játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5511
FZoli:    4894
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2198
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] > 49 < [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [82]
fpeti - Törzstag | 1295 hsz       Online status #94160   2008.08.11 14:05 GMT+1 óra  
Én belenéztem, de a sm4 támogatáson kívül nem csak DX9-es fícsörök vannak benne? (laikus vagyok )
Tényleg, ez régen érdekel, néha megkérdem:
OGl-ben lehet SM4-et használni xp alatt? (csak, hogy irigykedjek )
   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #94159   2008.08.11 14:05 GMT+1 óra  
Biztos én vagyok a naiv, de én hiszek nekik Lehet ha hamarabb adják ki, nem ért volna semmit, mert ugyan az mint az előző. A feature lista alapján szerintem nem rossz.

De kérdés: Ezt akkor mikor is fogjuk tudni használni? Mert ugye még nem támogatja a driver. Az is még 1-2 év lesz?

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #94154   2008.08.11 12:58 GMT+1 óra  
Nincs itt minek örülni, átbasztak mindenkit az igéreteikkel.
Ennyit erről.

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #94148   2008.08.11 11:53 GMT+1 óra  
Nincs smiley, ami kifejezhetné örömöm

   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #94143   2008.08.11 11:35 GMT+1 óra  
ma kijött az OpenGL 3.0

specifikáció itt: http://www.opengl.org/registry/doc/glspec30.20080811.pdf
alias aalberik
   
sheridan - Tag | 55 hsz       Online status #93652   2008.08.04 11:20 GMT+1 óra  
Dev-C++ használatát én sem javaslom. Használj inkább CODEBLOCKS-ot:

http://www.codeblocks.org/

Nem rossz, több programozási nyelvet támogat, és tudsz alapból OpenGL, OGRE, SDL, stb alkalmkazásokat létrehozni. Támogat egyszerre több projektet, fordítót is. Mondjuk vannak hiányosságai is természetesen.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93642   2008.08.04 10:06 GMT+1 óra  
Pompás. (Ettől függetlenül, a Dev-C++ használata ma már ellenjavallott, mint ahogy erről valamelyik C++os topikban már szó is volt.)

   
JMáté - Tag | 40 hsz       Online status #93641   2008.08.04 10:02 GMT+1 óra  
Köszi gaborlabor! A devpaks.org-on megtaláltam. Mostmár működik.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93638   2008.08.04 09:36 GMT+1 óra  
A Dev-C++-nak van ilyen csomagkezelője (nem, csomagkezelő a linuxban van) - vagy valami olyasmi. Általában minden elterjedtebb függvénykönyvtárat le lehet tölteni azon keresztül. Azt próbáltad már?

   
JMáté - Tag | 40 hsz       Online status #93637   2008.08.04 09:30 GMT+1 óra  
Most a DevIL-t próbálom működésre bírni a gépemen, eddig nem sok sikerrel. Letöltöttem egy csomagot ami tartalmazza a szükséges dll meg egyéb fájlokat, de a *.a fájlok hiányoznak belőle (csak *.lib-ek vannak, de Dev C++-t használok és annak az nem jó). Arra gondoltam, hogy akkor a *.a fájlokat letöltöm külön (valahol fent kell hogy legyenek a neten). Meg is találtam, de amikor megpróbáltam őket használni, egy elég rejtélyes hibaüzenetet kaptam valami inkompatibilitásról. Ekkor megint elkezdtem keresgélni és végülis MaNiAc oldalán találtam egy érdekes dolgot: a reimp.exe-t, ami elvileg a *.lib-ből *.a-t tud előállítani (megjegyzem MaNiAc-nak is a DevIL-ből hiányzó *.a-k miatt volt rá szüksége), viszont nekem ez se működik. Elindítom, de azonnal kilép.
Nem tudja valaki, hogy oldható meg a probléma (az inkompatibilitásos, vagy a reimp-es, vagy akármelyik)? Előre is köszi.

