játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5511
FZoli:    4894
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2198
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] > 105 < [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [143]
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #62333   2007.07.05 10:34 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer :
Utánanéztem a neten a problémának és ezeket a okokat találtam:
1, Belenyúltál valamelyik header-ben és ez most üt vissza
2, Elállítottál valamit a projektben
3, A VC++ telepítésénél valami nem úgy történt ahogy kellett volna (=>reinstall)


1. Mióta fel van telepítve a VS2005, azaz kb 1 éve, nem programoztam C++ban, csakis C-ben. Még a könyvtárát sem nyitottam meg, csak amikor az OGL meg OAL headereket bemásoltam. De hogy átírtam volna bármit is, az teljesen kizárt.
2. Új win32 console application-nal indítok (empty project), létrehozok új fájlt, main.cpp néven mentem, bemásolom a kódot, fordítom, error. Debug és Release fordítással is.
3. Ezt is kétlem. Minden működik rendesen, legalább 1-1,5 éve van fent.

Szóval ezt nem értem.
Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy valaki feltölti a cstdlib fájlját, én meg bemásolom azt az enyém helyére (miután backup-ot készítettem az enyémről)?
Nem értem, ki vagy mi nyúlhatott bele a fájlba. Azt meg végképp nem értem, miért kavar be, ha egyszer nem is include-olom.

   
dvorgaz - Törzstag | 576 hsz       Online status #62328   2007.07.05 09:48 GMT+1 óra  
Olyat lehet csinalni, hogy
Kód:
vector<Class> v;
v.push_back(Class());
?
Ilyet írtam a kódomba, elvileg működik csak valamiért a Class destruktora többször hívodik meg amint a konstruktora.

Másrészt ebbe a vektorba pointerek vannak az elemekre, bemásolja őlet?
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #62325   2007.07.05 09:02 GMT+1 óra  
Utánanéztem a neten a problémának és ezeket a okokat találtam:
1, Belenyúltál valamelyik header-ben és ez most üt vissza
2, Elállítottál valamit a projektben
3, A VC++ telepítésénél valami nem úgy történt ahogy kellett volna (=>reinstall)
Reality is almost always wrong. - House

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #62324   2007.07.05 08:44 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
Miért kapom ezeket az üzeneteket:
Kód:
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(20) : error C2039: 'abort' : is not a member of '`global namespace''
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(20) : error C2873: 'abort' : symbol cannot be used in a using-declaration
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(23) : error C2039: 'exit' : is not a member of '`global namespace''
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(23) : error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration


egy ilyen egyszerű program esetén:
Kód:
#include <cstdio>
#include <cstdlib>
#include <iostream>

int main(int argc, char **argv)
{
std::cout << "blabla";
return 0;
}

?


Nálam ugyan erre a kódra semmi baja sincs. Nem állítottál valamit el a projektben?
Reality is almost always wrong. - House

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #62323   2007.07.05 08:36 GMT+1 óra  
Nem jó! Ugyan az.
Nem értem, mi a fene a gond ott a cstdlib-ben.

   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #62321   2007.07.05 08:13 GMT+1 óra  
gaborlabor próbáld így:
Kód:
#include <iostream>
using namespace std;

int main(int argc, char **argv)
{
cout << "blabla";
return 0;
}

Ez egy reszeg post...

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #62319   2007.07.05 08:01 GMT+1 óra  
Idézet
GyPeti :
úgy jött létre a csapat h páran mmorpg t akartak és mi akik értettünk is valamihez beszáltunk és csak egy kis löket kéne

Mondjuk az sokmindentől függ:pl, hogy multiplatformos legyen a játék, vagy nem, 2d, vagy 3d graf, stb.

ui.:
Én ezért szoktam a "Mit szoktál csinálni szabadidődben?" kérdésre"Biciklizek, meg gépezek..."-kel válaszolni....
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #62318   2007.07.05 07:48 GMT+1 óra  
Idézet
MaximumViolence :
a 2 első include ehhez minek kell


Nem tudom, Wikipedia-ról szedtem a kódot, csak a szöveget írtam át blabla-ra!
Egyébként a probléma továbbra is áll, de csak VS2005-ben, dev-cpp alatt müxik.
Olyan, mintha a cstdio fájlban hibádzana valami, de én azt még nem használtam, főleg nem írtam át!
Ma álltam neki a C++nak, gondoltam a printf helyett is ideje lenne cout-ot használni, de hát csak keresztbe tett nekem ez a kis...

