játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5479
FZoli:    4893
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2526

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2195
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] > 89 <
keleti - Guests | hsz       Online status #743   2004.11.01 12:39 GMT+1 óra  
az jó


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #742   2004.11.01 11:18 GMT+1 óra  
4-5 + gondolkozás + rajzolás(:p) + idegeskedés


   
keleti - Guests | hsz       Online status #741   2004.11.01 09:15 GMT+1 óra  
gém: egyszerű, de jó
tetszik, hogy mindig más zene szól (menü - gém)
egyszerű cucc, de jó
hány óra alatt készült?


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #740   2004.10.30 12:06 GMT+1 óra  
Lameboy: egy kis önreklám, a db érdekében: [url=http://invazio.atw.hu >Idegen Invázió [/url]

(Módosította Wolfee 2004.10.30. 20:06-kor)(Módosította Wolfee 2004.10.30. 20:21-kor)

   
lameboy - Guests | hsz       Online status #739   2004.10.29 03:54 GMT+1 óra  
Idézet
keleti írta:
dbo?
én mindig x-et és / vagy 3ds-t használtam/ok!!


Jó a dbo,nem kell neki plugin,gyorsabban be is töltődik,plussz alapba kissebb mint az x.
Legalább mondtam valami újat


   
keleti - Guests | hsz       Online status #738   2004.10.29 02:24 GMT+1 óra  
dbo?
én mindig x-et és / vagy 3ds-t használtam/ok!!


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #737   2004.10.28 23:34 GMT+1 óra  
Na találtam a geoscape3d-hez leírást.
Az online dolgok meg is érkeztek már.
Jó ez a dark basic!
Amúgy küldök egy linket is,hogy valami hasznosat is csináljak (egyben segítséget is kérjek )
http://www.robertknight.me.uk/files/darkbasic/convdbo.zip
ezzel a progival át lehet alakítani x vagy 3ds fileokat
dbo formátumba,amit a darkbasic rögtön be is olvas objectként.
A lényege,hogy ki lehet törölni a DBpro plugin könyvtárból a következő fileokat(persze csak ha ezután mindig dbo fileokat használsz,és azért érdemes előbb elmenteni valahová):
ConvX.DLL
Conv3DS.DLL
ConvMDL.DLL
ConvMD2.DLL
ConvMD3. DLL
DBProXObjectDebug.DLL
DBPro3DSObjectDebug.DLL
DBProMDLObjectDebug.D LL
DBProMD2ObjectDebug.DLL
DBProMD3ObjectDebug.DLL
Ezzel jóval kissebb lesz az exe amit csinál.

A kérésem pedig az,hogy valaki próbáljon meg vele akármilyen 3ds filet konvertálni,beolvasni,mert nálam nem működik csak az x,de kezdem azt hinni,hogy a gépemmel van a baj...


   
keleti - Guests | hsz       Online status #736   2004.10.28 05:57 GMT+1 óra  
Idézet
lameboy írta:
(Wolfee írta:
Csak aztán nehogy nagyon rászokj erre az egyszerűsített basic nyelvre, mert utána nehéz más nyelvet megtanulni, mivel hozzá leszel szokva a sok-sok beépített funkcióhoz. Más nyelvekben pedig magadnak kell megírni mindent.

)Nehezebb nyelvekhez még nem értek(még ehhez is alig),talán majd fogok.
Viszont játékot akarok írni,nem szenvedni fél évig.
Olyan sokan tudnak programozni,beleölnek éveket,hogy megtanulják+szenvednek egy csomót. És játék még sehol
Én úgyse full csilli-villi játékot fogok írni egyedül,inkább a tartalom legyen ok. Arra meg jók ezek a nyelvek,nem?


de igen. én is így vagyok ezzel


   
keleti - Guests | hsz       Online status #735   2004.10.28 05:55 GMT+1 óra  
Idézet
lameboy írta:
Sikerült megrendelnem a DBpro-t!
Remélem nemsokára küldik...
Tudja valaki,hogy milyen plugin kell a geoscape 3d-hez,hogy be tudjam rakni DB-be amit csinálok benne?



biztos kiküldik...
online fizettél?
nemtom... azt még nem használtam / próbáltam
az adatai közt a db.comon nincs fent semmi infó?


