játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5511
FZoli:    4894
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2198
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] > 135 < [140] [143]
Otisz - Guests | hsz       Online status #5088   2005.11.03 02:44 GMT+1 óra  
Az az igazság,hogy nem "járna ennnyit" a szám,csak hát szószerint egy ismerősöm sincs,aki annyit mondana,hogy ismeri a C-t...de most már van,pl.TE!_____és remélem,még sokmindenkivel összeismerkedek ezen az oldalon,mert egyszerűen nagyszerű!

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5087   2005.11.03 02:37 GMT+1 óra  
Idézet
Otisz írta:
OK,tudod mit????Inkább hallgatok rátok,kiolvasom,és megtanulom a Programozzunk C nyelven könyvet,aztán vágok bele a C++-ba...így jó???Ja,és mindent tanuljak meg a könyvből,vagy valami nem lényeges...bár szerintem minden az!

Printf (
Én anno elolvastam a könyveket, a lényeg megmaradt a fejemben de a mai napig elő szoktam őket venni megnézni hogy bizonyos dolgok hogy mennek pontosan.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Otisz - Guests | hsz       Online status #5086   2005.11.03 02:33 GMT+1 óra  
OK,tudod mit????Inkább hallgatok rátok,kiolvasom,és megtanulom a Programozzunk C nyelven könyvet,aztán vágok bele a C++-ba...így jó???Ja,és mindent tanuljak meg a könyvből,vagy valami nem lényeges...bár szerintem minden az!

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5085   2005.11.03 02:19 GMT+1 óra  
Idézet
Otisz írta:
(WToma írta:
Hogy a tartalomjegyzék ugyanaz, sztem azon kell a legkevsébé csodálkozni, mert nyilván ugyanaz(ok) a szerző(k), ergo ugyanaz a felépítése a 2 könyvnek. Viszont ha a C++ könyv tényleg az alapoktól megy, akkor az elején valószínűleg nem foglalkozik az OOP-vel.
Toma

)Igen,igen,két részből áll:
1.-Az alapok/szinte C,C++ együttesen/
2.-Objektum-orientált programozás

Mert ahogy elkezdtem tanúlni a C-t,áá,mondom megnézem a C++-t...háát totál az az első rész,vagyis az alapok...konstansok,szrtingliterál,használata,tömbök,minden ugyanaz....

Printf (
Az lehet de nem hiszem hogy a c++ könyv úgy írja le pl: a függvényre mutató pointerek tömbje részt hogy egy kezdő is megértse. De a te dolgod én nem szólok bele.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Otisz - Guests | hsz       Online status #5084   2005.11.03 02:01 GMT+1 óra  
Idézet
WToma írta:
Hogy a tartalomjegyzék ugyanaz, sztem azon kell a legkevsébé csodálkozni, mert nyilván ugyanaz(ok) a szerző(k), ergo ugyanaz a felépítése a 2 könyvnek. Viszont ha a C++ könyv tényleg az alapoktól megy, akkor az elején valószínűleg nem foglalkozik az OOP-vel.
Toma


Igen,igen,két részből áll:
1.-Az alapok/szinte C,C++ együttesen/
2.-Objektum-orientált programozás

Mert ahogy elkezdtem tanúlni a C-t,áá,mondom megnézem a C++-t...háát totál az az első rész,vagyis az alapok...konstansok,szrtingliterál,használata,tömbök,minden ugyanaz....

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
WToma - Guests | hsz       Online status #5083   2005.11.03 01:21 GMT+1 óra  
Próbáld meg ezeket (linker parancssori kapcsoló):
-gdi32
-luser32
-lkernel32
Általában ezekben szoktak lenni a win-es függvények.

Toma

"Ez nem bug, hanem feature!"

   
WToma - Guests | hsz       Online status #5082   2005.11.02 10:37 GMT+1 óra  
Hogy a tartalomjegyzék ugyanaz, sztem azon kell a legkevsébé csodálkozni, mert nyilván ugyanaz(ok) a szerző(k), ergo ugyanaz a felépítése a 2 könyvnek. Viszont ha a C++ könyv tényleg az alapoktól megy, akkor az elején valószínűleg nem foglalkozik az OOP-vel.
Toma

"Ez nem bug, hanem feature!"

