játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5484
FZoli:    4893
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2526

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2196
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] > 70 < [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [142]
dvorgaz - Törzstag | 576 hsz       Online status #112686   2009.06.11 09:34 GMT+1 óra  
Van nekem egy ilyenem:

Kód:
class INode
{
public:
virtual void Accept(void (*func)(INode*)) = 0;
};

class CSceneManager
{
private:
INode *m_rootNode;
void InternalUpdate(INode *node);
public:
void Update();
};

void CSceneManager::Update()
{
m_rootNode->Accept(InternalUpdate);
}


Fordításkor ezt dobja:

Kód:
1>c:\projects\gameproba\bsptest\scenegraph.cpp(65) : error C3867: 'CSceneManager::InternalUpdate': function call missing argument list; use '&CSceneManager::InternalUpdate' to create a pointer to member


Próbáltam úgy is ahogy ajánlja, akkor viszont ez a baja:

Kód:
1>c:\projects\gameproba\bsptest\scenegraph.cpp(65) : error C2664: 'INode::Accept' : cannot convert parameter 1 from 'void (__thiscall CSceneManager::* )(INode *)' to 'void (__cdecl *)(INode *)'


Mit rontottam el?
   
gberes - Tag | 38 hsz       Online status #112433   2009.06.07 10:38 GMT+1 óra  
még mindig itt tartok... Akár hogy is biztatom állatokkal és a kedves hozzátartozóival való közösülésre, sehogy sem jó. Annyira jutottam, hogy ha egy stringet .at-tal karakterekre bontok, akkor egyesével meg tudom jeleníteni, ha az egész stringet próbálom akkor (null)-t kapok. Ha rákeresek a \0-ra, minden esetben megtalálja a 0. helyen. Ha jól értem akkor ez azt jelenti hogy a szöveg zárókarakterrel kezdődik? Ha igen, hogy tudom azt kivenni? Próbáltam már replaceval, earseval, de mindig a szöveg első karaktere tűnik el. Vagy mibe konvertáljam hogy figyelmen kívű hagyja/átrendezze magától?

   
gberes - Tag | 38 hsz       Online status #112306   2009.06.06 12:56 GMT+1 óra  
Kód:
file.open(file, ifstream::in);
if (file.is_open())
{
getline(file,line);


szerk.:
Még 1 probléma, egy könyvtár tartalmát szeretném kilistázni ezzel a kóddal:

Kód:
void listdir()
{
WIN32_FIND_DATA findFileData;
HANDLE hFind = FindFirstFile("*", &findFileData);
       list.push_back(findFileData.cFileName);
while(FindNextFile(hFind, &findFileData)) {
list.push_back(findFileData.cFileName);
}
FindClose(hFind);
}

Addig működik, hogy megvannak a nevek, ha logolom a findFileData.cFileName-t akkor minden jó, de a vectorba már (null) kerül. A vector string típusú, a findFileData.cFileName pedig char[260]. Próbáltam stringgé konvertálni, de akkor is ugyan ez. Ha kiíratom a programban akkor is (null) lesz belőle. Nincs esetleg valami más mód a listázásra? Vagy hogy tudnám eltárolni rendesen?

Ezt a hozzászólást gberes módosította (2009.06.06 16:45 GMT+1 óra, ---)

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #112300   2009.06.06 12:38 GMT+1 óra  
hogyan használod
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
gberes - Tag | 38 hsz       Online status #112296   2009.06.06 12:27 GMT+1 óra  
Üdv!

Miért lehet az, hogy a getline függvénnyel nullát kapok eredményül? Ráadásul már sokadszorra használom, de most bármit csinálok vele nullát kapok, eddig meg rendesen működött. A megnyitott fájl biztosan jó.

   
peti634 - Tag | 148 hsz       Online status #112149   2009.06.05 05:21 GMT+1 óra  
Helló.
Bocsi ha rossz topic-ba írok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Szeretném Visszakérni a stereó keverőre kimenő hangot adat ként, ugy nem jó hogy felveszem egy progival, mivel nekem azonnal kellene, feldolgozás céljából. Esetleg ha lehet akkor a mikrofonba visszadugni a kimenetet, de a mikrofont is szeretném használni, de ez is jó ha nincs jobb ötlet.
ha már szép nem vagy, hülye ne légy
http://www.pokolstudio.hu
   
eagle - Tag | 15 hsz       Online status #112001   2009.06.03 12:06 GMT+1 óra  
Szerintem többen is. A pro-k tudják, hogy jó ha van amikor a vinfos felhúz a baromságaival.