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #734   2004.10.27 08:22 GMT+1 óra  
Sikerült megrendelnem a DBpro-t!
Remélem nemsokára küldik...
Tudja valaki,hogy milyen plugin kell a geoscape 3d-hez,hogy be tudjam rakni DB-be amit csinálok benne?



   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #733   2004.10.23 13:49 GMT+1 óra  
NNah, lenne egy kérdésem a DBhez

Lehet benne valahogy gif-et kezelni? Mondjuk úgy egész specializálva a kérdést: gif-et sprite-olni, úgy, hogy a gif közben mozgókép legyen?

Túl bonyolultan fogalmaztam?


   
keleti - Guests | hsz       Online status #732   2004.10.22 14:49 GMT+1 óra  
persze, értem mire gondolsz. én is pascalozom. már csak a suli miatt is. meg mellékesben nézegetem a phpt, bár még szinte semmit sem tudnék megírni magamtól. de nézegetem.


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #731   2004.10.22 14:40 GMT+1 óra  
Amúgy lameboy: igen, én írtam azt a menükészítős tutorialt. (valaki emléxik rá...)


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #730   2004.10.22 14:37 GMT+1 óra  
Jó, végülis én is DBben nyomom... Csak mondom, h nem árt elötte némi alapismeret egy "normális" nyelvből


   
keleti - Guests | hsz       Online status #729   2004.10.22 13:54 GMT+1 óra  
okéoké, c++ forevör, de nem mindenki akar 1 napig írni egy képernyőtörlést... meg hasonlók...
szal a DBPro persze, hogy nem profi eszköz, viszont nem is kerül annyiba mint egyes vc++ok, meg mittommik, és nem is kerül másfél évbe, míg egy alapengint összehoz az ember. (vc++ és társai esetében egyedül ez ugye elé kérdéses. haverokkal, többen már lehet). szal db persze, hogy db, de ez garázsfejlesztőknek, hobbifejlesztőknek van.


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #728   2004.10.22 07:43 GMT+1 óra  
Idézet
Wolfee írta:
Rossznak nem rosszak ezek a nyelvek, de alapvetően nem is jók. Én nem akarlak lebeszélni semmiről, csak tanácsolom, hogy DBC/DBpro elött egy kicsit mondjuk pascalozzál.


Megvan!
Te írtad azt a menükészítős tutorialt!
Amúgy a pascalhoz végképp nem értek,lehet abban játékot írni?
Próbálom a c++-t is,de az elég kemény nekem.
A nevemet már ki tudom iratni
Mindenesetre legszivesebben az összes nyelvet megtanulnám,de hát nincs mindenre időm.



   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #727   2004.10.22 07:06 GMT+1 óra  
Rossznak nem rosszak ezek a nyelvek, de alapvetően nem is jók. Én nem akarlak lebeszélni semmiről, csak tanácsolom, hogy DBC/DBpro elött egy kicsit mondjuk pascalozzál.


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #726   2004.10.22 06:12 GMT+1 óra  
Idézet
Wolfee írta:
Csak aztán nehogy nagyon rászokj erre az egyszerűsített basic nyelvre, mert utána nehéz más nyelvet megtanulni, mivel hozzá leszel szokva a sok-sok beépített funkcióhoz. Más nyelvekben pedig magadnak kell megírni mindent.


Nehezebb nyelvekhez még nem értek(még ehhez is alig),talán majd fogok.
Viszont játékot akarok írni,nem szenvedni fél évig.
Olyan sokan tudnak programozni,beleölnek éveket,hogy megtanulják+szenvednek egy csomót. És játék még sehol
Én úgyse full csilli-villi játékot fogok írni egyedül,inkább a tartalom legyen ok. Arra meg jók ezek a nyelvek,nem?


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #725   2004.10.22 01:15 GMT+1 óra  
Csak aztán nehogy nagyon rászokj erre az egyszerűsített basic nyelvre, mert utána nehéz más nyelvet megtanulni, mivel hozzá leszel szokva a sok-sok beépített funkcióhoz. Más nyelvekben pedig magadnak kell megírni mindent.


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #724   2004.10.21 17:59 GMT+1 óra  
Idézet
keleti írta:
tehát pro van, törve?
akkor lehet, hogy ezért akar netre mászni... csak félig jó a törés, vagy nemtom...
sztem érdemes megvenni a cshoppot, carshoppot. meg még talán a texture makert. ezek sztem elég hasznosak, érdemes lehet megvenni. de előtte mindenképp szedd le a demot, és próbáld ki!


