játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5484
FZoli:    4893
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2526

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2196
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] > 5 < [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [142]
Bani05 - Tag | 3 hsz       Online status #207540   2015.04.27 13:39 GMT+1 óra  
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ebben a feladatban?
Adott az EUR és CHF párhuzamos tömbökben a március hónap 31 napi Euro és svájci frank átlag árfolyam forintban (HUF):

double E[31] = { 293.50, 291.33, 292.40, 293.25, 291.76, 283.83, 285.94, 295.65, 282.63, 279.85, 277.06, 274.87, 292.18, 270.39, 268.45, 264.91, 291.28, 260.24, 259.48, 258.73, 264.94, 263.37, 266.66, 269.45, 270.93, 275.83, 278.94, 281.38, 291.28, 293.56, 294.05 };
double C[31] = { 242.33, 243.55, 244.02, 237.65, 241.67, 244.88, 243.87, 239.76, 240.23, 238.24, 239.55, 242.01, 241.49, 242.56, 245.28, 250.56, 252.18, 255.89, 260.24, 263.72, 261.52, 258.31, 254.93, 251.28, 249.84, 250.17, 248.73, 246.83, 244.67, 247.38, 243.56 };

e) A hónap melyik három napja volt a legjobb Euro vásárlásához? Milyen Euro és svájci frank árfolyamok voltak ezeken a napokon?

Odáig jutottam el hogy növekvő sorrendbe állítom az eurós tömböt és akkor ugye az első 3 elem lesz ami kell, de így még mindig nem tudom hogy az a 3 ár melyik napokon volt.

   
M4 - Tag | 187 hsz       Online status #207001   2015.03.12 09:52 GMT+1 óra  
Idézet
sasukekarakter :
de abba kell a segítség autó modellt hogyan csináljak az OpenGL segítségével
Mint a terep2-ben?


Opengl-ben minden háromszögekből épül fel. Az meg csúcsokból. Vagyis az opengl-nek meg kell adni egy csúcspontokból álló listát. Majd egy index listát, ami megmondja mely csúcsok alkotnak háromszöget. Ez azért jó, mert így a szomszédos háromszögnél nem kell a közös csúcsokat többször megadni.
A csúcsoknak lehet tulajdonságokat megadni, szín, pozíció stb. De lehet egyszerűbb egy 3D modellező programmal pl Blender.

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206998   2015.03.12 09:33 GMT+1 óra  
Idézet
Instalok :
glezmen
Minden rossz szandek nelkul, szerintem lassits
Eloszor az alapokkal ismerkedj, ne akarj azonnal vilagot megvaltani




Oké
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206996   2015.03.12 08:24 GMT+1 óra  
glezmen
Minden rossz szandek nelkul, szerintem lassits
Eloszor az alapokkal ismerkedj, ne akarj azonnal vilagot megvaltani

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206995   2015.03.12 03:28 GMT+1 óra  
Köszönöm mindenkinek!
hogy mindenki segített a c++ programozásra néhányat meg tanultam
de abba kell a segítség autó modellt hogyan csináljak az OpenGL segítségével
Mint a terep2-ben?

Amúgy code::blockot használok mert linux ubuntut van
a nagy gépemen
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206981   2015.03.10 20:00 GMT+1 óra  
Végül is lehet benne valami. Ha a D osztályt a C részeként tekintjük (mint mondjuk egy függvényét), akkor logikusnak tűnik, hogy miért látja. Mivel azt mondjuk, hogy a B friendje a C (azaz C és annak "részei" látják a B privát adattagjait is), így a D, mint C része is látni fogja a B nem publikus adattagjait is. Először ez így nem esett le, és picit furcsáltam.

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206980   2015.03.10 19:15 GMT+1 óra  
szerk.: a foo() nem kéne menjen, ez bug...
szerk.: g++ al is fordul, wow oO

Ezt a hozzászólást Asylum módosította (2015.03.10 19:26 GMT+1 óra, ---)
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206966   2015.03.09 13:23 GMT+1 óra  
Ez tényleg logikusnak tűnik.