   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #111981   2009.06.03 11:39 GMT+1 óra  
ööö a c++ közösség 3/4 ede?
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #111974   2009.06.03 11:31 GMT+1 óra  
hm, nekem úgy rémlik, hogy van...

szerk: de ugye most nem ez lesz a trollkodás tárgya? én pl néha használom. jót tesz a léleknek.

   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111973   2009.06.03 11:31 GMT+1 óra  
Idézet
mark576 :
És olyat meg ki a franc használ?



Nekem is pont ez jutott eszembe
raytraceisten és übermedic
   
mark576 - Tag | 256 hsz       Online status #111970   2009.06.03 11:30 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
mert linux alatt nincsen pause parancs


És olyat meg ki a franc használ?
   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #111969   2009.06.03 11:29 GMT+1 óra  
mert linux alatt nincsen pause parancs
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
mark576 - Tag | 256 hsz       Online status #111968   2009.06.03 11:28 GMT+1 óra  
Kód:
system("pause");
az miért nem jó?
Mármint, hogy ne villanjob fel és csá.
   
dollocska - Tag | 6 hsz       Online status #111918   2009.06.03 08:22 GMT+1 óra  
köszönöm

   
eagle - Tag | 15 hsz       Online status #111917   2009.06.03 08:18 GMT+1 óra  
Kód:
#include <stdio.h>
int main(){
int i;
for(i=0;i<10;i++) printf("fahéj");
getch();
return 0;
}

   
dollocska - Tag | 6 hsz       Online status #111916   2009.06.03 08:15 GMT+1 óra  
bevillan a kisablak oszt cső....hová tegyem a getch! dolgot?[


quote]bmateusz :
Ez sehogy De ez:
Kód:
#include <stdio.h>
int main()
{
int i;
for(i=0;i<10;i++) printf("fahéj");
return 0;
}



   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #111914   2009.06.03 07:56 GMT+1 óra  
Ez sehogy De ez:
Kód:
#include <stdio.h>
int main()
{
int i;
for(i=0;i<10;i++) printf("fahéj");
return 0;
}

   
dollocska - Tag | 6 hsz       Online status #111912   2009.06.03 07:50 GMT+1 óra  
segítsetek, hogy a fenébe fogja ez nekem kiírni 10x a fahéj szót??


#include <stdio.h>
int main()
{
while ((!getch() )
printf
&&(ch>'1' )
&&(ch<'11' )

}

Ezt a hozzászólást TheProGamer módosította (2009.06.03 07:53 GMT+1 óra, ---)

   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #111626   2009.05.31 09:33 GMT+1 óra  
Aha, értem. thx!

   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111625   2009.05.31 09:23 GMT+1 óra  
2 lehetőség van, vagy kapnak egy kérést követően azonosítót a szervertől (pl egy integert), vagy mindenki már azonosítóval lép fel (regisztrált usernév).
raytraceisten és übermedic
   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #111624   2009.05.31 09:19 GMT+1 óra  
Socket programozásnál tartok, lenne egy kérdésem.
UDP protokollt használok Windows alatt. Eddig összehoztam egy kis üzengetős progit. (visszaküldi azt, amit kapott) Működik több kliensel is egyidőben.
Hogy célszerű őket azonosítani? IP cím szerint nem jó, hiszen egy címről többen is jöhetnek. Marad az, hogy mindig elküldi az azonosítóját, amit csatlakozáskor adnék neki. Van esetleg jobb, kevésbé pazarló megoldás?

   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111603   2009.05.31 02:41 GMT+1 óra  
nem is hasznalom igy sehol mashol, teszteleshez barmolok, aztan szepen rendezek.
amugy igen, ablakos modban neha igy is meg-meg akad, amikor pl. bejelentkezik valaki msn-en, de amugy mukodik. koszi a segitseget, es igyekszek nem megsertodni, csak sajnos ilyen vagyok
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111586   2009.05.30 13:21 GMT+1 óra  
Az semmiben sem lesz gyors, de még c++ elviselhető, ha az ember jól megírja azokat a dinamikus osztályokat. De ezek a stacken létrejött objektumok, a scope után azonnal meg is semmisülnek.
raytraceisten és übermedic
   