Nem sokan látogatják ezt az oldalt ahogy látom,pedig jó.
Nagyon megtetszett ez a dark basic,a hibái,meg a lassúsága ellenére. Viszont elég drága megvenni,meg minden vackot még külön adnak hozzá.Nézegettem még ezt a Blitz Bacic-et is. Az mennyivel gyorsabb? Sokkal bonyoulutabb? Mert úgy látom azzal komolyabb dolgokat is lehet csinálni. A demot-t nem merem felrakni,mert aztán meg majd nem működik a másik,azt se volt egyszerű működésre bírni...



   
keleti - Guests | hsz       Online status #723   2004.10.21 07:17 GMT+1 óra  
tehát pro van, törve?
akkor lehet, hogy ezért akar netre mászni... csak félig jó a törés, vagy nemtom...
sztem érdemes megvenni a cshoppot, carshoppot. meg még talán a texture makert. ezek sztem elég hasznosak, érdemes lehet megvenni. de előtte mindenképp szedd le a demot, és próbáld ki!


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #722   2004.10.20 13:49 GMT+1 óra  
Na elveszett amit begépeltem,nem voltam bejelentkezve...
Szóval kb hány ploygon lehet egy object,vagy mennyi lehet a képen,hogy elfusson egy normál gépen.
Van valamilyen progi ami 3ds-ből csinál dbo-t és működik is. Mert néztem,hogy akkor sokkal kissebb lenne az exe is.
Ja és még egy amatőr kérdés,az exe-t vissza lehet csinálni dba-nak,vagy azt már nem? Mert pl a multkor elfelejtettem menteni aztán lefagyott,viszont az exe még megvan.


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #721   2004.10.20 13:39 GMT+1 óra  
Idézet
keleti írta:
hát akkor valszeg az objecttel van vmi gubanc...
túl sok poly, vagy esetleg vmi olyan maxos módosító van rajta, amit a pro nehezen (vagy nem) kezel...? csak tipp, de előfordulhat...
milyen pro demod van? verz szám?
leszedtem a gémet, megnézem...


Hát nem éppen demo
dbpro van 4.1es patch-el
Amúgy mit érdemes hozzá megvenni? Ha mondjuk előre készített objecteket nem akarok használni.
És ha megveszem,akkor amit írok vele az már teljesen független lesz a db-től? Úgy értem az exe nem akar majd feljelentkezni a netre meg hasonlók?


   
keleti - Guests | hsz       Online status #720   2004.10.20 13:17 GMT+1 óra  
hát akkor valszeg az objecttel van vmi gubanc...
túl sok poly, vagy esetleg vmi olyan maxos módosító van rajta, amit a pro nehezen (vagy nem) kezel...? csak tipp, de előfordulhat...
milyen pro demod van? verz szám?
leszedtem a gémet, megnézem...


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #719   2004.10.20 12:33 GMT+1 óra  
Hát a kódot inkább nem copyzom be,mert azzal betelne a fórum
A dolog ott fagy le mikor elér a progi a köv sorig:
load object "akarmi.3ds",1
Néha nem fagy le(ha mondjuk netről leszedett régebbi 3ds-ről van szó),de akkor sem látszik semmi a képernyőn.
Ha ugyanebbe a progiba x-et töltök be(akár ugyanazt a filet x-re konvertálva) akkor megjelenik.
Már arra is gondoltam,hogy esetleg nem jó a conv3ds.dll-em. Vagy esetleg nem kompatibilis a max 6.0-val.
Nem kapok semmi hibaüzenetet,egyszerűen megáll a progi,a zene megy tovább,sötét képernyő és csak leállítani tudom(A program nem válaszol).
Ha x-et használok akkor semmi probléma,viszont az nagyobb is,meg konvertálás után elveszik(?) a szine.
Pl meg van csinálva egy űrhajó maxbnan,kék üveg,fehér szárny stb.
Ezt be lehet hozni valahogy ugyanilyen színben?
Találtam egy 3ds2dbo konvertert is(valahol a db forumon),de az is lefagy mikor betöltöm a 3ds-t. Nem tudom mi lehet a problem(Talán valamelyik patch? Vagy valami nincs a gépen? Vagy mert nem eredetit használok?)
Egyébként az elkészült exe miért akar a netre menni,mikor a progiban nincs ilyen azt se értem...
Azért lenne fontos,mert most akarom megrendelni az eredeti dark basic pro-t,de ha abba is ilyen problémák vannak,akkor inkább nem kell.
Végülis ez a két dolog van ami zavar,meg hogy sehol nem találok egyértelmű leírást arra,hogy pontosan milyen 3ds-t x-et tudok berakni. Pl van olyan object amit nem tudok texturázni,van amelyiket igen. Van amelyik totál fekete színű mikor bejön,van amelyiket megvilágítja a fény.
Látszólag semmi különbség sincs.
Persze valószínűleg az én bénázásom,most kezdetm az egészet 3 hete előtte sose programoztam(na jó c64en kb 10-12 éve basicben) meg a 3dhez se nagyon értek. http://lameboy.fw.hu -n fent van a game amit eddig csináltunk. Persze nem kell fikázni,első próbálkozás,meg még kész sincs,nagyon amatőr megoldások vannak benne...


