játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5440
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2186
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] > 3 < [4] [5] [6] [7]
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84798   2008.04.09 07:40 GMT+1 óra  
ööö ez most dx? mert a d3dparametersnek van egy fullscreenrefreshrateinhertz attributuma.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84796   2008.04.09 07:39 GMT+1 óra  
DM_DISPLAYFREQUENCY az nagyon sok, a dmFields meg 0.
GetDeviceCaps -al sikerült lekérni. de sajnos nincs SetDeviceCaps

Állítani szeretném.
Szerk: így néz ki amit próbálok de ez nem megy.
Kód:
Private Sub ChangeRef(iRef As Single)
Dim DevM As DEVMODE
With DevM
    .dmDisplayFrequency = iRef
    .dmFields = DM_DISPLYAFEQUENCY
End With
Call ChangeDisplaySettings(DevM, 0)
End Sub
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84794   2008.04.09 07:30 GMT+1 óra  
Őőő, de most beállitani akarod, vagy lékérni?
"képfrissítést állítani"
"abból hogy szedem elő"

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84792   2008.04.09 07:26 GMT+1 óra  
dmFields-hez hozzáadod a DM_DISPLAYFREQUENCY-t?

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84789   2008.04.09 07:01 GMT+1 óra  
Valaki help me plz... hogyan lehet képfrissítést állítani VB-ből? mindig minimumra rakja amikor a felbontást állítom...
Addig tiszta hogy devmode meg hogy dmDisplayFrequency csak nemtom hogy abból hogy szedem elő a számszerű értéket, mert mindig 0-val jön. Vagy rosszfele próbálkozok?
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
kicsy - Szerkesztő | 4304 hsz       Online status #84528   2008.04.06 07:46 GMT+1 óra  
a c# már a jövö higagyuinak valo

Akik programozással akarnak foglalkozni, nem a programnyelv hülyeségeivel küzdeni
kicsy ● SilentVertigo Team - project Solarah
http://blog.yscik.com
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84393   2008.04.03 07:54 GMT+1 óra  
az igazi programozó Fortranban programozik. és assemblyben.
a c++ még azért valamennyire közel áll ezekhez de a c# már a jövö higagyuinak valo
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #84382   2008.04.03 04:36 GMT+1 óra  
TPG: Nem is a Dartmouth Basicről írtam, hanem a Visual Basic .NET-ről. Az a nyelv gyakorlatilag a C# egyik nyelvjárása. Ugyanaz a logika, Basic szintaktikával.

A C#/Visual Basic nyelvek filozófiája sokkal modernebb, mint a C++. Szerintem a C++ hosszú távon hanyatlani fog már.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84356   2008.04.02 14:24 GMT+1 óra  
Igazából a basic-nél mindig elsődleges szempont volt az egyszerűség, míg a c fejlődését más irányelvek határozták meg.
Azé' megnézném a hasonlóságot '64-es és a '05-ös basic között, talán a print parancs maradt, meg talán a cls...
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #84354   2008.04.02 14:02 GMT+1 óra  
Azt az aprócska tényt ne feledjük hogy a VB alapjául szolgáló BASIC nyelv 1964-es konstrukció, a C++ alapjául szolgáló C pedig 1972-es (sőt a C alapjául szolgáló B nyelv is 1969-es szóval még az is fiatalabb).
Reality is almost always wrong. - House

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84352   2008.04.02 13:51 GMT+1 óra  
off/
loál
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #84349   2008.04.02 13:31 GMT+1 óra  
A C++ piramis, a Visual Basic meg Eiffel-torony. Modernebb szerkezet.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84347   2008.04.02 13:27 GMT+1 óra  
Erre az angoltanárnőm példájával jönnék, ő mondta hogy ezt egy piramissal szokták szemléltetni, hogy pl az angolt könnyű elkezdeni, de minél jobban belemélyed az ember annál nehezebb, ez a fordított piramis, az orosz az meg olyan hogy az alapokat nehéz elsajátítani, de minél magasabbra jutsz annál könnyebb, ez a normális piramis, valahogy így van ez sztem itt is, hogy a basic az olyan mint az angol, a c meg mint az orosz. persze lehet hogy hülye hasonlat.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #84341   2008.04.02 13:15 GMT+1 óra  
"ha ugy érted hogy nem támogatja nyelvi szinten a gányolást akkor valóban nehéz.
nem kell informatikusnak lenni hogy megértsd a c++ t, legalábbis annyit mint amennyit basicben is meg tudsz érteni. Akkor pedig mért ne a c++ al csinálnád."