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #93518   2008.08.02 12:11 GMT+1 óra  
Paint .NET is tud dds-be menteni (elég sok formátumban), bár hogy alapból-e, vagy plugin hozzáadásával, azt nem tudom... Ja, és elég jó képszerkesztő is.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93517   2008.08.02 11:47 GMT+1 óra  
Na ja hát nem arról vagyok híres, hogy mekkora sztár grafikus vagyok, épp az ellenkezője
De mikor egy képet percenként módosítok/cserélek le, akkor ne kelljen már tökölnöm a konvertálgatással is.
Ha mondjuk lenne egy kész, valamire való játékom, akkor azt mondom, hogy van értelme az összes textúrát DDS-be konvertálni, és kész, ha fel van rá készítve az engine akkor minden oké.
Fejlesztés közben engem nagyon nem érdekel, hogy mondjuk 2,5mp helyett 2mp alatt rántja be a progi az összes textúrát, mert előre el vannak tárolva a mipmap szintek....

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #93516   2008.08.02 11:35 GMT+1 óra  
Ott a smiley a végén, viccnek szántam És a painten lett volna a hangsúly, lehet a photoshop / gimp / paintshop -nak jobb a tömörítése, és a minősége.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93515   2008.08.02 11:30 GMT+1 óra  
Én senkit nem akartam rábeszélni bárminek a használatára.
Csak azt mondtam, hogy én miért nem szeretem és ennyi.

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #93514   2008.08.02 11:26 GMT+1 óra  
beast: Kösz. Meggyőzőbb ez a DDS, mint gaborlabor paintel kimentett png-i

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #93513   2008.08.02 11:17 GMT+1 óra  
ATICompressonator.
fasza kis tool dds-hez (tömörit, ment, beolvas, süt, főz, takarit)

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93512   2008.08.02 10:29 GMT+1 óra  
Elméletileg a DevIL simán megeszi a DDS-t. Nekem az a bajom vele, hogy (png-vel elelntétben) paintból nem tudok rögtön DDS-be menteni.
Photoshopot meg ilyeneket meg nem használok.

   
syam - Törzstag | 1491 hsz       Online status #93510   2008.08.02 10:24 GMT+1 óra  
a DDSsel csak 1 "probléma" van, h rengeteg (túl sok) formátumban képes tárolni a képet - a DXTn csak az egyik a sok közül - és mindegyik beolvasását megírni elég nagy meló tud lenni;
adattárolás és tömörítésben jpg viszi a pálmát, minőségben bmp (esetleg hdri)
köztes megoldásnak jó a png, tga - ha alfa csatorna is szükséges akkor viszont tga, png páros a legjobb
alias aalberik
   
proof88 - Törzstag | 530 hsz       Online status #93483   2008.08.01 14:31 GMT+1 óra  
Emberek, nem győzőm eléggé hangsúlyozni, hogy ha textúra, akkor DDS formátum, és sok gyártó használja ezt textúrának! A DirectDrawSurface rövidítése, és tökéletes textúra formátum, mert:
- a videokártyák textúratömörítési módszereivel tudja tárolni a képet, azaz egyből át lehet adni a fájl tartalmát a videokártyának (jó, persze e formátumnak is van headere, az nem kell, de a lényeg az, hogy odaadod a datát a kártyának, azt' csókolom),
- tud tárolni MIP mapeket, azaz 1 textúrához az összes LOD szintje belegenerálható, így azt sem kell betöltéskor generálni, és pl photoshophoz is van DDS-kezelő plugin
- alfa csatornát is tud tárolni ...

Úgyhogy melegen ajánlom a DDS-t, mert ha a fenti dolgokon kívül más adatot nem akarunk tárolni, akkor a legjobb... sőt, ha a textúrák mellé egyéb dolgokat akarunk tárolni, akkor is sztem jobb egy olyan saját formátum, ami DDS + bele mellé a plusz infók ... persze inkább material fájlokban tárol dolgokat az ember, nem textúra fájlokban...

