játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5440
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2185
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] > 10 < [15] [20] [25] [27]
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161880   2011.08.30 00:28 GMT+1 óra  
Hát úgy fest, hogy a láncolt listám bejárásakor keletkezik valami kivétel, de megfogni nem tudom. .

Nézegetem a java alap konténereit, nem tudom melyik lenne e legjobb nekem, kérhetek ebben egy kis segítséget?

Szóval eddig úgy üzemelt a dolog, hogy láncolt lista elemei oda vissza látták egymást, volt szülő és gyermek struktúra is.

pl a rajzolás úgy üzemelt, hogy egy elemnek meg lett hívva a Draw() fügvénye, ami elöbb kirajzolta magát, majd átadta a "next" elemnek a rajzolást, onnantól kezdve ment midnen a maga útján. ezt melyik konténerrel tudom megcsinálni javaban?

Vagy van-e jobb módszer az elemek hierachikus tárolására bejárására?

Érdekelne, ki hogy csinálja.


EDIT: LinkedList-re átreszeltem a részecske rendszert gyorsba, azal megy limit nélkül, persze 20000 részecske már nem fér bele a Blade gyomrába, de elszállni nem száll el a progi. Kicsit átgondolom, hogy jó-e ez nekem, és áthurcolkodom rá, azért érdekelne a ti módszeretek is.

Ezt a hozzászólást DMG módosította (2011.08.30 01:00 GMT+1 óra, ---)
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161785   2011.08.29 19:51 GMT+1 óra  
Már csak azt kéne tudnom, hogy én csesztem el valamit, vagy hardver limitbe szalad bele jogosan a láncolt lista.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
proof88 - Törzstag | 528 hsz       Online status #161774   2011.08.29 19:38 GMT+1 óra  
én is voltam már pipa a Javára emiatt de igazából tök jó
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161764   2011.08.29 19:19 GMT+1 óra  
baszki, nem is a DrawElements() Bug felelős azért, hogy elhal a progi.

Kiiktattam a kirajzolást, és 253 db részecske felett, akkor is elhasal ha nem rajzolok ki semmit. Valami a láncolt listával lehet, most kereshetem meg a hibát.

Ez a javaban csak referencia van dolgo most másodszór szivat meg úgy érzem.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161460   2011.08.27 21:13 GMT+1 óra  
HáHá...

Vissza az elejére.

Android OpenGLES2.0 alatt nem lehet VBO-t használni, mert a glVertexAttribPointer nincs rá felkészítve. Királyság. Találtam rá egy kerülő megoldást, valami csóka lekódolta NDK-ban le is szedtem az .so libet, de használati utasítás az lemaradt.

Mindegy, mert amúgy sem szeretek mások által házibarkácsolt kerülőmegoldásokat hazsnálni, szóval várom az új SDK-t amiben javítják, mert ígérve van. Addig a VBO-t elfelejtem, marad az eredeti probléma, amit meg akkor kezdek is nyomozni.

De velem akkor sem fog kicseszni.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161437   2011.08.27 19:04 GMT+1 óra  
Mert a GIF Isten büntetése.


Syam, kösz a tippet, egyelőre a VBOt próbálom kicsikarni a cuccból, mert úgy is kell, aztán meglátom, hogy azzal mit művel, most szét van kapva teljesen a kód ezen része, szóval ezt a tippet már nem próbáltam ki, talán estére kiderül, mire jutok, hajnali egyre megyek melózni addig ráérek.

Nagyon erős a gyanúm, hogy valami Hardver Limitbe sikerült beleszaladnom, csak nem tudom, hog yjogos, vagy kiküszöbölhető.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
Tibsy - Tag | 307 hsz       Online status #161434   2011.08.27 18:53 GMT+1 óra  
hally ...
nem tudjátok véletlenül hogy a leg töb engine mért nem támogatja a GIF-kiterjesztést ?
XNA-ba van egy hasonló- funkció bár az egy diavetítő-szerű cod-részlet és számolni kel a pixeleket .

DMG- enél azért több információt szeretem volna meg tudni !

Ezt a hozzászólást Tibsy módosította (2011.08.27 19:08 GMT+1 óra, ---)
   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #161358   2011.08.26 22:54 GMT+1 óra  
Látatlanban próbáld ki azt, hogy amikor eléred azt a primitív-mennyiséget aminél fagy, akkor vertex arrayból foglalj le 3-4x annyit, mint amit szükségesnek tartasz.