A C++ ideális eszköz az emberek elriasztására. Szerintem kár energiát ölni bele. A Visual Basic .NET modernebb, hatékonyabb, sokkal jobb a szemléletmódja.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #84340   2008.04.02 13:13 GMT+1 óra  
A VB6 sokkal könnyebb. A VB 2005/2008 elsajátítása viszont több lehetőséget ad a .NET miatt.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84339   2008.04.02 12:55 GMT+1 óra  
a 2005 öt igen
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84337   2008.04.02 12:23 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum :
mért nem vb 2005 / 2008 akkormár..szebb jobb könnyebb


Próbáltad már őket?

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84335   2008.04.02 11:50 GMT+1 óra  
nade az lkkt val? ok elsöre nekem se jutott volna eszembe de nemkell semmit se tudni csak hogy mi a szorzás..onnantól meg triviális.

mért nem vb 2005 / 2008 akkormár..szebb jobb könnyebb
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Messia - Tag | 5 hsz       Online status #84334   2008.04.02 11:27 GMT+1 óra  
ok értem kösz a helpet.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84333   2008.04.02 11:24 GMT+1 óra  
Visual Basic 6.0 Enterprise Edition ... ha így keresed egy bizonyos oldalon aminek a címe iso meg hunt szavakból áll össze a vége .com, és a találatod CD méretű, na az illegális, szóval nem ajánlhatom hogy azt töltsd le.
Idézet
Messia :
és itt is az a lényeg hogy azt a pár száz kódot megtanuljam?


Amúgy sztem inkább úgy lehet ezt felfogni mint egy idegen nyelvet, nem kell minden szót ismerni hogy megértesd magad, de nagy szókincsel jobb.
Asylum: Ott már inkább a matek részével van a problémájuk. Sztem.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84332   2008.04.02 11:21 GMT+1 óra  
mért hol az a lényeg hogy megtanuld akódokat. Én eddig olyat hallottam hogy az ember megértette a kód müködését és megértette a nyelvet. Nem az a cél hogy mint a kinaiak másoljad a kódokat hanem hogy saját magad tudj problémákat megoldani - programozással.

Javaslom hogy tanuld meg a szintaxist elöbb, aztán ird meg a legkisebb közös többszörös függvényt. Nem akarok árulkodni de a kezdö egyetemisták közül is soknak gondja van még ezzel is.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Messia - Tag | 5 hsz       Online status #84327   2008.04.02 09:20 GMT+1 óra  
ok milyen programot kell beszereznem a programíráshoz? VB6? vagy van valami másik progi is? és itt is az a lényeg hogy azt a pár száz kódot megtanuljam?

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #84325   2008.04.02 09:11 GMT+1 óra  
Ha VB, akkor szerintem a 6-ost válaszd, kismillió anyag van hozzá, egyszerű, s abban mi is tudunk segiteni.

   
Messia - Tag | 5 hsz       Online status #84322   2008.04.02 08:49 GMT+1 óra  
Na ez az hogy nem tudom megérteni hogy minden programonyelvben mi is az a tömb, ciklus meg egyebek. De a C++ al az a bajom hogy valamiért nehezen értelmezem, és nehéznek tűnük vagy nemtudom de VB jobban tetszik.

   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84320   2008.04.02 07:44 GMT+1 óra  
ha ugy érted hogy nem támogatja nyelvi szinten a gányolást akkor valóban nehéz.
nem kell informatikusnak lenni hogy megértsd a c++ t, legalábbis annyit mint amennyit basicben is meg tudsz érteni. Akkor pedig mért ne a c++ al csinálnád. Basicben sem úszod meg a ciklust / elágazást.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Messia - Tag | 5 hsz       Online status #84314   2008.04.02 06:26 GMT+1 óra  
Akkor vázolom a helyzetet én nem végeztem semmien informatikai vagy programozós sulit, magamtól szeretném megtanulni és elsajátítani, a C++ nehéznek tűnik nekem ezért szerettem volna VB-vel kezdeni mert páran azt mondták hogy az jobb. Végül is egy programozónak mit kell megtanulnia a programnyelvben? a kódokat?