Persze ahhoz, hogy be lehessen tölteni, a kártyának ismernie kell a hardveres textúratömörítést, az S3TC-t, de ez már elég régóta ismert ... szóval nem hiszem, hogy kompatibilitási problémák előfordulnának vele kapcsolatban.

DX alapból kezeli ezt a formátumot, de OGL alatt is gyorsan tölthető, mert ahogy mondtam, át lehet adni a fájl tartalmát a header után a videokártyának megfelelő ogl függvénnyel (persze ellenőrizni sem árt az extension és a fügvénymutató nem NULL létét ).

Szóval DDS-re fel!
   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #93446   2008.08.01 07:22 GMT+1 óra  
Én úgy értelmeztem, hogy mindkettő rossz, nem úgy, hogy png mellett jpg-t nem használ az ember

Én is inkább PNG mellett vagyok
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93444   2008.08.01 07:19 GMT+1 óra  
GP-nél tökmind1.... bár ha van 1 csöpp kis esze az emberünknek, akkor még gp-nél sem használ jpg-t. Utálatos egy formátum. Az oké, hogy kis méretű, de hasonlítsd össze ugyanazt a képet jpg-be, meg png-be tömörítve (veszteséges vs veszteségmentes tömörítés). Ráadásul a png képekre sem lehet mondani hogy nagyok lennének. támogat tömörítést és alpha channelt, mi kell még? Ezekután a jpg nálam szóba sem jöhet. Max a tga, az még 1 használható formátum szvsz.

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #93443   2008.08.01 07:13 GMT+1 óra  
Idézet
beast :
Meg ahogy mondod, elég nagy elmebaj, ha már textúrának png/jpg akar valaki használni.

Például Én?
Mondjuk Én sosem gondoltam magamat normálisnak
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #93442   2008.08.01 07:07 GMT+1 óra  
Mindent lehet.

   
sheridan - Tag | 55 hsz       Online status #93439   2008.08.01 07:01 GMT+1 óra  
Hát aki alpha csatornát is akar használni, viszont nem akar saját formátumot írni, akkor annak csak a TGA, vagy a PNG marad. Vagy esetleg color key használata.
Textúrának szerintem simán mehet a png.

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #93438   2008.08.01 06:54 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
konkrétan a libpng-ről több negatívat hallani, mint pozitívat.


libpng + visual c++ 2005/2008 Express = rakás szar.
Nekem nem sikerült összehoznom, bár már az elején felhúzott, úgyhogy hagytam a picsába...
Meg ahogy mondod, elég nagy elmebaj, ha már textúrának png/jpg akar valaki használni.

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #93435   2008.08.01 06:49 GMT+1 óra  
Én is DevIL vs SOIL-on gondolkodok. Mindkettő működik, és betölt mindent amit kell, szóval ha úgy vesszük mindegy melyik lesz.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93434   2008.08.01 06:48 GMT+1 óra  
konkrétan a libpng-ről több negatívat hallani, mint pozitívat.
szerintem nekik alapból nem kell image libraryt használniuk, mert elég ritka hogy egy olyan játék pl png-t használ, vagy jpg-t. szerintem írnak egy saját formátumot, meg hozzá egy betöltőt, aztán ennyi. de ha nem írnak saját formátumot, hanem valami általánosat használnak, akkor is csak azt az egyet, tehát nem kell nekik olyan lib ami 200 féle formátumot ismer, hanem ahhoz az egyhez írnak betöltőt, amit használnak, és kész. _szerintem_ így megy ez

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #93433   2008.08.01 06:46 GMT+1 óra  
Idézet
sheridan :
Szerintem sokat számít, ha nem kell hozzá DLL mert a végén azt veszed észre az engine-ed írásakor, hogy már 25 dll kell hozzá.