   
Eldor - Tag | 163 hsz       Online status #206965   2015.03.09 13:07 GMT+1 óra  
Ha belegondolsz, akkor logikus a működése. A C osztály elérheti a B osztály privát adattagját az által, hogy frienddé teszed. Mivel D a C osztály része, ezért az is elérheti B privát adattagját.

   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206964   2015.03.09 12:13 GMT+1 óra  
Pedig szerintem azért hasznos, ha van ilyesmi. Gondolj csak bele: van egy osztályod, rengeteg public memberrel, de nem szeretnéd, hogy, ha valakinek van egy példánya, akkor azt fel tudja szabadítani. Vagy eleve meg szeretnéd gátolni, hogy létrehozhasson egyet, lásd: singleton pattern.

Minden esetre nem zárkózom el az áttervezéstől sem, a kódomban elég sok helyen használom a friendet, mivel nem ismerek olyan patternt, ami ezt a működést adná "szépen".

   
__z - Tag | 74 hsz       Online status #206963   2015.03.09 11:33 GMT+1 óra  
Instalok :
Ez csak magánvélemény, de szerintem megér egy próbát, hogy elfelejted a "friend" kulcsszót, és megpróbálod újragondolni a kódot anélkül - lehet, hogy a probléma önmagától megoldódik. Egyébként szerintem nem véletlen, hogy sok nyelv nem alkalmaz hasonló funkciót...
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206962   2015.03.09 11:17 GMT+1 óra  
Példányosítva van minden, még BP-t is tettem oda, bele is megy, és működik is. A friend okozza, csak nem értem, hogy miért.

Itt egy mini-példa, önmagában fordítható. Nálam ez fordul, fut, működik.
Kód:
#include <iostream>

class C
{
public:
    class B
    {
        friend class C;

    protected:
        B() { }
        virtual ~B() { }

        virtual void foo() = 0;

    private:
        int a;
    }; // class B

    class D : public B
    {
        friend class C;

    private:
        D() { }
        ~D() { }

        virtual void foo()
        {
            a = 10;
        }
    }; // class D

    C()
    {
        D d;
        d.foo();
        std::cout << d.a;
    }
}; // class C

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206961   2015.03.09 10:55 GMT+1 óra  
Amíg nem példányosítasz egy metódust, addig nem fog kiderülni a fordítási hiba.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206960   2015.03.09 09:11 GMT+1 óra  
Néha idegbajt tudok azért kapni. Ez most vcc bug, vagy elnézek valamit? Lehet a template-tel lesz a gond.
Kód:
class B
{
protected:
    B() { }
    virtual ~B() { }
   
    virtual void getXY() = 0;

private:
    std::string xy;
};

template <typename T>
class TD : public B
{
protected:
    TD() { }
    virtual ~TD() { }
   
private:
    T val;
};

class D : public TD<float32>
{
private:
    D() { }
   
    void getXY() { xy = "alma"; } // <--- működik, wtf?
};

Volt már clean + rebuild is. Ennek nem szabadna működnie.

szerk:
Megvan a gond, csak nem teljesen értem, hogy miért. Ezek belső osztályok, azonban le akartam tiltani, hogy kívülről lehessen példányosítani meg felszabadítani őket. Ilyenkor szoktam friend classozni. Tehát valahogy így néz ki a fenti osztályokkal:
Kód:
class C
{
public:
    class B
    {
        friend class C;

        // ...
    };
   
    template <typename T>
    class TD : public B
    {
        friend class C;

        // ...
    };
   
    class D : public TD<float32>
    {
        friend class C;
       
        // ...
    };
};

Csak azt nem értem, hogy attól, hogy mindegyiknek a barátja a C, attól még miért láthatják egymást?