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5081   2005.11.02 10:22 GMT+1 óra  
Idézet
Otisz írta:
Hali mindenki!
Na figyu,azt én elhiszem,hogy a C a C++ alapja,de! Van nálam két könyv:

Programozzunk C nyelven/alapoktól/
Programozzunk C++ nyelven/alapoktól/

És még a tartalomjegyzék is ugyanaz! Na,most én inkább a C++-t akarom megtanúlni,de! Úgy nem jó,hogy a C-t úgy tanulom hogy ezt is,azt is,meg persze azt,ami nincs a C++ könyvben,mert ahogy elnéztem,a C-t inkább azért kell tanúlni,hogy utána menjen a C++ Objektum orientált....na,de most nekem a C alapok teljesen benne van kivétel nélkül ugyanúgy a C++ könyvben persze C++ nyelven,na most akkor mi legyen????

Printf (
A Programozzunk C nyelven egy 500 oldalas könyv úgyhogy kétlem hogy a c++ köny ugyanolyan részletesen leírná a dolgokat. Ahhoz min 700-800 oldalnak kéne lennie.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Otisz - Guests | hsz       Online status #5080   2005.11.02 09:25 GMT+1 óra  
Hali mindenki!
Na figyu,azt én elhiszem,hogy a C a C++ alapja,de! Van nálam két könyv:

Programozzunk C nyelven/alapoktól/
Programozzunk C++ nyelven/alapoktól/

És még a tartalomjegyzék is ugyanaz! Na,most én inkább a C++-t akarom megtanúlni,de! Úgy nem jó,hogy a C-t úgy tanulom hogy ezt is,azt is,meg persze azt,ami nincs a C++ könyvben,mert ahogy elnéztem,a C-t inkább azért kell tanúlni,hogy utána menjen a C++ Objektum orientált....na,de most nekem a C alapok teljesen benne van kivétel nélkül ugyanúgy a C++ könyvben persze C++ nyelven,na most akkor mi legyen????

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5079   2005.11.02 07:11 GMT+1 óra  
Ismerős a helyzet csak nekem az OpenGL gyakorlása közben csinált ilyesmiket. Még a mai napig sem tudom mi lehetett a baja, mert egy másik forrás (ugyan az volt benne), pedig szépen futott. Én úgy oldottamm meg a problémát, hogy beszereztem a MSVC++ 6-ot . Jó a Dev-C++, csak sok benne az ilyen hiba.

Programozz ne háborúzz!!!

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #5078   2005.11.02 07:02 GMT+1 óra  
Már megcsináltam... Azért nem megy konzolos módban mert így működik:

switch (message)
{
case WM_DESTROY:
break;
case WM_TIMER:
break;
case YOUR_SOCKET_MSG:
switch (WSAGETSELECTEVENT(lParam)) {
case FD_READ: // Ez kell
break;
case FD_WRITE: // Ez kell
break;
case FD_CONNECT: // Ez kell
break;
case FD_ACCEPT: // Ez kell
break;
case FD_CLOSE: // Ez kell
break;
}
break;
}

netspirit.srv.hu

   
WToma - Guests | hsz       Online status #5077   2005.11.02 06:38 GMT+1 óra  
Ez fura, szerintem mennie kellene konzolos módban is. Pontosan mi a baj vele?
Toma

"Ez nem bug, hanem feature!"

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #5076   2005.11.02 01:43 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer írta:
Ha nem megy a Win-es gombos forma akkor próbáld konzol-os formában úgy talán könnyebb. Úgyis Dedicated Server lesz azok között pedig találni ilyen félét. (PL: Trackmania: Original)

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25(Módosította TheProGamer 2005.11.02. 09:38-kor)
Konzolos formában megvan, de a nonblocking winsock csak Windows alatt megy... megírom directxben

netspirit.srv.hu

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5075   2005.11.02 01:38 GMT+1 óra  
Ha nem megy a Win-es gombos forma akkor próbáld konzol-os formában úgy talán könnyebb. Úgyis Dedicated Server lesz azok között pedig találni ilyen félét. (PL: Trackmania: Original)

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25(Módosította TheProGamer 2005.11.02. 09:38-kor)

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #5074   2005.11.02 01:31 GMT+1 óra  
WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez már nem a játékfejlesztésről szól
http://iaro.srv.hu/kep/killmeplz.jpg


netspirit.srv.hu

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #5073   2005.11.02 00:33 GMT+1 óra  
OOP kódot generál Ráadásul Dev-Cpp le se tudja fordítani a Visual cből kapott kódot

Csak egy ablakot akarok ami szöveget ír, nem több nem kevesebb

netspirit.srv.hu

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5072   2005.11.02 00:10 GMT+1 óra  
Idézet
Lazarus írta:
Valaki tudna ajánlani valami Klikkelős rajzolós Win32 app buildert?