A java oldallal viszont nem sokat foglalkoztam szóval nem tudom mennyire stabilak a driverek:]
alias aalberik
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161357   2011.08.26 22:49 GMT+1 óra  
VBO-t még mindig nem raktam bele, tudom, tudom, most dolgozok rajta, mert hátha az kiküszöböli ezt.

Amúgy, most így fest egy draw-m, de a régi 1.x-es is produkálta, csak drawtexture-el ment, akkor akár 20.000 elemet is ki tudtam rajzolni egyszerre:

Kód:
GLES20.glVertexAttribPointer(Programs.get_animatedsprite_a_TextureCoordLoc(), 2, GLES20.GL_FLOAT, false, 0, GRRectangle.getTextures());
   
    GLES20.glEnableVertexAttribArray(Programs.get_animatedsprite_a_TextureCoordLoc());
   
    GLES20.glDrawArrays(GLES20.GL_TRIANGLE_STRIP, 0, 4);
   
    GLES20.glDisableVertexAttribArray(Programs.get_animatedsprite_a_TextureCoordLoc());
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #161356   2011.08.26 22:38 GMT+1 óra  
Ilyen jellegű buggal még nem találkoztam pedig már 3 éve dolgozom "extrém" körülmények között mobilokkal :3

Kódot... pointer beállítással / vbo inittel / drawhívással ^^
alias aalberik
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161355   2011.08.26 22:33 GMT+1 óra  
Áhh feladom, eddig úgy tudtam, hogy a glDrawElements() bugos ES alatt, de a DrawArrays is produkálja, hogy 200 elem felett elhasal, és nem tudom, hogy miért. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mitől lehet? Monitorozok kicsit, de hátha valaki csípőből tudja.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #161353   2011.08.26 22:23 GMT+1 óra  
o, D3DCREATE_MULTITHREADED tudtommal nem volt Az miért fontos neki? Az oké, hogy elvileg safe lesz, de attól ki szabad fagynia az ablaknak, ha nincs belőve?
Idézet
Indicates that the application requests Direct3D to be multithread safe. This makes a Direct3D thread take ownership of its global critical section more frequently, which can degrade performance. If an application processes window messages in one thread while making Direct3D API calls in another, the application must use this flag when creating the device. This window must also be destroyed before unloading d3d9.dll.


szerk.:
Ja látom, írja, hogy ha az ablaküzik (ami nekem a fő szálon van) és a d3d api hívások (ami pl. create texture) külön szálon vannak, akkor kötelező.

Ezt a hozzászólást Pretender módosította (2011.08.26 22:30 GMT+1 óra, ---)

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #161342   2011.08.26 21:22 GMT+1 óra  
D3DCREATE_MULTITHREADED flag megvan kreáláskor?
A threadet bezárod rendesen?
DX debug runtime mit mond?
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #161341   2011.08.26 21:02 GMT+1 óra  
Furcsa dolog, de amióta beraktam a többszálúsítást, és indítom a programot, akkor hol így, hol úgy, de néha kifagy az ablak. A VS szerint sehol nem áll meg a progi, és az output window szerint lezárja az általam nyitott threadet, de mégse jó. De ez így random. Ötlet?

   
borsi - Tag | 180 hsz       Online status #161307   2011.08.26 18:25 GMT+1 óra  
Az OpenMP-ről nem árt tudni, hogy a microsoft nem tervezi az újabb szabványok implementálását (jelenleg 2.0-nál tartanak), helyette a Concurrency Runtime, a Parallel Pattern Library és az Asynchronous Agents Library a hivatalosan támogatott megoldások.

Idézet
Thank you for your suggestion. Microsoft currently supports OpenMP 2.0 in Visual Studio 2008 and 2010. We are evaluating the demand for OpenMP 3.0 but we cannot commit to a specific implementation at this time. We value your opinion and truly appreciate that you have taken the time to request this feature. Rest assured that we read all suggestions, and they do influence our decisions when making product plans.

With Visual Studio 2010, Microsoft released Concurrency Runtime, Parallel Pattern Library (PPL), and Asynchronous Agents Library, which we believe provide a lot of flexibility for C++ developers building parallel applications. The Concurrency Runtime in Visual Studio 2010 provides a common runtime that allows multiple parallel programming models from Microsoft and partners to compose well together. PPL represents a multi-vendor, cross-platform approach in providing task-based parallel programming templates.

   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161263   2011.08.26 13:06 GMT+1 óra  
Kösz, használhatónak tűnik, kipróbálom.