Ezt a hozzászólást Instalok módosította (2015.03.09 09:29 GMT+1 óra, ---)

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206892   2015.03.04 21:50 GMT+1 óra  
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206890   2015.03.04 21:37 GMT+1 óra  
OpenGL tök jó
a code::block programot használom és Alapból az OpenGL-től kapok egy kockát és magam
megtanultam formázni a kockát bármely szögel

De a c++ is tanulom
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206883   2015.03.04 19:38 GMT+1 óra  
köszi ^^
Instalok
   
LBandy - Tag | 271 hsz       Online status #206878   2015.03.04 18:03 GMT+1 óra  
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206876   2015.03.04 18:00 GMT+1 óra  
Asylum blogján nézelődhetsz, ott van például egy C++ cikksorozata. Annak a második leckéje a fejlesztőkörnyezet beállításáról szól.

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206874   2015.03.04 15:34 GMT+1 óra  
Idézet
glezmen :
Idézet
sasukekarakter :
a WinAPI jobb mint a code::block akkor a WinAPI használjam ?



Minden rossz szandek nelkul, szerintem lassits
Eloszor az alapokkal ismerkedj, ne akarj azonnal vilagot megvaltani (latunk erre eleg kozelrol peldakat ). Elso korben ne 3D-s, fizikaval megspekelt autoszimulatort akarj irni, hanem tessek szepen elindulni a Hello World-tol az egyszerubb algoritmusokon es mondjuk amoban keresztul az osszetettebb cuccokig.

Ha mindent egyszerre akarsz megtanulni, akkor semmit sem fogsz.
Kezdd egyszeru szoveges programokkal, akkor tudsz az alaplepesekre koncentralni, aztan ha az megy, lehet tovabb lepni.


Oké épen ezt szeretném De exe fájlt hogyan csináljak ?

Ezt a hozzászólást sasukekarakter módosította (2015.03.04 16:52 GMT+1 óra, ---)
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206869   2015.03.04 09:09 GMT+1 óra  
Idézet
sasukekarakter :
a WinAPI jobb mint a code::block akkor a WinAPI használjam ?



Minden rossz szandek nelkul, szerintem lassits
Eloszor az alapokkal ismerkedj, ne akarj azonnal vilagot megvaltani (latunk erre eleg kozelrol peldakat ). Elso korben ne 3D-s, fizikaval megspekelt autoszimulatort akarj irni, hanem tessek szepen elindulni a Hello World-tol az egyszerubb algoritmusokon es mondjuk amoban keresztul az osszetettebb cuccokig.

Ha mindent egyszerre akarsz megtanulni, akkor semmit sem fogsz.
Kezdd egyszeru szoveges programokkal, akkor tudsz az alaplepesekre koncentralni, aztan ha az megy, lehet tovabb lepni.
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206867   2015.03.04 08:06 GMT+1 óra  
Idézet
Instalok :
WinAPI megint:
Olyat terveztem csinálni, mint egy dialog box, a már létező DialogBox függvény nélkül. Azaz létrehozok egy child windowt, és addig a fő ablakot nem lehet bizgerálni, amíg ez aktív. Nos, az elképzelés már megvan, a kivitelezés valahogy kevésbé sikerült.

Amit én elképzeltem, az a következő volt:
Kód:
// saját wndproc, saját class name a dialognak
RegisterClass

// style-nak (WS_CHILD | WS_CAPTION)

// parent handle-nek a fő ablak handle-je átadva
CreateWindow

ShowWindow
SetActiveWindow
SetForegroundWindow
SetFocus

Aztán kezdődnek a problémák. Eredetileg azt terveztem, hogy itt is indítok egy jó kis loopot, ami elkapkodja az üzeneteket, semmi extra, minden a szokásos. Így ameddig a child window él, addig a kód (mivel ez is a fő szálon lett létrehozva) nem megy tovább, mint a MessageBox() függvény esetében.


szerk.:
Ha a WS_CHILD stílus



Szia!
a WinAPI jobb mint a code::block akkor a WinAPI használjam ?
   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206865   2015.03.03 20:42 GMT+1 óra  
WinAPI megint:
Olyat terveztem csinálni, mint egy dialog box, a már létező DialogBox függvény nélkül. Azaz létrehozok egy child windowt, és addig a fő ablakot nem lehet bizgerálni, amíg ez aktív. Nos, az elképzelés már megvan, a kivitelezés valahogy kevésbé sikerült.