   
GyPeti - Tag | 2 hsz       Online status #62314   2007.07.05 07:42 GMT+1 óra  
úgy jött létre a csapat h páran mmorpg t akartak és mi akik értettünk is valamihez beszáltunk és csak egy kis löket kéne

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #62313   2007.07.05 07:35 GMT+1 óra  
Mégegy MMORPG
Nem lehetne valami egyszerűbbel kezdeni
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
GyPeti - Tag | 2 hsz       Online status #62309   2007.07.05 07:28 GMT+1 óra  
c++ban MMORPG játékkészítésbe fogtunk a haverokkal
a modellezés és a c++nyelv megy csak azt nem tudjuk hogyan is kezdjünk bele, miként épül fel egy játék
hónapok óta járjuk az internetet de nem találtunk leítást ez ügyben
ha valaki szánna ránk egy kis időt itt vagy esetleg msn en megköszönnénk

   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #62306   2007.07.05 07:21 GMT+1 óra  
a 2 első include ehhez minek kell
Ez egy reszeg post...

   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #62304   2007.07.05 07:20 GMT+1 óra  
Idézet
Joga :
Nem vagyok nagyon tapasztalt, de úgy tudom, hogy az include-ék után kell egy
Kód:
using namespace std



nem muszáj,ha a névtér tagjai elé kiírod,hogy hová tartozik,mint ahogy gaborlabor is tette
Kód:
std::cout << "blabla";
Ez egy reszeg post...

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #62303   2007.07.05 07:17 GMT+1 óra  
Nem vagyok nagyon tapasztalt, de úgy tudom, hogy az include-ék után kell egy
Kód:
using namespace std
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #62299   2007.07.05 06:58 GMT+1 óra  
Miért kapom ezeket az üzeneteket:
Kód:
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(20) : error C2039: 'abort' : is not a member of '`global namespace''
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(20) : error C2873: 'abort' : symbol cannot be used in a using-declaration
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(23) : error C2039: 'exit' : is not a member of '`global namespace''
d:\program files\microsoft visual studio 8\vc\include\cstdlib(23) : error C2873: 'exit' : symbol cannot be used in a using-declaration


egy ilyen egyszerű program esetén:
Kód:
#include <cstdio>
#include <cstdlib>
#include <iostream>

int main(int argc, char **argv)
{
std::cout << "blabla";
return 0;
}

?

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #62209   2007.07.04 06:56 GMT+1 óra  
Magyarul meg ott van a sünis 3d graf, anim könyv, abban bemutatják, hogy épül fel egy game engine, hogy lesz belőle játék. Lépésről lépésre írja le, hogy mik vannak benne (pl camera osztály, lövedékek, stb..) és forráskód is van a könyvben is, a mellékelt lemezen meg fentvan az egész.
Ha ismered a C++t meg az OpenGL-t, elég jó kiinduló alap.

   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #62206   2007.07.04 06:50 GMT+1 óra  
Egy egyszerű játékot (programot) majdnem tök mindegy hogy építesz fel.

C++-ra való tervezéshez kell a C++ eszközeinek (alapos) ismerete, objektum orientált tervezés, játékprogram tervezéshez meg vannak könyvek (pénzes) angolul, ill. ki lehet mazsolázni dolgokat mások (témába vágó) forráskódjaiból, meg vannak mindenféle tutorial-ok egy-egy probléma megoldására. Kismillió játékfejlesztéssel foglalkozó oldal van a neten, csak tudjj angolul.
[Silent Vertigo] { Solarah }
http://www.silentvertigo.hu
   
dvorgaz - Törzstag | 576 hsz       Online status #62198   2007.07.04 05:00 GMT+1 óra  
Köszi a segítséget, végülis a &(*i) módszerrel oldottam meg.
Még valami, tudtok valamilyen egyszerűbb OOP design tutorialt? Konkrétan hogy egy egyszerű játékot (akár valami szöveges) hogy érdemes felépíteni, milyen objektumok legyenek, ilyesmi.
   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #62176   2007.07.04 02:35 GMT+1 óra  
Igen, a listát nem véletlen elérésűre találták ki - arra ott a vektor (vagy a deque).
[Silent Vertigo] { Solarah }
http://www.silentvertigo.hu
   
WToma - Szerkesztő | 635 hsz       Online status #62148   2007.07.03 13:52 GMT+1 óra  
Ha így se működik, akkor még az fordulhat elő, hogy a GetSpeed nem const függvény. Nem tudom, hogy a fordító ezt felismeri-e magától. Elvileg lehet, de azért célszerű odaírni:
Kód:
class Character {
   int getSpeed() const;
};