Dedikált szerverhez kéne és nagyon zavar hogy nem jutok 1ről a 2re

Olyan kéne amiből ki lehet másolni a C++ kódot

netspirit.srv.hu
A Microsoft Visual C++ Resource Editor-ja.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #5071   2005.11.02 00:08 GMT+1 óra  
Valaki tudna ajánlani valami Klikkelős rajzolós Win32 app buildert?

Dedikált szerverhez kéne és nagyon zavar hogy nem jutok 1ről a 2re

Olyan kéne amiből ki lehet másolni a C++ kódot

netspirit.srv.hu

   
WToma - Guests | hsz       Online status #5070   2005.11.01 14:50 GMT+1 óra  
Szintén volt már soxor: a gyorsbillentyűk között ki kell kapcsolni azt, ami arra van írva: eszközök/gyorsbillentyűk, az Alt+Shift+,-re beállítottat keresd ki, jelöld ki, és nyomj egy ESC-et. Ennyi
Toma

"Ez nem bug, hanem feature!"

   
kicsy - Guests | hsz       Online status #5069   2005.11.01 14:49 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum írta:
Köszi a linket

Más: a Dev C++ nem hajlando ; jelet irni... alt gr+ . nem?
Vagy máshogy is lehet?

Asylum
Ez elég idegesítő hiba, valami gyorsbillentyű van rá beállítva. (Amit egyébként nem lehet megtalálni.)
Megoldás: Eszközök: Gyorsbillentyűk konfig., válassz ki egyet ahol nincs semmi, nyomj Altgr + ,-t, aztán egy Escet, és ok. Így már nem lesz gond.

kicsy

project Solarah

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #5068   2005.11.01 13:49 GMT+1 óra  
Köszi a linket

Más: a Dev C++ nem hajlando ; jelet irni... alt gr+ . nem?
Vagy máshogy is lehet?

Asylum

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5067   2005.11.01 03:34 GMT+1 óra  
Innen szemezgethetsz: www.codexonline.hu

Programozz ne háborúzz!!!

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5066   2005.11.01 03:33 GMT+1 óra  
Innen szemezgethetsz: [url="http://www.codexonline.hu > [/url]

Programozz ne háborúzz!!!

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #5065   2005.10.31 06:23 GMT+1 óra  
Tud vki esetleg egy magyar nyelvü "tutorialt" mert abszolut kezdö vok C++ ban és ahogy igy nézem a példaprogikat háááát...
Vagyis mindent a legelejéröl kell kezdenem.

Asylum

   
VT - Guests | hsz       Online status #5064   2005.10.30 11:40 GMT+1 óra  
Na sikerült, egy kicsit alakítani kellett rajta, de tökéletes. Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

   
VT - Guests | hsz       Online status #5063   2005.10.30 11:22 GMT+1 óra  
Hacker: Kösz a fájlt, de ugyanez volt meg nekem is, ebben nincs gotoxy. Pedig az összes tutor szerint a conio.h-ban kell lennie.

Eagle_lor: Kipróbálom ezt a handle-s dolgot, kösz a linket!

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #5062   2005.10.30 06:53 GMT+1 óra  
A conio.h nem ANSI standard könyvtár, ezért nem is mindig implementálják.
Windows alatt használd a konzolkezelő apit: [url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dllproc/base/character_mode_applications.asp>msdn[/url].
void gotoxy(int x, int y)
{
HANDLE hConsole = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE);
COORD pos = {x, y};
SetCursorPosition(hConsole, pos);
}


   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5061   2005.10.30 02:36 GMT+1 óra  
Elküldtem az e-mail címedre.

Programozz ne háborúzz!!!

   
VT - Guests | hsz       Online status #5060   2005.10.30 01:35 GMT+1 óra  
Fel tudne tölteni valaki egy rendes normális használható conio.h-t?

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

   
VT - Guests | hsz       Online status #5059   2005.10.29 15:51 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker írta:
Van egy ilyen header:

#include conio.h //A szöveges képernyő kezeléséért szolgál

és itt van a prototípus:

void gotoxy(int x,int y);

Ugyanúgy működik, mint a Pascalban.

Programozz ne háborúzz!!!(Módosította Hacker 2005.10.29. 13:35-kor)
Nem műxik, nem talál ilyen deklarációt a fordító a conio.h-ban. De én se. (MSVC++6)
Vmi más parancs vagy header nincs?

