játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5440
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2185
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] > 5 < [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [141]
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206717   2015.02.24 09:33 GMT+1 óra  
Idézet
Tunyu :
sasukekarakter :
Ez túl egyszerű, kezd inkább assembly-vel!
Ha nulláról indulsz, akkor lehet jobb volna valami könnyebbel kezdeni,aztán néhány év múlva a c++


Mi az a -> assembly? mutass egy linket pls vagy egy Programot hogy Linux Ubuntura is le írhasam
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206716   2015.02.24 09:29 GMT+1 óra  
Akkor a c# jobb mint a c++ és ezt szöveges dokumentumba is meg tehetem ?
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206713   2015.02.24 06:21 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
A managementet biztos érdekelni fogja, hogy milyen szépre lehet varázsolni a kódot, a gond az, hogy ERRE sosem adnak budget-et Tudnád milyen kódokban kell turkálnom egész nap : /



rossz helyen dolgozol, nalunk a termekmanager is nagyon fontosnak tartja a jo es jol ellenorzott kodot
talalkoztam mar en is borzalmas kodokkal, bar mostanaban egyre tobb helyen jonnek ra hogy hosszu tavon sokkal olcsobb a kod minosegere odafigyelni mint aztan hatalmasakat szopni kesobb
   
comrade92 - Tag | 6 hsz       Online status #206712   2015.02.23 22:57 GMT+1 óra  
Idézet
glezmen :
Idézet
Asylum :
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).



pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)



Hopp, ott vagyok végzős, lehet benézek.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206711   2015.02.23 22:24 GMT+1 óra  
Idézet
glezmen :
pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)



A managementet biztos érdekelni fogja, hogy milyen szépre lehet varázsolni a kódot, a gond az, hogy ERRE sosem adnak budget-et Tudnád milyen kódokban kell turkálnom egész nap : /
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
versio - Tag | 659 hsz       Online status #206710   2015.02.23 19:49 GMT+1 óra  
nyilvan erdekel mindenkit , rakd csak fel
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206709   2015.02.23 19:35 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).



pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206707   2015.02.23 15:14 GMT+1 óra  
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
zeller - Törzstag | 464 hsz       Online status #206706   2015.02.23 15:10 GMT+1 óra  
Idézet
Parallax :
de majd később jön a refactoring


ja persze.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206704   2015.02.23 14:54 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
a kutya sem fogja használni soha

C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
versio - Tag | 659 hsz       Online status #206697   2015.02.23 12:46 GMT+1 óra  
tudsz alternativat mondani ra, ami altalanos szamitasokat vegez gpu-n es c#-bol nyomhato, a mesterseges intelligencia vonalat ki is hagyhatjuk egyelore, pedig arra keszult valojaban

az mar csak hab a tortan hogy az ION# az egyetlen ami mukodik webGL-en
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206696   2015.02.23 12:34 GMT+1 óra  
Az ion-t nem csak mi, de a kutya sem fogja használni soha
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #206685   2015.02.23 09:37 GMT+1 óra  
Idézet
versio :
na azt megnezem ha 2-3 ora alatt megtanulod az ION-t


Általános célú OOP nyelvekről volt eddig szó, nem egy engine-hez csatolt script nyelvre épülő dokumentáció nélküli segéd framework-ről.

Megtanulni egy prognyelvet pár óra, ha van tapasztalat/viszonyítási alap, de ezzel, mint írtam áttekinthetően és készség szinten kódolni már más kérdés.

M4: Otthon szórakozásból el lehet hónapokat is tölteni 1-1 új nyelv tanulásával, de éles munkahelyi környezetben elég drága a fejlesztő a cégnek ahhoz, hogy ezzel sokat pampogjon, amikor határidőket kell betartani. Elsőre biztos nem a világ legszebb kódjait fogja megírni, de majd később jön a refactoring, amint tapasztalatot szerez, hiszen egy kódbázis soha nem úgy íródik, hogy egyszer megírják, aztán soha többet senki nem nyúl hozzá, hanem gyakorlatilag folyamatos változtatásokon/javításokon esik át.