mark576 - Tag | 256 hsz       Online status #111582   2009.05.30 13:02 GMT+1 óra  
Jó, csak ne szokjon rá, hogy render ciklusban deklarálgat, meg esetleg dinamikus objektumoknak foglalgat memóriát-törölget, mert az C++ ban már nem lesz túl gyors.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111580   2009.05.30 12:56 GMT+1 óra  
Semmi gond sincs azzal, hogy a main-ban deklarál változókat, az pillanatok alatt megvan c++-ban, és a scene update / draw része viszi úgyis az idő 99,99%-át.
raytraceisten és übermedic
   
mark576 - Tag | 256 hsz       Online status #111579   2009.05.30 12:48 GMT+1 óra  
Idézet
xanat :
mifele if-ben valo deklaralgatasrol beszelsz?
nem vagyok hulye, sok konyvet atolvastam mar, oop-t meg vagom, es egyaltalan nemtudom, h mirol beszelsz....
az a static-es dolog csak teszt miatt volt berakva... amugy meg miert ne lehetne mar fuggvenyen belul deklaralni? mondjuk ebben az esetben hulyeseg, nem is igy hasznalom, de siman lehet...

most ez tok szarul esett... nem is latogatok ide egy darabig...


Ilyet írtál:
Kód:
while (app->Run())
{
    if (app->Active)
    {
        device->BeginBatch(D3DCOLOR_XRGB(100,147,247));
        core->GetInput()->Update();
        static double startTime = timeGetTime();
        float elapsed = (float)(timeGetTime() - startTime);
        startTime = timeGetTime();
        core->SetTime(elapsed);
    }
.....
}

Gondolom ez van a winmain-odban. Itt deklarálgatsz változókat folyamatosan. Ez helyett gondoltam erre:
Kód:
for (double startTime = 0, elapsed = 0; (app->IsRun());)
{
    if (app->IsActive())
    {

    }
}

Ne sértődj be mindene, ez nem az a szakma. Lehet, hogy én néztem el.
   
fpeti - Törzstag | 1295 hsz       Online status #111577   2009.05.30 12:33 GMT+1 óra  
Mostanában én is játszottam számlálókkal, eddig a timeGetTime() volt csak, jól működött - amúgy az a titka, hogy milisec-et ad vissza, így nem működhet 1000 fölött, viszont nem igazán érdemes egy gammát sem 2-300 fps fölé engedni (szvsz 100 körül bőven sok) mert csak az áramot eszi, így egy sima aknakereső lezabálna egy gépet , és így a miliseces pontosság elég (persze enginetesztnél nem.)
De most észrevettem, hogy bár stabil 100 fps -nél legtöbbször 9-10-11 milisecet ad, de néha jön egy 0,0,1,2,40 (!)-es rész, ilyenkor minden timebased cuccos akadozik, ugrál, nagyon zavaró.
Ekkor kipróbáltam a 'híres' hi-res timer-t a QueryPerformanceCounter() és tsa-t, de pont ugyanazt méri (milisec-es szinten). Kiderült, hogy ez csak ablakos módban van így, fullscreen-en minden ok.

Ekkor találtam ki, hogy jópár frame idejét átlagolom, és az az eltelt idő, így sokkal jobb lett.

ui: timeGetTime() előtt nem árt egy timeBeginPeriod(1) -et is hívni, mert alapból a felbontása 16ms.
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111553   2009.05.30 10:46 GMT+1 óra  
mifele if-ben valo deklaralgatasrol beszelsz?
nem vagyok hulye, sok konyvet atolvastam mar, oop-t meg vagom, es egyaltalan nemtudom, h mirol beszelsz....
az a static-es dolog csak teszt miatt volt berakva... amugy meg miert ne lehetne mar fuggvenyen belul deklaralni? mondjuk ebben az esetben hulyeseg, nem is igy hasznalom, de siman lehet...

most ez tok szarul esett... nem is latogatok ide egy darabig...
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
mark576 - Tag | 256 hsz       Online status #111552   2009.05.30 09:49 GMT+1 óra  
xanat: Ez az if-ben lévő folyamatos deklarálgatás tényleg alég fura. Van olyan, hogy valamit akkor deklarálunk, ha egy feltétel teljesül, de nem a render ciklus kellős közepén olyan elemekhez, amik folyamatosan kellenek a program futása közben. Pár alap prog, meg OOP könyvet nem ártana áttanulmányozni mielőtt még a DirectX mélységeibe veted magad.
   