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5058   2005.10.29 07:48 GMT+1 óra  
hi
szerintem az a
nem kéne bele. beolvasásnál sortörés???

Üdv: --==[B@z]==--

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #5057   2005.10.29 07:41 GMT+1 óra  

Akkor tudsz valamit,ha tudod, hogy mit nem tudsz! (Módosította gymisi 2005.10.29. 15:43-kor)(Módosította gymisi 2005.10.29. 16:12-kor)

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5056   2005.10.29 07:35 GMT+1 óra  
Lenne egy kis problémám az MSVC++ 6-al.Ennél a sornál leáll és runtime error ír ki majd meg is mutatja a gondot egy ASM fájlban:

fscanf(file," %f %f f
",&Text[ii].x,&Text[ii].y,&Text[ii].z);

A pláne az egészben, hogy %d-knél nincs semmi gondja, de nekem lebegőpontos számokat kellene beolvasni. iostream-et használok és Windows Console Application a Projektem. Mi lehet a gond? Ja és a tárolni kívánt változók float-ok.

Programozz ne háborúzz!!!

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5055   2005.10.29 05:28 GMT+1 óra  
Wtoma, megnéztem, az a dolog műxik is, de most más baja van. nah mind1, azért köff

Üdv: --==[B@z]==--

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5054   2005.10.29 02:40 GMT+1 óra  
Van egy ilyen header:

#include conio.h //A szöveges képernyő kezeléséért szolgál

és itt van a prototípus:

void gotoxy(int x,int y);

Ugyanúgy működik, mint a Pascalban.

Programozz ne háborúzz!!!(Módosította Hacker 2005.10.29. 13:35-kor)

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5053   2005.10.29 02:00 GMT+1 óra  
toma, köff, majd megnézem.

amúgy én találtam nete gotoxy-ra algoritmust, meg clrscr-re, csak annyit kell beírni a google-be, hogy gotoxy c++. asszem erre az első találat az. de nem biztos. akkor tele kell tűzdelni algoritmus-sal, meg procedure-val, vagy esetleg unit-tal....
de gondolom a googlet mindenki tudja használni....

Üdv: --==[B@z]==--

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #5052   2005.10.29 00:45 GMT+1 óra  
Ha jól tudom Dev-Cpp-hez van valami header amiben borland-os dolgok(a gotoxy), meg a betűszín meg mittomén bennvannak

Akkor tudsz valamit,ha tudod, hogy mit nem tudsz! (Módosította gymisi 2005.10.29. 08:50-kor)

   
V_v_D - Guests | hsz       Online status #5051   2005.10.28 15:43 GMT+1 óra  
Idézet
VT írta:
Sziasztok!

Megint konzolos progit hegesztgetek, és azé az egész királyságom meg a fele lányom aki megmondja hogy:

Melyik paranccsal lehet beállítani a kiíratás helyét (mint LOCATE vagy GOTOXY basicben és pascalban)?

Melyik paranccsal lehet a billentyűzetet meglesni le van-e nyomva az adott billentyű úgy, hogy a program futása ne álljon meg (mint basicben az inkey$())?

Hogyan lehet ékezetes betűt kiíratni?

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!
Sztem ezt c++-ban nem lehet, mivelhogy teljesen más a megoldása a kiiratásnak, mint a pascalnak. De majd jön valaki okosabb és megmondja.

A második kérdésedre cin.gcout() lenne a válaszom, amit visszaadja, hogy mennyi karakter várakozik beolvasásra. Az hogy le van e nyomva..., hát azt nem tudom. (Amúgy itt nézz körül: http://www.cppreference.com/cppio/ )

(Gonoszkodás on: Allegro-ban ezt nagyon könnyű megoldani, és eg amúgy is nagyon hasznos kis könyvtár sztem: http://alleg.sf.net Gon. off)

Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
Eddig semmi bajom nem volt a DevC++-szal, de most valami hihetetlen dolgokat művel. Előszőr elkezd pofázni valamit arról, hogy többször deklaráltam egy változót, de nem írja ki hogy hol, tehát a sor && fájl mező üred.
Aztán utána már lefordítaná, mert nem talál semmi hibát a programban, de sajnaaz eddig tökéletesen használt allegro könyvtár fájljaiban talál 100000000 hibát (le is fagyasztja a win-t annyit talál).
Nos, ez meg mi a fene lehet???
Pls help!

További jó programozást!