Amit én elképzeltem, az a következő volt:
Kód:
// saját wndproc, saját class name a dialognak
RegisterClass

// style-nak (WS_CHILD | WS_CAPTION)
// parent handle-nek a fő ablak handle-je átadva
CreateWindow

ShowWindow
SetActiveWindow
SetForegroundWindow
SetFocus

Aztán kezdődnek a problémák. Eredetileg azt terveztem, hogy itt is indítok egy jó kis loopot, ami elkapkodja az üzeneteket, semmi extra, minden a szokásos. Így ameddig a child window él, addig a kód (mivel ez is a fő szálon lett létrehozva) nem megy tovább, mint a MessageBox() függvény esetében.

Azonban a fő ablak is sajnos ugyan úgy kijelölhető, és használható, sőt, a megjelenítés sem működik így teljesen jól. Se a child, se a parent window nem látszik jól, azaz nem frissíti az ablakot rendesen. Valahogy így néz ki:


Valaki csinált már hasonlót? Neten próbáltam keresni, csak kicsit nehéz azt a szót használni WinAPI kontextusban, hogy Dialog - mármint akkor, ha nem a beépített Dialogra szeretnék rákeresni.

szerk.:
Ha a WS_CHILD stílust kiszedem, akkor jobban hasonlít arra, amit szeretnék. Már csak azt kellene megcsinálni, hogy a fő ablak ne legyen használható addig. Ötlet?


szerk. 2:
Oké, úgy tűnik egy EnableWindow megoldja a dolgot. A fő ablakot egy időre kikapcsolom, majd miután végzett a dialog, visszakapcsolom, és hívok rá egy UpdateWindow-t is, hogy újrarajzolja az ablakot. Elég maszek megoldás, de egyelőre működőképesnek tűnik.

Teljes forrás, ha érdekelne valakit:
3257-dlg.txt

Ezt a hozzászólást Instalok módosította (2015.03.03 20:59 GMT+1 óra, ---)

   
Instalok - Tag | 607 hsz       Online status #206863   2015.03.03 19:36 GMT+1 óra  
Nem kellene először alapokat tanulni, mielőtt autós játékot akarsz írni? Például le tudsz programozni egy számkitalálót?

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206862   2015.03.03 19:34 GMT+1 óra  
Idézet
Geri :
Idézet
sasukekarakter :
Akkor a c# jobb mint a c++



jó, nem kell minden vágyálomszerű baromságot elhinni.

ha olyan kis gépigényű szoftveresen renderelt autós játékot akarsz írni, mint a terep2, akkor C/c++ nyelvet kell használnod, más nem is jöhet szóba.

ha opengl-t akarsz használni, akkor a terep2 rossz példa, mert ott sajátkezűleg, algoritmusból van implementálva a grafika. ha openglt akarsz, akkor egyszerűen menj végig a nehe classic tutorialokon, letöltesz egy Code::blocks-ot integrált mingw-vel, és használod azt. http://nehe.gamedev.net/tutorial/lessons_01__05/22004/



köszönöm a linket geri ^^ !
Értem az OpenGL is kell de azon nem formázni kell?
és c++ hogy fogom a kocsi formáját hozzá adni?
DE még kénne pár dolog hogy jobban értsem
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206856   2015.03.03 17:12 GMT+1 óra  
Idézet
Geri :
Idézet
sasukekarakter :
Akkor a c# jobb mint a c++



jó, nem kell minden vágyálomszerű baromságot elhinni.

ha olyan kis gépigényű szoftveresen renderelt autós játékot akarsz írni, mint a terep2, akkor C/c++ nyelvet kell használnod, más nem is jöhet szóba.

ha opengl-t akarsz használni, akkor a terep2 rossz példa, mert ott sajátkezűleg, algoritmusból van implementálva a grafika. ha openglt akarsz, akkor egyszerűen menj végig a nehe classic tutorialokon, letöltesz egy Code::blocks-ot integrált mingw-vel, és használod azt. http://nehe.gamedev.net/tutorial/lessons_01__05/22004/



meg van a code::block csak sose használtam
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206855   2015.03.03 17:04 GMT+1 óra  
Idézet
Geri :
linuxon a g++ kell erre a célra, és ugyanúgy mehetsz végig a nehe tutorialokon. codeblocks is van linux alá.



a g++ olyan mint a c++?
   