Ezt a hozzászólást Parallax módosította (2015.02.23 09:46 GMT+1 óra, 855 nap)

   
M4 - Tag | 187 hsz       Online status #206682   2015.02.23 09:09 GMT+1 óra  
Én jobban szeretem jól áttanulmányozni azt, amit majd használok. És mivel lassan olvasok ez kicsit hosszabb 3 óránál. Meg nem tudom hogy az aki gyorsan beleugrik valami használatába később elolvassa e az alapokat. Mert azt hiheti, hogy ismeri.

   
versio - Tag | 659 hsz       Online status #206681   2015.02.23 08:54 GMT+1 óra  
na azt megnezem ha 2-3 ora alatt megtanulod az ION-t
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #206680   2015.02.23 08:30 GMT+1 óra  
Idézet
versio :
a programozas nem a programnyelvekrol szol, hanem az algoritmusokrol , ezen a szinten egy uj nyelv max 2 het, de az algoritmusokhoz kell 15 ev


Megtanulni egy prognyelvet annak aki ért a szakmához 2-3 óra. Tisztán, karbantarthatóan, készség szinten kódolni egy komoly architektúrát vele viszont több év, főleg a C++ modern változataival.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206669   2015.02.21 10:13 GMT+1 óra  
versio 40 év alatt se jutott el a buborékrendezésig

@Nomad: a kitartás a lényeg. Ha 14 évesen már ilyeneket tudsz, akkor nincs miért aggódnod
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
LBandy - Tag | 271 hsz       Online status #206667   2015.02.21 08:03 GMT+1 óra  
versio - Tag | 659 hsz       Online status #206664   2015.02.20 21:20 GMT+1 óra  
a programozas nem a programnyelvekrol szol, hanem az algoritmusokrol , ezen a szinten egy uj nyelv max 2 het, de az algoritmusokhoz kell 15 ev
   
Nomad - Tag | 4 hsz       Online status #206663   2015.02.20 20:38 GMT+1 óra  
én egy kis bengabali vok de én tavaly előtt tanultam meg a c++-t internetes tutorialokból szerintem nem volt nehéz megtanulni úgyhogy szerintem nyugodtan kezdhet azzal az ember csak egy kis idő kell mire az ember elkezdhet opengl meg ilyen komolyabb dolgokkal foglalkozni...
emlékszem milyen büszke voltam magamra mikor megírtam pár matematikai függvényt aztán meg megláttam egy direcrdraw kódot de azóta már kb értem a dolgokat persze mindig is vannak melléfogásaim és nagyon béna vagyok az itteni más fórumozókhoz képest de így 14 évesen megelégszem ezzel a két nyelvvel (az utóbbi 2 hónapban megtanultam az assembly-t) az érettségi végülis még messze van... (több mint 4 év)

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206662   2015.02.20 20:15 GMT+1 óra  
ez nem (szabvány) C++
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
versio - Tag | 659 hsz       Online status #206659   2015.02.20 17:44 GMT+1 óra  
"olyan mint a kínai." - es meg sokan vannak igy

Kód:
Concurrency::task<Windows::Storage::StorageFile^>(m_location->GetFileAsync(filename)).then([=](Windows::Storage::StorageFile^ file)
{
return Windows::Storage::FileIO::ReadBufferAsync(file);
}).then([=](Windows::Storage::Streams::IBuffer^ buffer)
{
Platform::Array<byte>^ fileData = ref new Platform::Array<byte>(buffer->Length);
Windows::Storage::Streams::DataReader::FromBuffer(buffer)->ReadBytes(fileData);

STREAM data(fileData);
callback(data);
});
   
Tunyu - Tag | 444 hsz       Online status #206658   2015.02.20 16:11 GMT+1 óra  
Én például a Pascal-al kezdtem lényegében a nulláról, és kifejezetten szerettem,nagyon egyszerű és egy kezdőnek szerintem jó kiindulópont.Most sem vagyok nagy szám a programozásban, de már a C#-ot nyüstölöm egy kis ideje, viszont ha látok egy c++ kódot, az kb. olyan mint a kínai.

   
itamas - Tag | 72 hsz       Online status #206657   2015.02.20 12:33 GMT+1 óra  
Idézet
sasukekarakter :
kéne egy kis segítség új vagyok és szeretnék c++ és OpenGL segítségével programozni de szeretném kézzel le írni a dolgokat de nem megy mert 0 vagyok tudtok segíteni meg létrehozni EXE fájlt is



Milyen fejlesztőkörnyezetet használsz (pl. Dev C++, CodeBlocks, stb)? EXE-t egyszerűen a "Fordítás" menüponttal hozhatsz létre a programodról a fejlesztőkörnyezetben.
   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #206653   2015.02.20 08:38 GMT+1 óra  
Alpok tanulásához szerintem a Python a legjobb, amit ez tud az tényleg csak az alap. C# is úgy kezdődik, hogy mindenféle namespace, osztály stb, amikor még be se írtunk egy változót se, egy kezdőnek már az is bonyolult.