Amennyit egy sima hello opengl-es program is betölt, az mellett nem hiszem, hogy feltűnik ez az egy/kettő/három/25...

   
sheridan - Tag | 55 hsz       Online status #93432   2008.08.01 06:41 GMT+1 óra  
Szerintem sokat számít, ha nem kell hozzá DLL mert a végén azt veszed észre az engine-ed írásakor, hogy már 25 dll kell hozzá.
Pl.: én az SDL_image-t használom, és elég sok dll(libpng,jpeg,zlib,stb...) kell ehhez is. Úgyhogy úgy gondolom ki is dobom majd...
Hogy csinálják a nagy engine írók? Gondolom nem írnak meg mindent maguk. Vagy leszedik az adott dolog forrását, pl libpng, és belefordítják a saját projektükbe???

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93429   2008.08.01 06:12 GMT+1 óra  
feature lista alapján nem rossz cucc, de azért maradok a DevIL-nél
ez annyiból tűnik nekem jobbnak, hogy nem kell hozzá DLL, de amúgy devillel is 5-10 sor kóddal be lehet tölteni szinte bármilyen képfájlt.

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #93428   2008.08.01 05:58 GMT+1 óra  
Ezt valaki próbálta már: Simple OpenGL Image Library?
http://www.lonesock.net/soil.html
Nekem nagyon tetszik így elsőre, mert úgy látom nem kell neki DLL, és csak a képek betöltésével foglalkozik, nincsenek benne fölösleges funkciók. És fejlődik is (July 7, 2008 )

   
fpeti - Törzstag | 1295 hsz       Online status #93311   2008.07.30 12:07 GMT+1 óra  
Ezt mindenki átéli az első textúrázott kockánál.. sajnos ilyenkor szét kell bontani kockát önálló 4szögekké. több textúrakoordinátával, meg shaderekkel, alfával lehetne trükközni, de nem éri meg.
De ha továbbmész, nem is fog annyira számítani, mert kockánál tipikusan minden oldalnak külön normálok kellenek a megvilágításhoz, úgyhogy ha más nem, amiatt muszáj lesz szétszedni..
   
JMáté - Tag | 40 hsz       Online status #93297   2008.07.30 06:00 GMT+1 óra  
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy betöltök egy 3D-s modellt, de hogy a program gyorsabb legyen nem egyesével rajzolgatom ki a háromszögeket, hanem előbb egy vagy több triangle strip-pé alakítanám át az egészet. Ezzel eddig nincs is probléma. A gond az, hogy kirajzoláskor minden vertexhez csak egy textúra koordinátát rendelhetek (és ugye ha triangle strip-et rajzolok, akkor egy csúcs több oldal kirajzolása során is felhasználásra kerül), viszont a modellben minden oldal csúcsainak saját textúra koordinátái vannak. (Tehát mondjuk Blenderben két szomszédos oldalra egy textúra teljesen különböző részeit húzom rá, így az oldalak közös csúcsaihoz két-két textúra koordináta tartozik, a programomban viszont csak 1-et tudok használni csúcsonként)
Hogyan lehetne ezt megoldani? A modell átalakítása során kell kompromisszumokat kötni, vagy lehet a textúrákkal is "trükközni" valahogy?

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #93184   2008.07.28 02:14 GMT+1 óra  
Thx, gl, asszem igazad van

Ezek szerint alapértelmezett, hogyha a textúrám szürkeárnyalatos

Kipróbálom, azt ha nem megy, akkor fpeti kulcsszava + google


Szerk.: Vagy lehet, hogy a szín értékeit beszorozza a textúra értékeivel, És így hozza létre, és alapból ugye a fehér szín miatt jelenik meg a textúra változatlanul

Szerk2.: Igen, ebben az esetben át kell alakítani a textúrámat, hogy minden szín fehér legyen, az alpha pedig a megnyitott képnek megfelelő, így lehet majd színezgetni