Geri - Törzstag | 2196 hsz       Online status #206854   2015.03.03 16:59 GMT+1 óra  
linuxon a g++ kell erre a célra, és ugyanúgy mehetsz végig a nehe tutorialokon. codeblocks is van linux alá.

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206853   2015.03.03 16:58 GMT+1 óra  
Tudok olyan módszer amely Linuxon c++ vagy c# és OpenGL-(vel) tudok programozni? hogy a terminálban .sh fájlt tudjam berakni mert én Linux rendszergazda vagyok és Linuxon csinálok mindent
   
Geri - Törzstag | 2196 hsz       Online status #206852   2015.03.03 16:53 GMT+1 óra  
Idézet
sasukekarakter :
Akkor a c# jobb mint a c++



jó, nem kell minden vágyálomszerű baromságot elhinni.

ha olyan kis gépigényű szoftveresen renderelt autós játékot akarsz írni, mint a terep2, akkor C/c++ nyelvet kell használnod, más nem is jöhet szóba.

ha opengl-t akarsz használni, akkor a terep2 rossz példa, mert ott sajátkezűleg, algoritmusból van implementálva a grafika. ha openglt akarsz, akkor egyszerűen menj végig a nehe classic tutorialokon, letöltesz egy Code::blocks-ot integrált mingw-vel, és használod azt. http://nehe.gamedev.net/tutorial/lessons_01__05/22004/

   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206851   2015.03.03 16:46 GMT+1 óra  
Azért akartam meg kérdezni ezt a C++ vagy c# programozás dolgot mert szeretem Egy Pixeles,3DS,Textúra mentes Autós játékot készíteni nagy Máté Dénes mint Terep2
ebben kell segítség ))





   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206787   2015.03.01 13:27 GMT+1 óra  
Idézet
Geri :
látom, nem volt pöcsöd feltenni, pedig szívesen megnéztem volna, hogy nem bírsz megszólalni se, miután az én videóimat magas lóról fikázod



lehet hogy ez neked ujdonsag, de en nem a pocsommel kezelem a szamitogepet
fel fog kerulni youtube-ra a video, csak rendesen ossze akarom vagni a prezivel (bar lehet hogy a kollegam megcsinalja, majd beszelek vele), ugyis van egy Camtasia license-em, legalabb kiprobalom
   
Geri - Törzstag | 2196 hsz       Online status #206783   2015.02.28 22:45 GMT+1 óra  
látom, nem volt pöcsöd feltenni, pedig szívesen megnéztem volna, hogy nem bírsz megszólalni se, miután az én videóimat magas lóról fikázod

   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206778   2015.02.28 18:12 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
A slide így önmagában elég száraz...akkor már inkább egy könyv:

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/kurapov/file/166.pdf



persze, ez csak vazlat volt az eloadashoz

a konyv csak reszben szol a kodanalizisrol, alapvetoen a teszteles a tema ha jol latom, errol is lesz majd eloadas amit egy kollegam tart majd
   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206777   2015.02.28 17:31 GMT+1 óra  
A slide így önmagában elég száraz...akkor már inkább egy könyv:

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/kurapov/file/166.pdf
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206741   2015.02.25 22:51 GMT+1 óra  
az igert prezentacio a kodminosegrol/kodanalizisrol
keszult video is, amin hadarok mint az allat es amugy is eleg gaz parasztos kiejtesem van, de majd lehet hogy felrakom valahova (kb. 1 ora)
   
Tunyu - Tag | 450 hsz       Online status #206728   2015.02.24 16:16 GMT+1 óra  
sasukekarakter :
Itt egy kis olvasnivaló. Mielőtt elkezdenéd bármilyen nyelven is a programozást, ismerkedj meg a leendő barátoddal, itt . Nagy segítségedre lesz ha magadtól szeretnéd megtanulni.Az assembly-t csak azért írtam, ha nehéz nyelvel szeretnél kezdeni, akkor kezd a legnehezebbel.