EDIT: Még M4-nek ment, de köszi mindenkinek.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
borsi - Tag | 180 hsz       Online status #161262   2011.08.26 12:56 GMT+1 óra  
void glVertexAttribPointer( GLuint index,
GLint size,
GLenum type,
GLboolean normalized,
GLsizei stride,
const GLvoid * pointer);


Lényeg hogy jól állítsd be ebben az egyes paramétereket, aztán meg drawarrays vagy drawelements-el kirajzolod.

   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #161261   2011.08.26 12:53 GMT+1 óra  
Elvileg asztali gpuk is jobban szeretik ha interleave az adat.
Másrészről számodra is jobb (lehet), mert csak egy pointered / tömböd van.
alias aalberik
   
M4 - Tag | 187 hsz       Online status #161260   2011.08.26 12:49 GMT+1 óra  
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #161256   2011.08.26 12:01 GMT+1 óra  
Kéne egy kis help.

Már egy ideje szemezgetek az IOS-re íródott Best Practices-ben leírt dolgokkal. Most konkrétan a "struct of arrays" megvalósítása az ami kérdés, szóval van erre vonatkozóan valakinek tudása? Mivel jelenítek meg egy ilyen összeömlesztett adatstruktúrát openglES-ben?
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #160807   2011.08.24 06:56 GMT+1 óra  
Köszi az infókat, megnézem majd őket

   
ddbwo - Tag | 1625 hsz       Online status #160799   2011.08.23 22:45 GMT+1 óra  
TY!

Most a windows-ost néztem, van rá bőven találat. Megnézem még jobban, azt kiderül h be tudom-e építeni értelmes helyre.

Még a glfw t is nézem. De vsz maradok a korábbi rendszeremnél, ha nem lesz jobb eredmény a csóri gépemen.
--
uez ujjabra.
A Half-Life 2: Deathmatch promóció megszűnt! [B¤°
Kezdetben volék az üresség. Ám akkor a Struktúrfüggöny megteremté az Urat.
DrunkenDragon* Blackwolf
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #160798   2011.08.23 22:43 GMT+1 óra  
Hát igen, glfw-t esetleg ablakozáshoz, png betöltéshez, ilyesmikhez (A nem ehhez kapcsolódó részeket idővel ki akarják belőle gyomlálni, ha jól tudom)
Multithreadinghez OpenMP. Egyszerű, platformfüggetlen (fordítófüggő ).

   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #160797   2011.08.23 22:37 GMT+1 óra  
Idézet
borsi :
vagy használj egy platformfüggetlen könyvtárat

mint pl a glfw




   
borsi - Tag | 180 hsz       Online status #160793   2011.08.23 22:22 GMT+1 óra  
vagy használj egy platformfüggetlen könyvtárat

mint pl a glfw

   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #160791   2011.08.23 22:02 GMT+1 óra  
ddbwo: unix alatt a pthreadsnak és a forknak nézz utána, windows alatt pedig createthread - waitforsingleobject.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #160785   2011.08.23 21:31 GMT+1 óra  
Idézet
Pretender :
Nem igazán foglalkoztam még MultiThreadinggel, szóval egy amatőr kérdés:
Ha azt szeretném, hogy van egy bool változóm, pl. m_Loading, meg egy Load metódusom. A fgv hívásakor elindítok egy szálat (amin betöltök), meg a bool értékét true-ra állítom, akkor kell-e valamivel trükközni, hogy azt a fő szál is rendesen kezelje (pl. static, vagy ilyesmi...)?

Arra kellene, hogy ha a változó true, akkor a betöltés cuccot rajzolom (miközben természetesen a másik szálon megy a betöltés), ha meg false, akkor már a rendeset.



Winfos alatt használhatod a critical section metódusokat mutexeléshez (amig tölt addig senki nem irhatja a loading változót).

Én ezt a töltögetést ugy csináltam, hogy a szál mindig létezik, de ha nincs dolga akkor alszik.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
borsi - Tag | 180 hsz       Online status #160778   2011.08.23 21:10 GMT+1 óra  
Ezt a nem írhatja rész én sem értem egészen. Szerintem írhatja, csak arra kell vigyázni, hogy ne próbálkozzanak egyszerre többen hozzá férni ugyan ahoz. Ezt meg meg lehet oldani mutexekkel.

   
ddbwo - Tag | 1625 hsz       Online status #160771   2011.08.23 20:51 GMT+1 óra  
Ez így érthető.

De a struktúr ágak áttudnak nyúlni egymásba. Legalábbis a kiinduló struktúr ha módosul, nem tűnik el, amíg a fő program fut.

Osztályokkal ez máshogy van?