   
Instalok - Tag | 530 hsz       Online status #206647   2015.02.18 17:01 GMT+1 óra  
Ebben egyetértünk, viszont a nagyon alap dolgokat - például mi a változó, osztály, mi miért jó - talán könnyebb megtanulni C#-ban. Legalábbis sokaknak a magyar nyelvű oktatóanyag a jó, C#-ból pedig azért több van.

Ráadásul a C++ kicsit szabadabb, ahogy Te is írtad, több mindent megenged, így egy kezdőnek könnyebb rossz szokást magára vennie. No persze nem azt mondom, C++ban kezdve is simán meg lehet tanulni programozni.

   
Parallax - Tag | 574 hsz       Online status #206646   2015.02.18 13:19 GMT+1 óra  
Idézet
Instalok :
Szerintem nem nehezebb C++t tanulni, mint másik C nyelvet. Talán annyiban tud jobb lenni például a C#, mert ott legalább rá vagy kényszerítve az osztályok és objektumok használatára, míg C++ esetén írhatsz nyugodtan globálisokat, és így tovább.


A C++ sokoldalúbb, illetve több paradigmát támogat, mindenki a tudásának megfelelően használja. C# ban ugyan több a kötelező elem, de ugyanúgy össze lehet hányni mindent, illetve kódolási/tervezési konvenciókat bármilyen nyelvben be lehet tartani (én még LUA-ban is OOP-t használok, meg MVC-t stb). A C# hoz pedig alapból jár egy hatalmas framework, ami viszont nagyságrendekkel nagyobb, mint az STL így lexikai tudás több kell hozzá és el is várják, míg egy C++ munkánál nem veszik le az ember fejét, ha épp valamelyik libet nem ismeri, amit a cég használ. A kódolás gyakorlás/szokás kérdése, hogy a például GC hülyeségeire, vagy a kézi memória felszabadításra szakosodik rá valaki, hosszútávon egyik se nehezebb.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206643   2015.02.18 10:31 GMT+1 óra  
Instalok: asszem a neten találtam a kódrészleteket, annyira nem vagyok winapi expert. Ilyen "hack szagú". A függvények doksiját kéne olvasni, hátha abból kiderül.

Ezt a hozzászólást Asylum módosította (2015.02.18 13:11 GMT+1 óra, 860 nap)
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Instalok - Tag | 530 hsz       Online status #206642   2015.02.18 07:15 GMT+1 óra  
Szerintem nem nehezebb C++t tanulni, mint másik C nyelvet. Talán annyiban tud jobb lenni például a C#, mert ott legalább rá vagy kényszerítve az osztályok és objektumok használatára, míg C++ esetén írhatsz nyugodtan globálisokat, és így tovább.

   
LBandy - Tag | 271 hsz       Online status #206641   2015.02.18 05:19 GMT+1 óra  
Nem feltétlenül kell egyből lebeszélni róla. Tény, hogy nem a legegyszerűbb belecsapni, ahogy másba sem, de Asylum-nak van egy remek blogja, ahonnan szerintem el tudsz indulni:
http://darthasylum.blog.hu/
   
Tunyu - Tag | 444 hsz       Online status #206640   2015.02.18 04:33 GMT+1 óra  
sasukekarakter :
Ez túl egyszerű, kezd inkább assembly-vel!
Ha nulláról indulsz, akkor lehet jobb volna valami könnyebbel kezdeni,aztán néhány év múlva a c++

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206639   2015.02.18 02:44 GMT+1 óra  
Helló,helló!
kéne egy kis segítség új vagyok és szeretnék c++ és OpenGL segítségével programozni de szeretném kézzel le írni a dolgokat de nem megy mert 0 vagyok tudtok segíteni meg létrehozni EXE fájlt is

köszönöm
   
Instalok - Tag | 530 hsz       Online status #206547   2015.02.08 09:28 GMT+1 óra  
Asylum:
Megnézem, köszi.

Geri:
Nem kellene, hogy gondot okozzon, a legtöbb játék képes rá, mindenféle probléma nélkül. Ráadásul pont felbontás-váltás után lesz jó.