Programozni nagyon jó dolog előtte és utána. Közben már nem annyira.
C++, egy kicsi OpenGL és AllegroGL

   
VT - Guests | hsz       Online status #5050   2005.10.28 15:29 GMT+1 óra  
Sziasztok!

Megint konzolos progit hegesztgetek, és azé az egész királyságom meg a fele lányom aki megmondja hogy:

Melyik paranccsal lehet beállítani a kiíratás helyét (mint LOCATE vagy GOTOXY basicben és pascalban)?

Melyik paranccsal lehet a billentyűzetet meglesni le van-e nyomva az adott billentyű úgy, hogy a program futása ne álljon meg (mint basicben az inkey$())?

Hogyan lehet ékezetes betűt kiíratni?

Dolgozz keveset, nem érhet baleset!

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5049   2005.10.28 11:50 GMT+1 óra  
Igaz ez nekem is eszembe juthatott volna .

Programozz ne háborúzz!!!

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #5048   2005.10.28 11:47 GMT+1 óra  
Igen, az értékét beállíthatod úgy!

Akkor tudsz valamit,ha tudod, hogy mit nem tudsz!

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #5047   2005.10.28 11:41 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker írta:
Még az kimaradt, hogy ez mind egy nagy class:


class Xenon_OBJ
{
public:
void LoadFromFile(char fajlnev[]);
void LoadTexture(char fajlnev[]);
private:
Vector* Vertex,Text,Normal;
};

Programozz ne háborúzz!!!
Persze,mert így csak a Vertex egy Vectorra mutató pointer, és a többi nem Vector*,
Vector* Vertex,Text,Normal; ez rossz
Vector* Vertex,*Text,*Normal; ennek ha jól tudom jónak kéne lennie!

Akkor tudsz valamit,ha tudod, hogy mit nem tudsz!

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #5046   2005.10.28 11:35 GMT+1 óra  
Még az kimaradt, hogy ez mind egy nagy class:


class Xenon_OBJ
{
public:
void LoadFromFile(char fajlnev[]);
void LoadTexture(char fajlnev[]);
private:
Vector* Vertex,Text,Normal;
};

Programozz ne háborúzz!!!

   
WToma - Guests | hsz       Online status #5045   2005.10.28 10:10 GMT+1 óra  
A topikban már többször volt: C alatt malloc, illetve C++-ban a new operátor. Példák:
C:
char* name;
name=(char*)malloc(sizeof(char)*MAX_STRING_HOSSZ);
C++:
char* name=new char[MAX_STRING_HOSSZ];

Toma

"Ez nem bug, hanem feature!"

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5044   2005.10.28 09:39 GMT+1 óra  
azt hogy kell?

Üdv: --==[B@z]==--

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5043   2005.10.28 09:11 GMT+1 óra  
Idézet
Baz írta:
hihi
lol, ennyire ne nézzetek hülyének
ezt én is tom, de ezzel van baja: name[selected_word-1]
elképzelhető, hogy char *name -nél nem lehet []-zni?

Üdv: --==[B@z]==--
Foglaltál neki helyet?


[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5042   2005.10.28 05:38 GMT+1 óra  
hihi
lol, ennyire ne nézzetek hülyének
ezt én is tom, de ezzel van baja: name[selected_word-1]
elképzelhető, hogy char *name -nél nem lehet []-zni?

Üdv: --==[B@z]==--

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5041   2005.10.27 10:22 GMT+1 óra  
Idézet
WToma írta:
ProGamer megoldása tökéletes, én csak 1 megjegyzést füzök hozzá: a
Pontosan csak lusta voltam ezt leírni.
""-k annyival tesznek többet hogy nem csak az adott karaktert építik a sztringbe hanem belefűznek egy zárókaraktert(

   
Baz - Guests | hsz       Online status #5040   2005.10.27 09:52 GMT+1 óra  
aham. de nekem nem engedi ezt:
name[selected_word-1]="

   
TPG - Guests | hsz       Online status #5039   2005.10.27 09:12 GMT+1 óra  
Idézet
Baz írta:
jó az a honlap, kár, hogy nincs rajta ez. Nincs egyáltalán ilyen parancs?

Üdv: --==[B@z]==--
Nincs! Ilyen funkcióra minek írnának parancsot. Annyit feltételeznek az emberről hogy vissza tud lépni egy hülye stringben egy karaktert és azt a karit nullára állítani (tudod: "

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [15] [20] [25] [30] [35] [40] [45] [50] [55] [60] [65] [70] [75] [80] [85] [90] [95] [100] [105] [110] [115] [120] [125] [130] > 135 < [140] [143]