Azt a részt nem értem, hogy nem írhatja, csak olvashatja.
---
Amúgy a hivatalos megnevezései, meg magyarázata hol található meg?
Hátha van benne valami hasznos is.
Most komolyan érdekelne hogy oldják meg ezeket általában. Ha kaphatnék egy linket v kulcsszót, kevesebb stresz is érne mindenkit.
A Half-Life 2: Deathmatch promóció megszűnt! [B¤°
Kezdetben volék az üresség. Ám akkor a Struktúrfüggöny megteremté az Urat.
DrunkenDragon* Blackwolf
   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #160768   2011.08.23 20:41 GMT+1 óra  
több szál = a struktúrfüggönyöd több processzormagot tud kihasználni, mert mindegyik processzormagon mást csináltatsz vele egyidőben

   
ddbwo - Tag | 1625 hsz       Online status #160767   2011.08.23 20:40 GMT+1 óra  
Ezeket nem nagyon értem h mik akarnak lenni.

Ez a több szálazás létező dolog, vagy csak valamilyen módszer megnevezése?
Van valami tutorial rá? Ahol nem azt mondják hogy csinálj több szálat, hanem valami példát levezetnek az olvasó elött?
A Half-Life 2: Deathmatch promóció megszűnt! [B¤°
Kezdetben volék az üresség. Ám akkor a Struktúrfüggöny megteremté az Urat.
DrunkenDragon* Blackwolf
   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #160766   2011.08.23 20:18 GMT+1 óra  
Idézet
Pretender :
És akkor pl. ugyan azt az adatot hogy ér el több szál? Tuti lehet ilyet csinálni



olvashatja, de nem írhatja.

   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #160765   2011.08.23 20:09 GMT+1 óra  
Nekem egy gyerek osztályon belül kellene.
Kód:
void Screen::Load()
{
    //start thread
    m_Loading = true;

    //betöltés

    m_Loading = false;
    //end thread
}

void Screen::Draw()
{
    if (m_Loading)
        //...
    else
        //...
}

   
borsi - Tag | 180 hsz       Online status #160764   2011.08.23 19:55 GMT+1 óra  
Az én megoldásom nem tudom mennyire valid, de egyenlőre működik. Van egy "Game" singleton objektumom, aminek publikus metódusaiban vannak a render, ai, fizika stb loopok. Így elérik ugyan annak az objektumnak a memberjeit és mivel publikusak, el lehet őket indítani különböző szálakból.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #160763   2011.08.23 19:41 GMT+1 óra  
Én OpenMP-t használok multithreadinghez, azzal elég egyszerű. shared(...)

   
Matzi - Szerkesztő | 2519 hsz       Online status #160762   2011.08.23 19:23 GMT+1 óra  
Nyelv függő a dolog, hogy mi kell hozzá, de meg lehet csinálni. Nem a legelegánsabb dolog, és lehet az is, hogy a program rosszul viseli, ha egyszerre próbálja valami lockolás nélkül írni és olvasni is. Tipikusan kicsit jobban szokták definiálni az adat átadás menetét, meg például ha jól tudom (lehet, hogy nem) c++ban külön stack van a két szálnak, de a heapben foglalható közös elérésű terület, szóval ennek megfelelően kell kezelni. Szerintem egy utánaolvasást mindenképp megér a téma, én magam is szívesen foglalkoznék vele, de most a melóban az erlang kell.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #160759   2011.08.23 19:12 GMT+1 óra  
És akkor pl. ugyan azt az adatot hogy ér el több szál? Tuti lehet ilyet csinálni

   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #160755   2011.08.23 19:00 GMT+1 óra  
ez nem így működik. így adtot átadni kb esélytelen, ha mégis akarsz ilyesmit, akkor használj szemaforokat.
inkább írj monolitikus párhuzamosítást (pár páros idjű ojjekteket az egyik, páratlanokat a másik bözgeti), vagy procedurálist (egyiken megy az ai, a másikon meg a fizika)

   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #160750   2011.08.23 18:49 GMT+1 óra  
Nem igazán foglalkoztam még MultiThreadinggel, szóval egy amatőr kérdés:
Ha azt szeretném, hogy van egy bool változóm, pl. m_Loading, meg egy Load metódusom. A fgv hívásakor elindítok egy szálat (amin betöltök), meg a bool értékét true-ra állítom, akkor kell-e valamivel trükközni, hogy azt a fő szál is rendesen kezelje (pl. static, vagy ilyesmi...)?

Arra kellene, hogy ha a változó true, akkor a betöltés cuccot rajzolom (miközben természetesen a másik szálon megy a betöltés), ha meg false, akkor már a rendeset.