A listás dologra: lehet, hogy lehet valamit trükközni, de ez implementációfüggő. Listákban (meg egyáltalán std könyvtár tárolóiban) az elemelérés szabványosan az iterátorokon keresztül történik. (de pl. vectornak van indexelése...)
Ha mindenképpen kell az adott elem címe, valami ilyet tudok elképzelni:
Kód:
Character* pC=&(*i);

ahol az i az iterátor... tehát azt nem nagyon lehet megkerülni sztem.
Ez nem bug, hanem feature!
http://sohivatal.uw.hu
   
dvorgaz - Törzstag | 576 hsz       Online status #62143   2007.07.03 12:27 GMT+1 óra  
Nem igazán sikerült beüzemelni, de mindegy is, annyira nem létfontosságú.
Viszont lenne egy másik kérdésem: az STL-féle list<T> listából hogy lehet kinyerni az egyik elemére mutató pointert? Az iterátor hasonlóan működik, de azzal kicsit kényelmetlen dolgozni.
   
WToma - Szerkesztő | 635 hsz       Online status #62131   2007.07.03 10:11 GMT+1 óra  
Ha const ref.ként veszed át, akkor csak const_iteratort kérhetsz. Ugyanúgy visekedik mint a síma iterátor, de ha -> vagy * operátorral lekérdezed a tartalmát, akkor konstans pointert/objektumot kapsz vissza. Tehát így menne elvileg:
Kód:
void Combat(const list<Character>& List){
    list<Character>::const_iterator i;
    for(i=List.begin(); i != List.end(); ++i) cout << i->GetSpeed() << " ";
}
Ez nem bug, hanem feature!
http://sohivatal.uw.hu
   
dvorgaz - Törzstag | 576 hsz       Online status #62127   2007.07.03 09:15 GMT+1 óra  
Hello

Van a kódomban egy ilyen hogy:

Kód:
void Combat(const list<Character>& List){
    list<Character>::iterator i;
    for(i=List.begin(); i != List.end(); ++i) cout << i->GetSpeed() << " ";
}


Ha nem konstans referenciát használok akkor működik a dolog, és kiírja a megfelelő dolgot (a GetSpeed() egy int-et ad vissza); de ha konstanssal próbálom, akkor a fordító hibát dob. Mi lehet a gond? a GetSpeed() egy public függvény amúgy.
   
balogh9 - Törzstag | 801 hsz       Online status #61547   2007.06.30 01:01 GMT+1 óra  
Idézet
Matzi :
Köszi, de igazából nekem nem linuxos változat kéne.



http://myblog.rsynnott.com/2006/02/simple-mysql-tutorial.html
sztem mennie kell

én sima C-vel használom az sql i/o-ot, teljesen jól működik, bár vannak dolgok amiket szépen kerülgetni kell
ha segítség kell írj mailt, ha tudok segítek

/http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/c.html/
/http://tangentsoft.net/mysql++//
/egyébként lejjebb is volt már ua az sql kérdés/
_____________________
C++ && OGL
   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #61546   2007.06.30 00:34 GMT+1 óra  
Köszi, de igazából nekem nem linuxos változat kéne.
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #61542   2007.06.29 17:24 GMT+1 óra  
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #61541   2007.06.29 17:06 GMT+1 óra  
huhh,nekem vogy a többszálú programozás kimaradtpótolni kellene estleg vmi link info?
Ez egy reszeg post...

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #61539   2007.06.29 16:38 GMT+1 óra  
prog.hu-n pont volt ez a kérdés, ott mondták, hogy
sql++

   
Matzi - Szerkesztő | 2529 hsz       Online status #61537   2007.06.29 16:33 GMT+1 óra  
Hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani azt, hogy mondjuk egy ingyenes webtárhely sql adatbázisát elérni egy c++ progamból?
If your game idea starts with the story it’s not a game idea.
Stories in games are optional.
   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #61488   2007.06.29 05:34 GMT+1 óra  
Aha. Az Ogérben, ha jól tévedek a következő verzióra várható a background resource loading, esetleg annak a forráskódját meg lehet nézni a megoldásra, ill. az addon-ok között van egy paging landscape scenemanager ami menet közben lapozgatja be a terepszeleteket, de a megvalósítást nem ismerem.
A problémád így megvilágítva asyncio-val is megoldható lenne talán, de az elég oprendszerfüggő.
[Silent Vertigo] { Solarah }
http://www.silentvertigo.hu
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #61480   2007.06.29 04:50 GMT+1 óra  
Idézet
kiskami :
Aha, értem. Nincsen olyan nagy tapasztalatom nekem se multithread téren, de a rendelkezésre álló eszközkkel nagyon más megoldást nem tudok elképzelni.
Annyira időkritikus a reagálás a workered kész jelzésére, hogy nem elég, ha a guid az üres idejében (vagy amikor jól esik neki) ránéz a jelzőre?