   
keleti - Guests | hsz       Online status #718   2004.10.20 11:17 GMT+1 óra  
Idézet
lameboy írta:
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene,most kezdtem bele a dark basic-be(pro) és egyszerűen nem tudok beolvasni 3ds fileokat.
Vagy lefagy az egész,vagy nem jelenik meg semmi.
Ha átkonvertálom x-be akkor meg nem marad meg a színe,csak szürke lesz,és van amit texturázni se birok.
A 3d formátumokhoz ugyan nem nagyon értek,mit csináljak vele hogy jó legyen?
A másik kérdésem meg az,hogy mitől függ,hogy valamelyik objecten látszódik-e a fény vagy nem.
Pl van 3-4 különböző tárgyam(.x),valamelyiken látszik a fény,valamelyiken meg nem,pedig semmi különbség nincs texturában vagy más beállításban.
A segítséget előre is köszönöm!


sztem a legegyszerűbb az lenne, ha bekopiznád ide a kódot, és akkor tudnánk segíteni.
lehet, hogy vmit rossz sorrendben írsz be, mert a db erre szokott igen rosszul reagálni.
hogyhogy nem tudsz betölteni 3ds fájlokat? betöltöd, a prog nem szól semmit, de nem jelenik meg a futáskor?
egyes dolgokat meg minden betöltött cuccnál be kell írni, lehet, hogy csak 1-2nél adtad meg ezeket a paramétereket?


   
lameboy - Guests | hsz       Online status #717   2004.10.19 01:10 GMT+1 óra  
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene,most kezdtem bele a dark basic-be(pro) és egyszerűen nem tudok beolvasni 3ds fileokat.
Vagy lefagy az egész,vagy nem jelenik meg semmi.
Ha átkonvertálom x-be akkor meg nem marad meg a színe,csak szürke lesz,és van amit texturázni se birok.
A 3d formátumokhoz ugyan nem nagyon értek,mit csináljak vele hogy jó legyen?
A másik kérdésem meg az,hogy mitől függ,hogy valamelyik objecten látszódik-e a fény vagy nem.
Pl van 3-4 különböző tárgyam(.x),valamelyiken látszik a fény,valamelyiken meg nem,pedig semmi különbség nincs texturában vagy más beállításban.
A segítséget előre is köszönöm!


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #716   2004.09.02 01:00 GMT+1 óra  
Ha egy kicsit visszaolvasgatsz a fórumokban, akkor sok érdekes dolgot találsz ezzel kapcsolatban.

LR

   
rodgo - Guests | hsz       Online status #715   2004.09.02 00:57 GMT+1 óra  
Idézet
Asimov írta:
Aha, értem.:p

Tehát nincs másra szükségem, mint egy Delphire. Na és a
Elsőre keresd fel a www.borland.com weboldalt.