Ezt a hozzászólást Joga módosította (2008.07.28 03:07 GMT+1 óra, ---)
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
fpeti - Törzstag | 1295 hsz       Online status #93171   2008.07.27 13:46 GMT+1 óra  
Idézet
Joga :
Részecskerendszereknél szoktam látni, hogy egy részecskének az alphamapját( fehér: 1.0 alpha..Fekete: 0.0 , szürke 0.5, stb ) Nyitják meg textúraként, majd ezt valahogy a kiválasztott színnel kombinálják ( glColor3f )
Ilyet hogyan kell csinálni, mit kell beállítani?Esetleg nem tud valaki egy kis leírást?


per-pixel alpha blending-nek hívják ezt talán.. csak DX-ben tudom, hogy kell, de hátha rá tudsz ezzel keresni.
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #93170   2008.07.27 13:03 GMT+1 óra  
Nem egészen értem mire gondolsz, de olyan van, hogy egy szürkeárnyalatos képet töltesz be textúraként és azt használod. Akkor ha a poly kirajzolása előtt a színt pirosra állítod pl, akkor ahol a textúrán fehér van ott lesz teljesen piros, ahol fekete ott ugye fekete. Ez az alapértelmezett működés. De át is lehet állítani a glTexEnvf( GL_TEXTURE_ENV, GL_TEXTURE_ENV_MODE, xyz); fgv-vel. (xyz lehet pl GL_MODULATE, az az alap).
Ha baromságot mondtam, valaki javítson ki.

Ezt a hozzászólást gaborlabor módosította (2008.07.27 14:00 GMT+1 óra, ---)

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #93166   2008.07.27 05:57 GMT+1 óra  
Részecskerendszereknél szoktam látni, hogy egy részecskének az alphamapját( fehér: 1.0 alpha..Fekete: 0.0 , szürke 0.5, stb ) Nyitják meg textúraként, majd ezt valahogy a kiválasztott színnel kombinálják ( glColor3f )
Ilyet hogyan kell csinálni, mit kell beállítani?Esetleg nem tud valaki egy kis leírást?
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #92766   2008.07.19 05:50 GMT+1 óra  
Próbálta már valaki az OpenGL Window Framework nevű találmányt?

GLUT-ból elegem lett, mert nem lehet normálisan kilépni a mainloopból, freeglutban van glutLeaveMainLoop() de az meg hibát dobott, mi szerint inicializálást előtt akartam kilépni a hurokból... Na akkor telt be a pohár, elolvastam beast cikkeit meg a NeHe-s tutorialt, a kettőből összehegesztettem valamit, ablakos módban működik, fullscreennél elszáll a prog.

Arra gondoltam, minek szívni az ablakozás megírásával, biztos írtak már rá valami elegáns megoldást mondjuk egy osztály formájában, és azt találtam, amit fentebb linkeltem. A feature listája egész szép. Ha nincsenek vele kapcsolatban negatív tapasztalatok akkor közelebbről is megnézem, mert 1. ránézésre nagyon bejövős.

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #86948   2008.05.10 09:55 GMT+1 óra  
Örülök, hogy összejött.
ezzel a vistával csak a gond van...

   
Etom - Tag | 6 hsz       Online status #86947   2008.05.10 09:53 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
Nem saját kódja van, hanem pl PhysX sample. Meg legújabb driver. (lásd physx topic)

Rákerestem Google-ban, és ezt találtam:
http://www.opengl.org/pipeline/article/vol003_7/

Én nem olvastam végig, de ír erről a problémáról is. Elsőnek megpróbálnám kikapcsolni az Aero-t.



Hát öcsém tökön döföm magam.
Kilőttem a feladatkezelőben a dwm.exe-t és már megy is.
Nem gondoltam volna hogy csak ennyi az egész.
Örök hála..

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #86944   2008.05.10 09:30 GMT+1 óra  
Nem saját kódja van, hanem pl PhysX sample. Meg legújabb driver. (lásd physx topic)

Rákerestem Google-ban, és ezt találtam:
http://www.opengl.org/pipeline/article/vol003_7/

Én nem olvastam végig, de ír erről a problémáról is. Elsőnek megpróbálnám kikapcsolni az Aero-t.

