játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5441
FZoli:    4892
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2519

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2186
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1625
syam:    1491
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] > 8 < [9] [10] [14]
hypocrite - Törzstag | 776 hsz       Online status #30505   2006.09.21 11:50 GMT+1 óra  
Szintúgy! Mármint lassan én is alszok!

   
~Cre@tine~> - Tag | 702 hsz       Online status #30504   2006.09.21 11:49 GMT+1 óra  
Csak CVS-ről töltögetek és bekukkantottam. Nah le is jött az Ogrenewt és OgreODE.
Lassan meg alszok is.

   
hypocrite - Törzstag | 776 hsz       Online status #30500   2006.09.21 11:46 GMT+1 óra  
A fél főoldalon a te neved van!

   
hypocrite - Törzstag | 776 hsz       Online status #30499   2006.09.21 11:45 GMT+1 óra  
Nagyon nyomod a hsz-eket!

   
~Cre@tine~> - Tag | 702 hsz       Online status #30498   2006.09.21 11:45 GMT+1 óra  
Mi nem megy a VC express telepítéssel? Az MS oldalán precizen le van írva mit hogyan kell. Még telepítő CD-t is le lehet tölteni hozzá!

   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #30493   2006.09.21 11:34 GMT+1 óra  
Mert miért nem, kiírt valamit, vagy mi volt?

   
Csaba42 - Törzstag | 946 hsz       Online status #30480   2006.09.21 10:55 GMT+1 óra  
Idézet
sgblake06 :
De jó lenne az is csak sehogy sem akart feltelepülni .


Ismerős

   
sgblake06 - Tag | 4 hsz       Online status #30479   2006.09.21 10:48 GMT+1 óra  
De jó lenne az is csak sehogy sem akart feltelepülni .

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #30476   2006.09.21 10:38 GMT+1 óra  
Idézet
sgblake06 :
Hi!
Tudom nem ide tartozik de azt szeretném csak megtudni, h. honnan lehetne megszerezni a MS VC++ 6.0 -t ? (persze nem eredetiben az ugyanis q...drága.) Ha valaki tudna segíteni az kérem írjon a mailemre. sgblake06@vipmail.hu

: Thank


Nem jó a VC++ 2005 Express Edition? Tök ingyen van és ha leszeded hozzá a Platform SDK-t akkor már szinte mindent tud amit a VC++ 6.
Reality is almost always wrong. - House

   
Csaba42 - Törzstag | 946 hsz       Online status #30475   2006.09.21 10:34 GMT+1 óra  
Torrentet próbáltad? Amúgy NE warezoljunk itt, legalább itt NE! Megkérek mindenkit, hogy máskor egy erre alkalmas weboldalon érdeklődjön, előre is köszönöm!

   
sgblake06 - Tag | 4 hsz       Online status #30474   2006.09.21 10:27 GMT+1 óra  
Hi!
Tudom nem ide tartozik de azt szeretném csak megtudni, h. honnan lehetne megszerezni a MS VC++ 6.0 -t ? (persze nem eredetiben az ugyanis q...drága.) Ha valaki tudna segíteni az kérem írjon a mailemre. sgblake06@vipmail.hu

: Thank

   
MaximumViolence - Törzstag | 1020 hsz       Online status #30365   2006.09.20 05:55 GMT+1 óra  
Nem tudja vki nekem elmagyarázni,hogyan működik a LoadMeshHierarchyFromX függvény.
Sok infot leszedtem róla mégsem világos.

Van egy modell .X file-ból betöltve,ezt szeretném animálni,de nem megy.
Ez egy reszeg post...

   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #30203   2006.09.18 11:12 GMT+1 óra  
Egy gyors kérdés: nemtud vki így hamarjában valami jó kis API lejátszót, ami lehetőleg sima C++ alatt megy, és OpenGL-el is megbarátkozik?
   
balogh9 - Törzstag | 801 hsz       Online status #29738   2006.09.13 01:13 GMT+1 óra  
Idézet
beast :
Ha minden igaz, útban van már feléd...

szerk.: ott is van...