Itt sok fejlesztőezközt találsz, köztük a delphi-t.
A delphi nem más mint egy komplett fejlesztőeszköz.
A nyelvezete object pascal-ra épül.
Grafikus felülettel rendelkezik.
Több platformú. (linuxon a kylix a megfelelője)
Gyors alkalmazásfejlesztésre találták ki.
Tartalmaz mindent ami a programozáshoz kell.
(compiler, debugger, stb...)
A demót letöltheted. A fullos az fizetős de van valahol non-commers verzió is. (valamelyik újságban meg is jelent)

Nem csak a delphi létezik, de az tanulható meg a leggyorsabban. (szerintem)

Más ilyen jellegű programfejlesztő eszközök a következők:

-Borland C++ builder
-Borland C# builder
-Microsoft visual studio
-DevC++ (ez ingyenes)


LR

   
Asimov - Guests | hsz       Online status #714   2004.09.01 12:27 GMT+1 óra  
Aha, értem.:p

Tehát nincs másra szükségem, mint egy Delphire. Na és a "Delphi" szó alatt mit értesz? Kell hozzá compiler, vagy megvan a saját kezelőfelülete? Egyáltaln ha le akarom tölteni a progit, akkor mit kell pontosan tennem?


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #713   2004.09.01 11:12 GMT+1 óra  
Lemaradt az, hogy az OpenGl és DirectX hardveresen támogatott, vagyis ha valamelyiket használod akkor a rajzolás nagyban fog gyorsulni.
Nem kötelező használni őket, de valószínű hogy lassabb lesz a rajzolás. Összességében a játékíráshoz nem kell más csak egy fejlesztőeszköz, és programozói tudás. Ami kell az megírható.

Tehát ami kell:

-Egy programnyelv (fejlesztőeszköz)
-Az agyad (tudásod)
-A s....d (hogy végig tudd ülni az egészet amíg megírod)


LR

   
rodgo - Guests | hsz       Online status #712   2004.09.01 11:03 GMT+1 óra  
Alapvetően a delphi header fájlok között az alap OpenGl van ami azthiszem 1.0
A dot viszont az újabb grafikuskártyák szabványutasításait is tartalmazza 1.5-ig.
Ez azt jelenti, hogy mig az alap OpenGl-ben nincs bumpmap
Addig az újabban benne van. (ez csak egy példa, de a shader technikák is csak az újyabb verzióban vannak benne)
Ha igazi látványos dolgot akarsz, akkor a legújabbat szerzed be. Ha csak tanulni akarsz, akkor jó a régi is.
A DirektX egy kicsit bonyolultabb, de azzal a hangokat is letudod kezelni, míg az OpenGl csak 3d grafikával foglalkozik.

Delphiben és C++ -ban ezek nélkül is lehet játékot írni, csak meg kell tanulni programozni.




LR(Módosította rodgo 2004.09.01. 19:05-kor)

   
Asimov - Guests | hsz       Online status #711   2004.09.01 10:31 GMT+1 óra  
És i köze van a Delphinek ehhez a "dot"-hoz??? enélkül a Delphi nem tud semmit nyujtani 3D téren, vagy hogy kell ezt elképzelni???


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #710   2004.09.01 09:31 GMT+1 óra  
A Delphi+DirectX kombinációt is megpróbálhatod. A DX headereket és néhány angol tutorialt [url=http://clootie.narod.ru/>itt[/url] találhatsz. A [url=http://www.mindentbele.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=14>www.m indentbele.hu-n[/url] van magyar tutorial is.


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #709   2004.09.01 08:18 GMT+1 óra  
A következő helyen van minden:

http://www.delphi3d.net/

Itt a faq-tól a tutorials-ig mindent megtalálsz.

LR

   
Asimov - Guests | hsz       Online status #708   2004.09.01 07:46 GMT+1 óra  
És tudnáé valami konkrétabbat mondani erről a dot-ról?

Hol lehet hozzájutni, vannak-e hozzá valahol tutorialok?


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #707   2004.08.30 06:21 GMT+1 óra  
Akkor javaslom indulj az alapoktól.

Delphi vagy c++.

Javaslom a delphit + dot. A delphinek van butított változata ami letölthető és használható. A dot (delphi opengl toolkit) meg az opengl platform delfi alá. Ezekkel már lehet egy pl 3d játékot írni.

LR

   
Asimov - Guests | hsz       Online status #706   2004.08.30 05:15 GMT+1 óra  
Én csak simán szeretnék készíteni egy játékot házilag. Tehát nekem nincs szükségem ilyen 10-20 rongyos progikra, csak valamivel meg is kéne irni azt a játékot. Tehát akkor Darkbasicre nem sok esélyem van hogy be tudnám szerezni, így milyen más programok maradtak, amelyekek megfelelnek erre a célra???