Asylum - Törzstag | 5484 hsz       Online status #111545   2009.05.30 07:30 GMT+1 óra  
timeGetTime()- al meg lehet szivni, nem elég pontos (kb. 1000 fps-ig "jó" utána végtelent-t fog kiirni fps-re, söt 1000-ig is ilyen lépcsős függvény, nem megbizható).

Ezt a hozzászólást Asylum módosította (2009.05.30 07:38 GMT+1 óra, ---)
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111544   2009.05.30 06:20 GMT+1 óra  
De át kell írni, csak azért szedtem ki, mert nem tudtam mi az a timeGetTime() (lehetett volna egy általad megírt függvény is a query-s cuccokkal akár). Nem mondtam, hogy nincs, csak én nem ismertem .
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111543   2009.05.30 06:14 GMT+1 óra  
igen, atirtam, es most nem is hasznalok static-et
bar azt figyeltem meg, hogy neha meg igy is meg-meg akad a mozgas kozben, dehat ez van, ennel pontosabb idozito nincs

miert lett "kieditalva" a hsz-edbol? megse kellett volna atirnom?
(marpedig van timeGetTime()) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms713418.aspx
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111541   2009.05.30 06:05 GMT+1 óra  
Átírtad query performance cuccokra? Csak közben az ki lett editálva a hsz-ből.

Amúgy de most őszintén, mi a fenének használsz statikus változókat? Nagyon félreérted mit jelentenek. Ha meg osztálytag az a statikus változó, akkor nem kell újradeklarálni. (ide pl constans kéne).
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111540   2009.05.30 05:54 GMT+1 óra  
sirpalee:
mukodik, meg is szunt a hiba! koszi!

bmateusz:
azert koszi neked is!

halljatok... jo ez a c++, ez tenyleg azt csinalja, amit mondok neki
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #111539   2009.05.30 05:35 GMT+1 óra  
De te 3x meghívod a gettime-ot, ez pedig lassít, és pontatlanabb lesz

szerk Tényleg ugyan úgy néz ki, bocsi nem figyeltem

   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111538   2009.05.30 05:33 GMT+1 óra  
bmateusz:
ugyan ezt csinalom en is, csak nekem 3 valtozo helyett 2 van
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
bmateusz - Tag | 121 hsz       Online status #111537   2009.05.30 05:19 GMT+1 óra  
Miért kéred be 3x? Framenként egyszer kell csak, és le kell tárolni (startTime erre van).
Nálam így néz ki a dolog:
Kód:
currentTime=glfwGetTime();
elapsedTime=currentTime-previousTime;
previousTime=currentTime;

   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111536   2009.05.30 05:17 GMT+1 óra  
A timeGetTime(); mit csinál? Nem emlékszem ilyen függvényre cpp-ben.
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111534   2009.05.30 05:13 GMT+1 óra  
Kód:
timeGetTime();

es itt a szamolas:
Kód:
static double startTime = timeGetTime();
float elapsed = (float)(timeGetTime() - startTime);
startTime = timeGetTime();
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111533   2009.05.30 05:12 GMT+1 óra  
Mivel kérdezed le az időt?
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111532   2009.05.30 04:58 GMT+1 óra  
a mozgast hozzakotottem az idohoz. vagyis probaltam. sikerult is, csak nagyon fura, igy "remegve", akadozva mozog.
igy csinalom:
Kód:
//main.cpp
while (app->Run())
{
if (app->Active)
{
device->BeginBatch(D3DCOLOR_XRGB(100,147,247));

core->GetInput()->Update();

static double startTime = timeGetTime();
float elapsed = (float)(timeGetTime() - startTime);
startTime = timeGetTime();

core->SetTime(elapsed);
.....
}


ahol meg kell (pl. CPlayer.cpp Update-ben: )
Kód:
float _time = Core::Instance()->GetTimeSec();


az eltelt ido szamolasa miatt mozog akadozva?

ja a mozgas:
Kód:
if (input->KeyIsPress(DIK_W))
velocity.z = 1;
....

position.x += velocity.x * _time * speed;
position.z += velocity.z * _time * speed;
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111510   2009.05.29 13:08 GMT+1 óra  
Nincsmit

Én ezért nem szeretem az fx fájlokat, túl sok tecnhika van bennük, inkább legyen minden, külön-külön, kis apró fájlokban.
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111486   2009.05.29 12:00 GMT+1 óra  
aha, ez lesz az... meg is van. koszi!
Nem tudtam, hogy igy nem lehet hasznalni... Hat minden nap tanul valamit az ember
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111482   2009.05.29 11:46 GMT+1 óra  
Idézet
xanat :
mert hasznalom a PSSpecularNormal-ban is. Vagy azt "szamoljam" ujra?