__________-

thx
_____________________
C++ && OGL
   
beast - Törzstag | 1241 hsz       Online status #29736   2006.09.13 00:45 GMT+1 óra  
Ha minden igaz, útban van már feléd...

szerk.: ott is van...

   
balogh9 - Törzstag | 801 hsz       Online status #29735   2006.09.13 00:11 GMT+1 óra  
hi
Akinek megvan a nafxcwd.lib küldje már el mailbe: baloghbh@gmail.com
kösz

bye

Ezt a hozzászólást balogh9 módosította (2006.09.13 00:19 GMT+1 óra, ---)
_____________________
C++ && OGL
   
gymisi - Törzstag | 212 hsz       Online status #14407   2006.05.23 10:26 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer :
MSVC++ 2005 EE-vel lehet bármilyen fájlt resource-ként a programba fordítani? Egy .fx fájl szeretnék beépíteni ilyen módon de addig nem állok neki amíg nem tudom biztosan hogy lehet-e.



Nem próbáltam, de véleményem szerint lehet(99%)..

   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #14382   2006.05.23 09:25 GMT+1 óra  
Igen én is arra gondoltam. Viszont ilyen módon a Delphi-be is be tudom tölteni és azt legalább ismerem is.
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #14381   2006.05.23 09:24 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker :
Egy kérdés: hogyan lehet C#-ba átültetni egy C++-ban írt engine-t? Mert azt olvastam, hogy már a pályakészítő tool-okat a C#-ban írják.


Sztem nehezen. DLL-ként betölteni a C# progiban a motort? (tipp)
Reality is almost always wrong. - House

   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #14377   2006.05.23 09:00 GMT+1 óra  
Egy kérdés: hogyan lehet C#-ba átültetni egy C++-ban írt engine-t? Mert azt olvastam, hogy már a pályakészítő tool-okat a C#-ban írják.
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #14340   2006.05.23 06:01 GMT+1 óra  
MSVC++ 2005 EE-vel lehet bármilyen fájlt resource-ként a programba fordítani? Egy .fx fájl szeretnék beépíteni ilyen módon de addig nem állok neki amíg nem tudom biztosan hogy lehet-e.
Reality is almost always wrong. - House

   
ShAdeVampirE - Törzstag | 1313 hsz       Online status #11331   2006.05.08 06:31 GMT+1 óra  
Nah, szép... MSVC 6 ot használok, tudom, h régi, de mégis csak sok játékot írtak meg alatta, és eddig nem is volt vele gond; eddig...
A Dive or Die alatt tapasztaltam, hogy bár nálam pl. tökéletesen kezelte OGL alatt a VK_INSERT/DELETE #define makrókat, addig volt olyan, akinél nem működött, de mivel szűkös volt a határidő, hagytam a csudába, mert csak 1-2 ilyen ember volt. Viszont most megint elkezdtett érdekelni, és kiderült: az a baja, hogy típus nélküli a define, és van ahol ezt rosszul értelmezi! Azaz insert kódja 0x2d, amit ha unsigned int-ként definiálok, akkor már ott is működik, ahol eddig nem működött... Ezt a szívást, mind1, legalább már ezt is tudom, és gondoltam leírom, hogy más ne futton bele ilyenbe
   
Eagle_Lor - Tag | 54 hsz       Online status #11080   2006.05.07 01:07 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker :
Csináltam magamnak egy könyvtárat és azt szeretném, ha le tudnám fordítani .lib-be is. Azt hogyan lehet?


MSVC2005ben: Új Project/Console Application/Static Library
Ez bele fogja fordítani a .lib-be a projectben lévő összes c++ fájlt és később a header fájljaiddal tudod elérni könyvtárban definiált dolgokat.