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206724   2015.02.24 15:47 GMT+1 óra  
Idézet
sasukekarakter :
Mi az a -> assembly?



Kód:
section .text

global  _start

_start:
    mov     edx,len
    mov     ecx,msg
    mov     ebx,1
    mov     eax,4
    int     0x80

    mov     ebx,0
    mov     eax,1
    int     0x80

section .data
    msg db      "Hello, world!",0xa
    len equ     $ - msg
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206717   2015.02.24 09:33 GMT+1 óra  
Idézet
Tunyu :
sasukekarakter :
Ez túl egyszerű, kezd inkább assembly-vel!
Ha nulláról indulsz, akkor lehet jobb volna valami könnyebbel kezdeni,aztán néhány év múlva a c++


Mi az a -> assembly? mutass egy linket pls vagy egy Programot hogy Linux Ubuntura is le írhasam
   
sasukekarakter - Tag | 16 hsz       Online status #206716   2015.02.24 09:29 GMT+1 óra  
Akkor a c# jobb mint a c++ és ezt szöveges dokumentumba is meg tehetem ?
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206713   2015.02.24 06:21 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
A managementet biztos érdekelni fogja, hogy milyen szépre lehet varázsolni a kódot, a gond az, hogy ERRE sosem adnak budget-et Tudnád milyen kódokban kell turkálnom egész nap : /



rossz helyen dolgozol, nalunk a termekmanager is nagyon fontosnak tartja a jo es jol ellenorzott kodot
talalkoztam mar en is borzalmas kodokkal, bar mostanaban egyre tobb helyen jonnek ra hogy hosszu tavon sokkal olcsobb a kod minosegere odafigyelni mint aztan hatalmasakat szopni kesobb
   
comrade92 - Tag | 6 hsz       Online status #206712   2015.02.23 22:57 GMT+1 óra  
Idézet
glezmen :
Idézet
Asylum :
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).



pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)



Hopp, ott vagyok végzős, lehet benézek.

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206711   2015.02.23 22:24 GMT+1 óra  
Idézet
glezmen :
pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)



A managementet biztos érdekelni fogja, hogy milyen szépre lehet varázsolni a kódot, a gond az, hogy ERRE sosem adnak budget-et Tudnád milyen kódokban kell turkálnom egész nap : /
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
versio - Tag | 673 hsz       Online status #206710   2015.02.23 19:49 GMT+1 óra  
nyilvan erdekel mindenkit , rakd csak fel
   
glezmen - Törzstag | 381 hsz       Online status #206709   2015.02.23 19:35 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).



pont holnap fogok tartani a veszpremi egyetemen egy eloadast a kodminosegrol (statikus/dinamikus kodanalizis, kodmetrikak, stb), ha valakit erdekel, felrakhatom a slide-ot (sot, elvileg videofelvetel is lesz)
   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206707   2015.02.23 15:14 GMT+1 óra  
Refaktorálásra alig adnak erőforrást...tipikusan akkor jut eszükbe, amikor már tegnapra kellene (mert olyan szar a kód, hogy megfullad a bugoktól...).
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
zeller - Törzstag | 487 hsz       Online status #206706   2015.02.23 15:10 GMT+1 óra  
Idézet
Parallax :
de majd később jön a refactoring


ja persze.

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206704   2015.02.23 14:54 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
a kutya sem fogja használni soha

C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
versio - Tag | 673 hsz       Online status #206697   2015.02.23 12:46 GMT+1 óra  
tudsz alternativat mondani ra, ami altalanos szamitasokat vegez gpu-n es c#-bol nyomhato, a mesterseges intelligencia vonalat ki is hagyhatjuk egyelore, pedig arra keszult valojaban

az mar csak hab a tortan hogy az ION# az egyetlen ami mukodik webGL-en
   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #206696   2015.02.23 12:34 GMT+1 óra  
Az ion-t nem csak mi, de a kutya sem fogja használni soha
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] > 5 < [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [142]