   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #160439   2011.08.21 19:54 GMT+1 óra  
Hát, végülis maradt az, hogy 2 értéket adok át a shadernek, sor/oszlop, viszon nem kalkulálgatok, csináltam két 16 elemű tömböt, és odt beírtam fixen a koordinátákat, kösz az tanácsot.

VBO egyelőre elnapolva, egyellőre egy működő, játékra alkalmas motort akarok összedobni, VBO meg marad az optimalizálási fázisra.

Lassan kipiálom az össze elemet a ToDo listán. :banán

Most részecske rendszeren dolgozom. Túlbonyolítani azt sem akarom, túl nagy részecske számmal úgy sem akarok dolgozni.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #160374   2011.08.21 04:16 GMT+1 óra  
Köszi!
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #160361   2011.08.20 22:56 GMT+1 óra  
Ha tudod vbozni a billboardot akkor nem, ha nem akkor igen
alias aalberik
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #160360   2011.08.20 22:50 GMT+1 óra  
Köszi! Frappáns megoldás.

De nem pazarlás ez? Csak mert ez minden rendernél átadódik, meg kiszámolásra kerül. Vagy elhanyagolható?

Azt is figyelembe véve, hogy itt most mobil telefonGPU-járól beszélünk tehát az alsó kategória ilyen 200 Mhz.

Na azt hiszem alszok rá egyet.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #160359   2011.08.20 22:43 GMT+1 óra  
- vertex texcoordba rakod:
0,0
0, 1 / 4
1/4, 0
1/4 1, /4
a sorrend a topológiádtól függ

- uniformként átadsz 16 uv koordinátát + időt

- az időből kiszámolsz indexet -> az index alapján kiveszel a tömbből egy uvt

- végleges texcoord = uv + vertex texcoord
alias aalberik
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #160358   2011.08.20 22:37 GMT+1 óra  
BillBoard.

Most elmentem fürödni, aztán rájöttem (hol máshol), hogy az mindenképen pazarlás, ha a shaderrel számoltatom ki, mert animáció sebességétől függően változik a sorszám, és felesleges minden frame render alatt kiszámolni, ha nem változik frameenként. Szóval az én paraszti eszemmel marad az hogy a képkozka változásakor kiszámolom,és két értéket adok át a shadernek., hacsak nem montok valami okosat.
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
Pretender - Törzstag | 2498 hsz       Online status #160356   2011.08.20 22:21 GMT+1 óra  
Nincs ilyen, hogy sourceRectangle és destinationRectangle?

   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #160355   2011.08.20 22:18 GMT+1 óra  
Billboard v point sprite?
alias aalberik
   
DMG - Szerkesztő | 3172 hsz       Online status #160350   2011.08.20 22:01 GMT+1 óra  
Ezt mos tnem tudom, melyik témába kéne.

Szóval Animált Sprite-al szórakozom.

Van egy 4x4 kckából álló textúra, amit rárakok shaderrel, az animálás fázisai meg 1-16-ig menének, kérdés, hogy hol optimálisabb kiszámolni, hogy a textúra hanyadik sorának hanyadik oszlopát kell megjeleníteni? Ádjam a shadernek a sorszámot, és számoljam ott, vagy számoljam ki előbb és adjam át a sor és oszlop számait?

Vagy teljesen rossz a koncepcióm, és van valami jobb megoldás erre?
-----------------------------------------
Dont Listen to the Naysayers
   
ddbwo - Tag | 1625 hsz       Online status #158358   2011.08.04 00:09 GMT+1 óra  
De jobban belegondolva lehet hogy nem is konkrétan az A*t használom, de kb hasonlót hoztam össze, csak a waypointok kész listája terelik az ai-t és nem ledobálja a négyzeteket. De pl csináltam "eltévedtem" scriptet, amikor megjegyzi hogy merről jött, hol nézett már körbe, és ahogy talál egy waypointot, arra csapódik rá.

Nagyon imádtam nézni hogy mit csinálnak a botok. Tök buli! Kajak még a WITK pongos AI-t is vicces volt összerakás után nézni ahogy játszik.
A Half-Life 2: Deathmatch promóció megszűnt! [B¤°
Kezdetben volék az üresség. Ám akkor a Struktúrfüggöny megteremté az Urat.
DrunkenDragon* Blackwolf
   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #158357   2011.08.03 23:48 GMT+1 óra  
Az, hogy mihez választod ki a legrövidebb utat azt az AI dönti el - akár még "tippelhet" is.
alias aalberik
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] > 10 < [15] [20] [25] [27]