   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #705   2004.08.29 14:25 GMT+1 óra  
És nem tudod mennyiért lehet megrendelni angoloktól? és főleg hol???


   
keleti - Guests | hsz       Online status #704   2004.08.29 13:07 GMT+1 óra  
a full csak néhány, kb 5-6 embernek van meg Hazánkban. azok meg nem szándékoznak megosztani másokkal, szal ennyi.

a fullt csak angliából lehet megrendelni (esetleg németektől, de náluk drágább). vagy postán, vagy online letöltéssel lehet megszerválni. gondolom átutalásos rendszerrel. úgy gyors is.


   
Asimov - Guests | hsz       Online status #703   2004.08.29 08:16 GMT+1 óra  
szevasztok!

Egyetlen kérdésem lenne: hogy a pi***ba lehet hozzájutni egy full verz. Darkbasic vagy Blitzbasichez? Itt természetesen nem a megrendelésre gondolok. Nagyon kiváncsi vagyok a válaszra!

THX, bye


   
Wolfee - Guests | hsz       Online status #702   2004.08.28 02:38 GMT+1 óra  
Van közületek valaki, akiek megvan a DBPro full, és oda is tudná nekem adni?

MSN: fuwike@hotmail.com


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #701   2004.08.19 07:29 GMT+1 óra  
Próbáld meg frissíteni a grafikuskártya drivert. Sokszor ez okoz fagyást.

LR

   
keleti - Guests | hsz       Online status #700   2004.08.19 06:03 GMT+1 óra  
DB vagy DBPro? mert nem mindegy!...

Nekem is XPm van, és abszolút nem fagy. ha ENNYIRE fag, akkor nemtom hol lehet a probléma. talán konfig? tedd fel a javításokat (műr ha fullos a cucc), vagy a db.comról a legújabb demót szedd le, hátha... ha az is fagy, akkor vmi soft (OP) vagy hw hiba lehet, vmit nem komál...
vagy ha ritkán fagy, akkor vmit elírtál, nem jól írtál. olyankor tényleg fagy a pro is. de ez rendkívül ritka. akkor inkább hibaüzivel leáll, de nem fagy. szal akkor ott vmi nem stimmt...


   
rodgo - Guests | hsz       Online status #699   2004.08.19 04:03 GMT+1 óra  
Nincs hozzá javítás? Úgy tudom hogy van.

LR

   
Meisvlk - Guests | hsz       Online status #698   2004.08.19 03:48 GMT+1 óra  
Van egy kics problémám ezzel a darkbasic-kel.
Egy az, hogy az ezzel készült exe file-ok problémásak. Lefagy a gép játék után, lefagy a játék, stb...

A másik, hogy maga a darkbasic is lefagy néha. Nem valami biztonságos, annak ellenére, hogy azt írták róla, az.
Egyébként windows XP-m van, lehet, hogy ez a baj?


   
S.Dávid - Guests | hsz       Online status #697   2004.04.19 14:28 GMT+1 óra  
Még csak most olvasom ezt
Kössz szépen.Én most is valami hasonló nagy durranásra készülök csak most egyedül.Valami fps féleség lessz amiben lessz fizikai engine is.Azt a tokamak physics wrappert használom
Azért jó hogy az angolok is megcsodálják a munkánkat.Mitől indulhatott be a rendelés?Mert közöltük a cuccot a fórumon meg írtunk egy mailt hogy szeretnénk dolgozni és egy hét múlva it volt

Ezt is nézzétek meg:
www.grandpace.com

   
keleti - Guests | hsz       Online status #696   2004.02.28 04:07 GMT+1 óra  
Vééééégre vkinek kiküldték az angolok a Prot, így most már mindenki nyugodtan rendelhet tőlük...


   
keleti - Guests | hsz       Online status #695   2004.02.14 07:22 GMT+1 óra  
SDávid!! Jól leesett az angolok álla, mikor meglátták a képeket!! ))
és köszi, hogy a mi topicunkba is beírtál!
üdv


   
keleti - Guests | hsz       Online status #694   2004.01.26 11:10 GMT+1 óra  
DarkBasic - DarkBasicPro


   
Frissebbek | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] > 89 <