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #84277   2008.04.01 12:28 GMT+1 óra  
Könyvet tudok adni amennyi jólesik Vb6-ról. Én sajna nem nagyon ismerem a .NET-es, meg úgy általában a 6 utániakat, amik eléggé nagyot változtak a régebbiekhez képest, amennyire tudom.
Szerk: ebúkot innen alapokhoz tudsz párat leszedni.
Igaza lehet Asylumnak hogy ha most kezded akkor inkább pasc... izé.. C, ha hivatást akarsz ebből csinálni akkor mindenképpen, de én úgy vagyok vele, hogy ha majd valamit nem tudok megcsinálni VB-ben akkor majd nekiesek a c-nek, addig meg jó nekem ez (8 év alatt nem volt még ilyen).

Ezt a hozzászólást Bacce módosította (2008.04.01 12:39 GMT+1 óra, ---)
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Asylum - Törzstag | 5440 hsz       Online status #84276   2008.04.01 12:28 GMT+1 óra  
ha már most kezded akkor ne basic el kezd sokkal jobb ha rögtön C/C++ al kezded mert megkiméled magad a késöbbi átállástól.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Messia - Tag | 5 hsz       Online status #84273   2008.04.01 11:29 GMT+1 óra  
Hy all teljessen új vagyok az oladlon és a programozók táborában ezért segítségeteket kérném.
VB-ben szeretnék programozni de nem tudom hogy hogyan is fogjak neki, milyen programokat kell beszereznem és milyen e-book-ot javasoltok amit át tudok olvasni? nagyon szeretnék programozni mert nagyon érdekel a dolog. Ha valaki tud adni msn címet és el tudja magyarázni a dolgokat azt nagyon megköszönném.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #80605   2008.01.29 15:18 GMT+1 óra  
TE EGY ISTEN VAGY!!!!
Kis alakítgatás után ment prímán.
Hogy én ezzel mit össze szenvedtem volna... pff.. ezek meg odaírják rá hogy "beginer"... lol...
Nah, az oldal ment könyvjelzők közé.
Köszi mégeccer.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #80603   2008.01.29 15:06 GMT+1 óra  
Hogy ez megy-e VB5-tel...

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #80601   2008.01.29 14:38 GMT+1 óra  
Csá, még új vagyok itt, de szeretnék írni egy mmorpgt visual basicben mert szeretem a wow-ot, segítsetek plz.
Jólvan na, ennyire nem vészes a helyzet.
Van egy olyan jellegű problémám hogy nem vagyok képes rájönni hogy hogyan lehetne vb-ből(5) teljes képernyőre rakni egy ablakot, és a képernyő felbontást is átállítani. Kifeljezetten VB-n belül, DX-ben megoldottam mindkét problémát, de azzal az volt a baj hogy próbáltam összeházasítani a bitblt-vel, és nem nagyon tetszett neki, dx-be meg nem akarok most annyira belemenni hogy újraírjam benne a gammát. Tehát valami olyasmiben gondolkoztam hogy Declare Function valami Lib és akkor boldogság, de halvány lila gőzöm sincs hogy hogy mégis hogyan. ezt találtam, de aztán rájöttem hogy ez valami pocketpc-s őrültség. szóval nemtom miért linkeltem ide.
Reménykedve várom az ötleteket, tapasztalatokat, esetleg egy jó tutorial linkjét ami el magyarázza hogy mégis kinek a kisujjából lehet ki szopni azt a sok byval-t meg lib-et, meg egyébként is Private Declare Function.
De ha egyszerűbb akkor térjünk vissza az első kérésemre.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #80339   2008.01.25 05:32 GMT+1 óra  
Idézet
Bacce :
Azt mondják hogy gyakorlatilag alig emlékeztet a vb6-ramindennapokban?


Igen, ezt akartam mondani.

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #80338   2008.01.25 05:31 GMT+1 óra  
Én nem tudtam VB6-ról .NET-re váltani. Mikor láttam, hogy nem mennek a régi (vb6-os) programjaim, akkor döntöttem a c++ mellett. Gyorsabb, van szálkezelés ha akarom, kényelmesebb. Mi kell még?

   
konzolcowboy - Tag | 11 hsz       Online status #80336   2008.01.25 05:25 GMT+1 óra  
Idézet
Bacce :
Hát én nemtom, kicsit félek ettől a .Net-től. Azt mondják hogy gyakorlatilag alig emlékeztet a vb6-ra, nemtom érdemes-e átállni rá? már, annyi újdonság van-e benne ami hasznos lehet a mindennapokban?