A fő thread-nek lényegében nincs üres ideje, ha lenne akkor éppen renderel. Az egész a content streaming-hez kellene, a fő szál létrehoz egy worker szálat és kiadja neki utasításba hogy töltse be x file-t és dolgozza fel, majd az eredményt adja vissza hogy resource-t lehessen belőle csinálni. Miután ő ezt az utasítást kiadta szépen visszatér a dolgához, kezeli az inputot a fizikát és a render-t. Majd ha a worker thread elkészült szól a fő thread-nek hogy ő kész van itt a cucc, használja egészséggel. A fő thread res-t csinál belőle, elteszi a helyére és használja. Nem az a baj hogy nem tudnám egy ilyen jelzővel megcsinálni, mert meglehetne, csak nem akarom még azzal is szivatni a fő szálat hogy állandóan ellenőrizze hogy a kiadott munka elkészült-e. Másrészt meg a worker thread munkájának befejeztével közel azonnal kellene reagálni rá a fő thread-nek (tehát lényegében igencsak időkritikus a válasz) hogy minél előbb használni tudja az adott res-t ezzel csökkentve annak az esélyét hogy a player lerohan a pályáról.
Reality is almost always wrong. - House

   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #61478   2007.06.29 04:33 GMT+1 óra  
Aha, értem. Valami aszinkron callback dolog kellene neked thread-ek között. Nincsen olyan nagy tapasztalatom nekem se multithread téren, de a rendelkezésre álló eszközkkel nagyon más megoldást nem tudok elképzelni. Esetleg valami a signal-kezelés környékén? (Fene tudja hogy terjednek multithread környezetben - minden thread megkapja?)

Annyira időkritikus a reagálás a workered kész jelzésére, hogy nem elég, ha a guid az üres idejében (vagy amikor jól esik neki) ránéz a jelzőre?

(szerk: van egy ilyen: http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms951089.aspx - ez?)

Ezt a hozzászólást kiskami módosította (2007.06.29 04:45 GMT+1 óra, ---)
[Silent Vertigo] { Solarah }
http://www.silentvertigo.hu
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #61475   2007.06.29 02:59 GMT+1 óra  
Az a bajom igazából hogy fordítva akarom megcsinálni, hogy lényegében a worker thread értesítse az UI thread-et de az értesítés tudomásulvételéhez az UI thread-nek a kisujját se kelljen megmozdítani. (Könnyen megeshet hogy ez lehetetlen, nem régen kezdtem konkrétan több szál használatával foglalkozni úgyhogy nem vagyok még teljesen képben a dolgokkal.)
Reality is almost always wrong. - House

   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #61474   2007.06.29 02:48 GMT+1 óra  
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #61471   2007.06.29 02:28 GMT+1 óra  
Idézet
kiskami :
Közös állapotjelzővel (szemafor) mi a baj?


Szemafornál nem az értesítendő thread-nek kell állandóan ellenőrizni hogy a worker thread elkészült-e már?
Reality is almost always wrong. - House

   
kiskami - Tag | 265 hsz       Online status #61470   2007.06.29 02:21 GMT+1 óra  
Közös állapotjelzővel (szemafor) mi a baj?
[Silent Vertigo] { Solarah }
http://www.silentvertigo.hu
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #61467   2007.06.29 01:53 GMT+1 óra  
Sürgős segítségre lenne szükségem thread kezelés ügyben. Adott egy worker thread-em és egy UI thread-em. Hogy lehetne megoldani azt hogy a worker thread értesítse az UI thread-et mikor elkészült a munkával úgy hogy az értesítés nem PostMessage/SendMessage-el és nem közös állapotjelző változóval van megoldva?
Reality is almost always wrong. - House

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #61044   2007.06.25 12:04 GMT+1 óra  
Idézet
Addict :
gaborlabor: Ugye rájöttél, hogy a smiley-ban van a link?