Ez így nagyon gáz módszer. Írd meg mind a három függvényt egészében, szerintem ez a lesz a gond. Eddig nem is tűnt fel.

Jah ez lesz a gond, mert a PSNormal-al írni akarod a COLOR0 rendertargetet.

Jah meg másik apróság, nincsenek ilyen írható globális változók shader kódban. Ezek a registerekre vonatkozó változók, tehát ha írsz egy ilyet, akkor nem lehet megváltoztatni az eredményét. (kivéve DX11-ben, de az is sharelve van az összes shaderproci között)

Ezt a hozzászólást sirpalee módosította (2009.05.29 11:54 GMT+1 óra, ---)
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111481   2009.05.29 11:41 GMT+1 óra  
mert hasznalom a PSSpecularNormal-ban is. Vagy azt "szamoljam" ujra?
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111468   2009.05.29 09:08 GMT+1 óra  
miért kívül van definiálva a normal? (a függvényen belül definiáld)

amúgy más furcsaságot nem veszek rajta észre.
raytraceisten és übermedic
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111467   2009.05.29 08:47 GMT+1 óra  
persze, a neve mas, ez a 4 van:
Kód:
float4 PSDiffuse(VS_OUTPUT In) : COLOR0
{
float4 outColor = tex2D(DiffuseTextureSampler, In.TexCoord);
float diffuse = saturate(dot(In.LightDir, normalize(LightDirection)));
return outColor * (LightAmbient + (diffuse * LightDiffuse * 1.2));
}

float3 normal = 0;
float4 PSNormal(VS_OUTPUT In) : COLOR0
{
float4 outColor = tex2D(DiffuseTextureSampler, In.TexCoord);
normal = 2.0 * tex2D(NormalTextureSampler, In.TexCoord) - 1.0;
float diffuse = saturate(dot(normal, normalize(In.LightDir)));
return outColor * (LightAmbient + (diffuse * LightDiffuse * 1.3));
}

float4 PSSpecular(VS_OUTPUT In) : COLOR0
{
float4 outColor = PSDiffuse(In);
float3 halfVector = normalize(LightDirection + In.EyeDir);
float4 specular = pow(dot(In.LightDir, halfVector), specPow);
return outColor + specular;
}

float4 PSSpecularNormal(VS_OUTPUT In) : COLOR0
{
float4 outColor = PSNormal(In);
float3 halfVector = normalize(In.LightDir + In.EyeDir);
float4 specular = pow(dot(normal, halfVector), specPow);
return outColor + specular;
}

kulon-kulon mind mukodik.
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
xanat - Tag | 489 hsz       Online status #111466   2009.05.29 08:46 GMT+1 óra  
kulon technika. De ha nem irom be a technikat, csak a lentebb emlitett PixelShader leirast, es lementem, mar akkor se tudja beolvasni. Most megcsinaltam ugy, hogy kulon fajlok, mukodik is, igy nez ki ni:
http://ilab.hu/jf/datas/users/1485-shot_normal.jpg
Elsosorban nem a program a hulye, hanem a felhasznalo nem tudja hasznalni.
   
sirpalee - Tag | 1282 hsz       Online status #111465   2009.05.29 08:45 GMT+1 óra  
Ugye más a neve a másik pixel shader függvénynek? Más hibája elvileg nem lehet, bármennyi pixel shader függvényt tartalmazhat, elvileg.
raytraceisten és übermedic
   
fpeti - Törzstag | 1295 hsz       Online status #111464   2009.05.29 08:42 GMT+1 óra  
Xanat, külön pass-ok, vagy technikakba használod őket?
pl egy tech-el:
Kód:
technique en_kis_techem
{
pass pdiff // első pass
{
VertexShader = compile vs_1_0 vs_diffuse(); // vertex sh
PixelShader = compile ps_2_0 ps_diffuse();  // pixel sh
}

pass pspecu // második pass
{
VertexShader = compile vs_1_0 vs_spc();
PixelShader = compile ps_2_0 ps_spc();
}
}

(amúgy meg írd ide, mi a hibaüzenet)
   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] > 70 < [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [142]