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #86943   2008.05.10 09:22 GMT+1 óra  
forráskód?

Szerk.: Ha beraksz valami tárgyat, akkor megy?
Lehet, hogy bekapcsoláskor nem törlöd le egy színnel az egészet, ezért oloyan, mintha átlátszó lenne
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
Etom - Tag | 6 hsz       Online status #86942   2008.05.10 09:20 GMT+1 óra  
Hi,
Lenne nekem egy érdekes problémám.
Az OpenGL-es samplek nem működnek megfelelően.
Megnyílik a windows-os ablak és tök átlátszó a keret kivételével.
íme: Screenshot

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #86597   2008.05.06 09:26 GMT+1 óra  
Thx


Szerk.: Találtam egy példaprogramot is
offset.c

Ezt a hozzászólást Joga módosította (2008.05.06 10:38 GMT+1 óra, ---)
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #86593   2008.05.06 08:58 GMT+1 óra  
Íme az én (valszeg favágó) módszerem:
Először kirajzolod rendesen. Aztán
glPolygonMode(GL_FRONT_AND_BACK, GL_LINE);
Meg feketére állítod a színt, és akkor szerintem nem is kell kikapcsolni a textúrázást, úgyis fekete lesz.
És kirajzolod mégegyszer.
Lehet, hogy z-fighting lesz belőle.
De ha kikapcsolod a depth testet (glDisable(GL_DEPTH_TEST)), akkor az azért nem jó, mert akkor az összes éle látszani fog. (Egyébként a glDepthFunc-al lehet szabályozni a depth test működését.)
Én ezt próbálnám ki:
glPolygonOffset

szerk.: az "OpenGL röviden"-ben van egy példa, ami pontosan azt csinálja, amit te szeretnél, asszem valami tölcsért vagy mit rajzolnak ki így. A könyvem nincs itthon, nem tudok belenézni, de ha jól rémlik, ők is a glPolygonOffset-et használják.

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #86591   2008.05.06 08:26 GMT+1 óra  
Azt hogyan lehet megcsinálni, hogy egy testet úgy rajzjak ki, hogy az élei feketék legyenek?..Szóval én először arra gondoltam, hogy kirajzolom a testet( GL_QUADS, stb ), aztán meg az éleket ( GL_LINE_LOOP ), de ilyenkor elvileg a depth buffer miatt van, amikor a látom a vonalat, van amikor nem, ha jól tudom

vagy be lehet állítani, hogyha a depth bufferben egyezés van, akkor is rajzolja ki azt, amit akarok, vagy ez mindig véletlenszerűen, vagy előre meghatározott módon van?
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
proof88 - Törzstag | 530 hsz       Online status #84983   2008.04.11 13:31 GMT+1 óra  
Azóta kommenteztem a wglCopyContextes részt, most már ment mind2 kontexttel a dolog a suliban, itthon viszont a Voodoo3-mal kék halál lett, és szintén 0 hivatkozás... sajnos így nem tudok debuggolni, hogy egyből kék halál lesz, mindenesetre gyanítom, hogy kb akkor, mikor csinálom az új contextet... a neten kerestem, de nem találtam olyan példaprogit, ami csinálna 2 ablakos, 2 rc-s rendszert...
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84965   2008.04.11 10:39 GMT+1 óra  
Kössz kicsy.

   
Kristf - Törzstag | 125 hsz       Online status #84960   2008.04.11 09:00 GMT+1 óra  
Kösz, ezzel sikerült megoldani.

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84951   2008.04.11 07:22 GMT+1 óra  
EnumDisplaySettings
ChangeDisplaySettings

Hmm, pedig okés mindkét link...

(Zárójeleket nemszereti)

Ezt a hozzászólást kicsy módosította (2008.04.11 07:44 GMT+1 óra, ---)

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] > 49 < [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [82]