012.11.06 15:00 GMT+1 óra  
Na ez eltart egy darabig amíg átrágom.
nagyon köszönöm jöhet a GTA IV gafika!!!
   
Sorenke - Tag | 72 hsz       Online status #188606   2012.11.06 06:26 GMT+1 óra  
Itt vannak ingyenes és könnyen kezelhető shaderek: Shader

   
Dookle - Tag | 478 hsz       Online status #188506   2012.11.01 20:36 GMT+1 óra  
Krisz98
1.Kérdés: mi az a shader?


Ezt nem hiszem hogy itt fogod megtudni.Google a baratod.

Krisz98
2. kédés honnan keressek ehez hasonló kódokat?

Milyen kodokat ?

Krisz98

3.kérdés valamelyik kóddal elérhető ilyen hatás: http://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64


Igen elerheto , de ahoz tanulnod kell meghozza sokat ! , Ajanlom hogy keressgelj a neten , olvass sok tutorialt , de konkretan valaszolni nem tudok a kerdeseidre , mert lehetetlen.
STEVIE RAY VAUGHAN FOREVER !!!!!

http://pinkcatgames.ucoz.com/
   
Krisz98 - Tag | 66 hsz       Online status #188365   2012.10.30 09:14 GMT+1 óra  
Akkor csak shader jöhet számításba.Esetleg próbálgasd végig a többi hasonló parancsot is
Esetleg a


Kód:
SET SPHERE MAPPING ON
SET CUBE MAPPING ON


Kiváncsi vagyok milyen lehet ez a játék.

1.Kérdés: mi az a shader?

2. kédés honnan keressek ehez hasonló kódokat?

3.kérdés valamelyik kóddal elérhető ilyen hatás: http://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64
   
Korábbi postok
> 1 < [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [89]