Tunyu:
Igen, ezzel állítom be a fullscreent, ott van a kódban, ha megnézed.

szerk.:
Köszi Asylum, úgy tűnik ez megoldotta, csak nem teljesen értem, hogy miért. Mármint, hogy például miért kell kettő SetWindowPos. Azt értem, hogy melyik mit csinál, illetve, hogy milyen paraméterek vannak neki átadva, csak azt nem értem, hogy miért nem elég a "szokásos" sorrendben meghívni őket. Azaz style-t váltani, majd átméretezni az ablakot (illetve ezzel egy úttal üríteni valami cache-t)
Kód:
SetWindowLong(hwnd, GWL_STYLE, style);
SetWindowPos(hwnd, HWND_TOPMOST, x, y, width, height, SWP_SHOWWINDOW | SWP_FRAMECHANGED);

Úgy, ahogy nálad van, úgy viszont jól működik:
Kód:
SetWindowPos(hwnd, HWND_TOPMOST, x, y, width, height, SWP_NOACTIVATE);
SetWindowLong(hwnd, GWL_STYLE, style);
SetWindowPos(hwnd, 0, 0, 0, 0, 0, SWP_NOMOVE | SWP_NOSIZE | SWP_NOZORDER |
                                  SWP_SHOWWINDOW | SWP_FRAMECHANGED);

Ezt a hozzászólást Instalok módosította (2015.02.08 09:59 GMT+1 óra, 870 nap)

   
Tunyu - Tag | 444 hsz       Online status #206546   2015.02.08 07:22 GMT+1 óra  
Kód:
ChangeDisplaySettings(&dm, CDS_FULLSCREEN);
? lehet hülyeség,csak próbálkozom

   
Geri - Törzstag | 2185 hsz       Online status #206545   2015.02.08 04:26 GMT+1 óra  
ne váltogass felbontást, ha jót akarsz.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206544   2015.02.07 22:16 GMT+1 óra  
Instalok - Tag | 530 hsz       Online status #206539   2015.02.07 12:24 GMT+1 óra  
Nem találtam WinAPI topicot, szóval ide írom.
WinAPI + OpenGL, fullscreen és windowed ablak között váltogatok, viszont valami szétmegy az első ilyen oda-vissza után. Windowed módban indul (1280x720) WS_OVERLAPPEDWINDOW style-al. Gombnyomásra vált Fullscreenbe (WS_POPUP), majd visszaváltok Windowed módba. Eddig működik, azonban, ha megint be akarom rakni Fullscreenbe, akkor szétesik az egész, nem igazán lesz fullscreen, csak a monitort állítja át arra a felbontásra, de ugyan úgy látszik a tálca, és a mögötte futó ablakok. Hibát nem generál. Ami konkrétan történik:
Kód:
// ez hívódik meg, amikor változás történik
if (fullscreen)
    setFullscreen();
else
    unsetFullscreen();

adjust();

SetWindowLong(hwnd, GWL_STYLE, style);
SetWindowPos(hwnd, HWND_TOP, x, y, width, height, SWP_SHOWWINDOW | SWP_FRAMECHANGED);

// ...

void ApplicationWin::setFullscreen()
{
    Require(fullscreen);
    LOG_DEBUG("Trying to set fullscreen mode...");

    DEVMODE dm;
    memset(&dm, 0, sizeof(dm));
    dm.dmSize       = sizeof(dm);
    dm.dmPelsWidth  = width;
    dm.dmPelsHeight = height;
    dm.dmFields     = DM_PELSWIDTH | DM_PELSHEIGHT;

    if (ChangeDisplaySettings(&dm, CDS_FULLSCREEN) != DISP_CHANGE_SUCCESSFUL)
    {
        LOG_ERROR("Failed to set fullscreen. Falling back to windowed mode...");
        fullscreen = false;
    }
}

void ApplicationWin::unsetFullscreen()
{
    ChangeDisplaySettings(0, CDS_FULLSCREEN);
}

Az adjust() nem csinál sok extrát, beállítja a megfelelő style-t, illetve windowed mode esetén az ablak méretét állítja át picit.

Ha viszont már fullscreen módban vagyok újra, és felbontást váltok, akkor megjavul.

   
proof88 - Törzstag | 528 hsz       Online status #206374   2015.01.24 17:37 GMT+1 óra  
A mingw-setupban benne van a fordító.
   
itamas - Tag | 72 hsz       Online status #206372   2015.01.24 08:16 GMT+1 óra  
Benne kell, hogy legyen, mert az én gépemen első indítás után ezt a GNU GCC-t ajánlotta fel fordítónak, és ugyanarról a CodeBlocks-ról van szó mindkét esetben. A Settings/Compiler-ben hogyan lehet kikeresni a fordítót, mert ott sem láttam.
És a mingw-setup a fordító nélküli telepítőt jelenti?
Instalok, lehet, felrakom a Visual Studiot, bár már előre félek, hogy annál mi lesz a hiba...
Egyébként letöltöttem a legújabb, 5-ös Dev C++-t is, amit már nem a BloodSheed fejleszt, innen:
http://orwelldevcpp.blogspot.hu/2014/07/dev-c-571-released.html
Ezt használja valaki itt?
   
proof88 - Törzstag | 528 hsz       Online status #206339   2015.01.21 19:16 GMT+1 óra  
Ha benne van a fordító a telepítőben, akkor nem kell külön letölteni. De van fordító nélküli telepítő is. CodeBlocks oldalán, jelenleg codeblocks-13.12mingw-setup.exe a friss.
   