Igen, érdemes átálni. A .NET igazi felüdülés a VB6-hoz képest. Kényelmesebb a komponensek használata, alapból tudja a szálkezelést, az elkészült programok pedig gyorsabbak, mint a VB6-os kódok. A .NET 2.0 már sokkal jobb, mint az 1.1.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #80335   2008.01.25 05:13 GMT+1 óra  
Hát én nemtom, kicsit félek ettől a .Net-től. Azt mondják hogy gyakorlatilag alig emlékeztet a vb6-ra, nemtom érdemes-e átállni rá? már, annyi újdonság van-e benne ami hasznos lehet a mindennapokban?
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
HCodename47 - Törzstag | 231 hsz       Online status #80331   2008.01.25 04:22 GMT+1 óra  
Idézet
kicsy :
De ha feltelepíted a steam-et akkor menni fog

@HCodename47
[url]http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/s77718ec(VS.80).aspx[/url] - viszont ez .NET-es.



Nem baj ha .NETes, úgyis ideje áttérnem VB.NET-re
Köszi a linket!
Maximális tisztelettel: Codename47

-Desktop PC: Intel i5 2.8 Ghz, 8Gb DDR3, ATi HD 5770 (W7 SP1 x64)
-Laptop: Acer Aspire 5112 - AMD Turio64 x2 1.6 Ghz, 3Gb DDR2, ATi Mobility Radeon X1600 (XP SP3 x86)
http://codename47.bayi.hu
   
kicsy - Szerkesztő | 4304 hsz       Online status #80330   2008.01.25 04:20 GMT+1 óra  
De ha feltelepíted a steam-et akkor menni fog

@HCodename47
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/s77718ec.aspx - viszont ez .NET-es.
kicsy ● SilentVertigo Team - project Solarah
http://blog.yscik.com
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #80324   2008.01.25 02:47 GMT+1 óra  
http://kepfeltoltes.hu/080125/STEAM_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jah, akkor igazam volt valamennyire... nem plugin de valami olyasmi.
Protokollt hozzá kell társítani valami programhoz, ami érti hogy mit kell csinálni azzal és akkor megy... nekem valami ilyesmi jött le legalábbis...
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
HCodename47 - Törzstag | 231 hsz       Online status #80323   2008.01.25 02:29 GMT+1 óra  
Idézet
Bacce :
hmm... érdekes problémáid vannak.
Nemtom, nem hallottam még ilyenről sem hogy "steam://567"... nem lehet hogy azokat valami plugin műveli?! de ha weben keresztül Visual basicot akarsz használni, akkor próbálkozz VB script-el... (.vbs)



Itt egy pl:
http://www.steampowered.com/ati_offer1a/
GET IT NOW-ra kattintva bejön 2 lehetőség, ha már van STEAM-ed, egy ilyen linkre kattintva
a program elkezdi letölteni az ajánlatban szereplő játékokat:
steam://hardwarepromo/305
Maximális tisztelettel: Codename47

-Desktop PC: Intel i5 2.8 Ghz, 8Gb DDR3, ATi HD 5770 (W7 SP1 x64)
-Laptop: Acer Aspire 5112 - AMD Turio64 x2 1.6 Ghz, 3Gb DDR2, ATi Mobility Radeon X1600 (XP SP3 x86)
http://codename47.bayi.hu
   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #80322   2008.01.25 01:45 GMT+1 óra  
Ezt valahogy cgi-ben kell megoldani, hogy az IIS tudja, hogy milyen protolkollra mit kell elindítani. Asszem.
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #80321   2008.01.25 01:32 GMT+1 óra  
hmm... érdekes problémáid vannak.
Nemtom, nem hallottam még ilyenről sem hogy "steam://567"... nem lehet hogy azokat valami plugin műveli?! de ha weben keresztül Visual basicot akarsz használni, akkor próbálkozz VB script-el... (.vbs)
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
HCodename47 - Törzstag | 231 hsz       Online status #80320   2008.01.25 00:57 GMT+1 óra  
Üdv,

Valakinem nincs véletlenül ötlete, hogy egy Visual Basic-es programban, hogyan lehetne megoldani azt, hogy egy böngészőben, ha a címsorba ilyesmit írunk -> game://app.45, akkor ez elindítsa a programomat, és a 45-ös számú akármit indítsa el (nem kell következtetéseketet levonni, ez csak egy példa volt. ) ?
Olyanra gondolok, mint amit a Steam ("steam://567"és a Skype ("skype:akarki?call" is csinál.