Megmondom őszintén, NEM!
De magamban igazat adtam, mert tényleg csak keresni kellett volna.
Aztán -mivel szorít a határidő- úgy döntöttem, hogy ezzel nem húzom az időmet, inkább fejlesztek tovább. Ugyanis a problem csak debug fordításnál van, szóval elhalasztottam a kijavítását.
Most is nyakig ülök a melóban, de éjjel azért kijavítom majd.
Köszi szépen a linket!

   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #61043   2007.06.25 12:00 GMT+1 óra  
Idézet
Addict :
gaborlabor: Ugye rájöttél, hogy a smiley-ban van a link?


summa:

It appears that some of your project's properties may be causing this problem. Since O2 optimization appears to be incompatible with RTC1, you may want to verify this setting and try disabling it if it is enabled. To do this, Go to your Project -> Properties (For Debug Configuration):

Configuration Properties -> C/C++ -> Optimization" tab, set the value of "Optimization" to "Disable (/Od)"

For some additional information on this error you may take a look at:

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/t0cs92zx.aspx

I hope this helps. Have a great day!

Steven C
Ez egy reszeg post...

   
Addict - Törzstag | 1031 hsz       Online status #61039   2007.06.25 10:54 GMT+1 óra  
gaborlabor: Ugye rájöttél, hogy a smiley-ban van a link?

   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #61025   2007.06.25 08:33 GMT+1 óra  
köszi!!
lehet, hogy majd csinálok valami kisebb progit, vagy akár egy nagyobban is hasznosítom
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
balogh9 - Törzstag | 801 hsz       Online status #61023   2007.06.25 08:27 GMT+1 óra  
Idézet
Joga :
Nem tudja valaki, hogy hozzá lehet e férni az internetes mySQL adatázisomhoz, és ha igen, akkor hogyan, és milyen gyorsan?



http://tangentsoft.net/mysql++/
_____________________
C++ && OGL
   
Joga - Törzstag | 1791 hsz       Online status #61020   2007.06.25 08:15 GMT+1 óra  
Nem tudja valaki, hogy hozzá lehet e férni az internetes mySQL adatázisomhoz, és ha igen, akkor hogyan, és milyen gyorsan?
(ಠ ›ಠ) Stewie!

   
Addict - Törzstag | 1031 hsz       Online status #61011   2007.06.25 06:16 GMT+1 óra  

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #61009   2007.06.25 05:41 GMT+1 óra  
Visual Studio 2005-ben debug fordításnál ezt miért kapom:
cl : Command line error D8016 : '/O2' and '/RTC1' command-line options are incompatible


   
kicsy - Szerkesztő | 4304 hsz       Online status #59429   2007.06.12 02:55 GMT+1 óra  
Mit nem értesz rajta?
kicsy ● SilentVertigo Team - project Solarah
http://blog.yscik.com
   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #59287   2007.06.11 13:07 GMT+1 óra  
ezt érti vki,mi,hogy?
Ez egy reszeg post...

   
andiz - Tag | 1 hsz       Online status #59148   2007.06.11 05:28 GMT+1 óra  
Sziasztok,

Bocsánat, hogy ide írok, de sajnos nem tudtam új topicot létrehozni.

Cégünk az Intermatic Hungary Kft. nyerőautomaták fejlesztésével foglalkozik. Keresünk ehhez újabb programozót/programozókat.
Elvárás: C++, esetleg Opengl, directx ismeret.
Bár a nyerőautomata játékfejlesztése kissé eltér a hagyományostól, de ennek ellenére remélem tetszik az ötlet valakinek

Amennyiben érdekes lehet számotokra, akkor jelentkezzetek nálam.
Ahogy írni szokták: versenyképes fizetés.

Ugyanitt ugyanekkor : 3D animátor is jól jönne!

   
gaborlabor - Moderátor | 4449 hsz       Online status #58742   2007.06.07 13:58 GMT+1 óra  
Köszi!!!
Nem is értem, hogy nem találtam meg ezt eddig sehol, pedig sokszor kerestem már!
Ez nagyon pompás, így működni fog Linuxon is!
Köszi mégegyszer!

   
Eagle_Lor - Tag | 54 hsz       Online status #58732   2007.06.07 13:42 GMT+1 óra  
Idézet
gaborlabor :
Hogy tudom azt megoldani a legegyszerűbben, hogy az egérkurzort egy adott pontba helyezze az alkalmazásom?



A glutWarpPointer(x, y)-al tudod adott pozícióba helyezni a kurzorodat, v. a win-es SetCursorPos-al.

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] > 105 < [110] [115] [120] [125] [130] [135] [140] [143]