Instalok - Tag | 530 hsz       Online status #206338   2015.01.21 18:24 GMT+1 óra  
Tegyél fel egy visual studiot, az csak next-next-finish és működik. Ráadásul nekem személy szerint szimpatikusabb, mint a CB.

   
itamas - Tag | 72 hsz       Online status #206337   2015.01.21 17:53 GMT+1 óra  
A "GNU GCC compiler"-t és hasonlókat külön kell letölteni a CodeBlocks-hoz? Ugyanis a bátyámék gépén azt írja ki, hogy nem található ez a fordító (nálam meg megvan, holott az övékéről hoztam a CB-ot).
   
Marcsello - Tag | 228 hsz       Online status #206336   2015.01.21 14:42 GMT+1 óra  
nekem elegem lett a vírusirtókból, úgyhogy letöröltem a fenébe, azóta nincs ilyen gondom :3
Az élet szép, csak tele van Bugokkal
http://marcsello.com/
   
Lord_Crusare - Törzstag | 1286 hsz       Online status #206330   2015.01.20 14:42 GMT+1 óra  
Tökéletesen jó az Avast, de legalább egy internet security-re fizess elő, az fillérekbe kerül és brutál jó. Vagy van nagyobb, 3 éves csomag is.

Egyébként az ingyenes Avast is tud mindent, ami kell. Javaslom, hogy indíts egy boot-time scant, ami végigellenőrzi a gépet mielőtt a Windows elindulna. Ha gond van, ez megtalálja.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206320   2015.01.20 12:43 GMT+1 óra  
Avastot hajítsd ki és vegyél inkább havonta egy GameStar-t, abban van nod32.
A hardvert meg ellenőrizd le, mert amíg él a garancia aaddig kell kicseréltetni.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
itamas - Tag | 72 hsz       Online status #206319   2015.01.20 12:32 GMT+1 óra  
Örömmel jelentem be mindenkinek, hogy most már végre van CodeBlocks-om nekem is, ugyanis sikerült pendrive-on áthozni a kitömörítettet a saját számítógépemre.
Az viszont eléggé lehangoló lenne, ha kiderülne, hogy valami hardveres alkatrésze hibás a gépemnek, ugyanis még egy éve sincs, hogy megvásároltam. Esetleg vírus okozhatta a Windows megbolondulását? Mert az volt (van?) rajta az Avastom szerint.
   
Marcsello - Tag | 228 hsz       Online status #206315   2015.01.20 09:39 GMT+1 óra  
nah, csak a vírusírtó baszakszik, kapcsold ki, amíg letöltesz, nekem is voltak ilyen gondok

Mellesleg a RAM-om nekem is hibázik, szopok is miatta, de úgy vagyok vele, hogy inkább már új gépet kellene vennem
Az élet szép, csak tele van Bugokkal
http://marcsello.com/
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #206310   2015.01.19 20:21 GMT+1 óra  
Futtass le egy memtest86+ t (pendrivera kirakod és arról bootolsz).
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
proof88 - Törzstag | 528 hsz       Online status #206309   2015.01.19 20:07 GMT+1 óra  
ott valami memória probléma lesz vagy hasonló hardveresen elkefélt dolog ...
   
itamas - Tag | 72 hsz       Online status #206308   2015.01.19 17:29 GMT+1 óra  
Idézet
Tunyu :
format c: <-- ez megoldja a problémád! Ha újra raktad a windows-t ,rakj rá vírusírtót is.



Tartottam ettől a választól... Pedig van a gépemen Avast Free Antivirus, minden rendben működik - leszámítva, hogy így vacakol ezeknél a setup.exe-knél meg néhány tömörített állománynál.
A Dev C++ bezzeg szépen felment tegnap Apropó, ebben le lehet valahogy kérdezni egyszerre egynél több billentyű lenyomását valahogy, mert a játékomban szükség lenne erre

Szerk.: az imént kicseleztem a számítógépemet: a bátyáméknál töltöttem le a CB ZIP-es változatát, rendben lejött és ki is lehetett tömöríteni, úgyhogy most viszem pendrive-on a sajátomra. Remélem, működni fog; drukkoljatok nekem

Ezt a hozzászólást itamas módosította (2015.01.19 17:54 GMT+1 óra, 889 nap)
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] > 5 < [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [141]