És ehhez kapcsolódóan még egy kérdésem lenne. Megoldható az, hogy ha a fenti módon adok a progimnak paramétert, és a program még nem fut, akkor az elindúl magától, de ha már fut, akkor ne indítson újjat? (Na ezt jól megmondtam )

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Maximális tisztelettel: Codename47

-Desktop PC: Intel i5 2.8 Ghz, 8Gb DDR3, ATi HD 5770 (W7 SP1 x64)
-Laptop: Acer Aspire 5112 - AMD Turio64 x2 1.6 Ghz, 3Gb DDR2, ATi Mobility Radeon X1600 (XP SP3 x86)
http://codename47.bayi.hu
   
Dika - Tag | 15 hsz       Online status #70199   2007.09.19 11:52 GMT+1 óra  
Hát jah. Elég gány főleg, hogy van olyan aki még soha sem programozott...
Elég vad lessz.

   
Bacce - Bacce | 1783 hsz       Online status #70197   2007.09.19 11:50 GMT+1 óra  
Az ilyen tanár ellen bevált módszer a molotov koktél, a levélbomba és az antrax... persze nem akarok ötleteket adni.
Making the world a better place, one line of code at a time.
http://bacce.uw.hu
   
Dika - Tag | 15 hsz       Online status #70193   2007.09.19 10:56 GMT+1 óra  
Jó, mert rendez, de a tanár megoldását kell követni--> A piros részeket kitölteni. Szóval működik, de nem fogja elfogadni.
Nem értem a módszert, ennek így semmi értelme, de ez van sajnos. Tud valaki segíteni?

   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #70192   2007.09.19 10:12 GMT+1 óra  
Nem volt jó amit küldtem?

   
Dika - Tag | 15 hsz       Online status #70191   2007.09.19 10:07 GMT+1 óra  
Köszönöm, de mint mondtam a feladat befejezni a kódot. Vagyis a piros részek kitöltése lenne.

   
VT - Törzstag | 1228 hsz       Online status #70162   2007.09.18 16:16 GMT+1 óra  
Visual Basicben úgy kell sorbarendezni, hogy bepakolsz mindent egy listboxba, az rendezi magától ha sorted=true és te meg kiolvasod

A kódba belenéztem, bár az értelmezésig nem jutottam el. (Ha ez összefésülő rendezés magyarul, akkor ajajj...) Úgy néz ki egy teljesen C/C++ logikával írt kód, ami átveszi az összes fölösleges kötöttséget. Ami elhagyható:

1, kapásból rosszul mutat a VB-ben a .bas és a .cls (basic + class module) kezdésnek. A VB nem kezel konzolt, szal ami nem megy, azt ne is erőltessük. A Debug.printtel sem kell szenvedni:

A legegyszerűbb, ha fogsz egy formot, ráhúzol egy textboxot és abba kezdessz el kiíratni. Így kell:

Texboxt1.Text="szöveg" de a .Text el is hagyható, így csak TextboxNeve = "szöveg" utasítással írathatsz ki.

Talán kényelmesebb kezdésnek a Form.Print metódus, csak előtte a Form Autoredraw tulajdonságát kell True-ra állítani, hogy láss valamit.

Van egy ilyen a kódban amihez megjegyzésem lenne:

Kód:
Private Const N As Integer = 7
Dim arr(1 To N) As Integer
Dim temp() As Integer


- Az "As Integer" fölösleges, mivel a VB majd kitalálja a típust. Egyébként ő Longot használna, mivel a 32 bites procik a 4 byteos típust szeretik. De nem ezen múlik a teljesítmény.
- Az "As Variant"ot kiírni végképp fölösleges, mivel alapból minden változó variant
- Basicben csak a globális változókat kell deklarálni, a lokálisokat nem. Csak használni kell.

(Ajajj, elrettentő lesz ez az iromány... Éjjel 1 óra jobbra nem vagyok képes. Vöviden ennyi jutott eszembe tanácskánt. Konkrétan nekem a VB6 Kék Könyv van meg. Az alapokat el lehet sajátítani belőle, a többire majd rájössz. A fekete könyv angolul van meg pdf-ben, a gepcsirke.atw.hu-n fent van asszem.)
Csak semmi játékfejlesztés!
   
Dika - Tag | 15 hsz       Online status #70143   2007.09.18 11:41 GMT+1 óra  
kerestem, de semmi. Buborákos, beszúró rendezés mindenhol van, de összefésülő sehol.
Azért köszi.

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] > 3 < [4] [5] [6] [7]