   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #11073   2006.05.07 00:49 GMT+1 óra  
Csináltam magamnak egy könyvtárat és azt szeretném, ha le tudnám fordítani .lib-be is. Azt hogyan lehet?
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
Asylum - Törzstag | 5441 hsz       Online status #10991   2006.05.06 09:30 GMT+1 óra  
Idézet
csibe6566 :
Hello

kéne egy kis ssegitség
eddig dark basicot tanulgattam de "szeretnék belepillantani a C++ rejtelmeibe is" és kéne v.mi ahonnan elkezdhetném... v.mi jókis magyarnyelvü C++ oktato ha van ilyen akkor légyszi írjátok meg hogy merre találom. Angol és német nyelvtudásom szegényes és ezért fontos lenne hogy magyr nyelvü legyen
[right]elöre is köszönöm a segítséget[/right]



http://people.inf.elte.hu/asylum/programs/borlandc.pdf

A neten találtam, a benne szereplö dolgokat DevC++ alatt probálgattam és nagyjábol müködtek szoval jo kis cucc.
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Asylum - Törzstag | 5441 hsz       Online status #10990   2006.05.06 09:25 GMT+1 óra  
Idézet
Yokubo :
Sziasztok!

Feltettem a DX-et és a visual C-t hogy majd jól kipróbálhassam, de a legszimplább mintaprogi se fordul le. A Visual C-s példák még csak mennek, de a DX-esek már nem. Valamilyen unresolved external a baja mindig. Az is kicsit fura volt nekem hogy miért kell kézzel beállítani neki az összes inc és lib könyvtárat. Ez nektek is így ment?

Légyszi segítsetek!
Előre is köszi!

Üdv:
Yokubo



Ezzel énis csomot szoptam Szedd le a Platform SDK t aztán olvass itt vissza van vhol egy link ahol le van irva h mit kell átirni hogy betöltse a libeket. (na ezt yol leirtam )
C++ fordítóval és macival alszom
http://darthasylum.blog.hu/
   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #10989   2006.05.06 09:25 GMT+1 óra  
ok köszi
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
Eagle_Lor - Tag | 54 hsz       Online status #10988   2006.05.06 09:22 GMT+1 óra  
Telepíteni kell a vc8 runtime könyvtárakat a programoddal együtt, vagy bele kell fordítani őket minden MSVC 2005-ös dll-edbe és az exe-be, ehhez a Project Properties/ C/C++ / Code Generation/Runtime Library-t kell Multi-thread-re állítani.

   
csibe6566 - Tag | 4 hsz       Online status #10987   2006.05.06 09:22 GMT+1 óra  
Hello

kéne egy kis ssegitség
eddig dark basicot tanulgattam de "szeretnék belepillantani a C++ rejtelmeibe is" és kéne v.mi ahonnan elkezdhetném... v.mi jókis magyarnyelvü C++ oktato ha van ilyen akkor légyszi írjátok meg hogy merre találom. Angol és német nyelvtudásom szegényes és ezért fontos lenne hogy magyr nyelvü legyen
[right]elöre is köszönöm a segítséget[/right]

   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #10984   2006.05.06 08:28 GMT+1 óra  
Lenne egy kérdésem. Miket kell beállítani MSVC++ 2005 EE alatt, hogy simán elinduljon minden XP alatt. ne kelljen .NET támogatás, meg minden extra dolog. Mert ha MSVC++ 6 alatt fordítok akkor mindenkinek megy simán, de MSVC++ 2005 alatt nem .
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
Yokubo - Tag | 328 hsz       Online status #7804   2006.04.18 23:22 GMT+1 óra  
Projectként nyitottam meg mindent. De később próbáltam egyesével is betöltögetni a fileokat, akkor se ment. Tegnap se sikerült mert sehogy se találtam meg az additional dependenciest. Mondjuk sokat nem próbálkoztam vele tegnap, mindegy majd később még folytatom, végülis másoknak is sikerült már ez.

   
Hacker - Törzstag | 567 hsz       Online status #7606   2006.04.18 07:49 GMT+1 óra  
Idézet
Yokubo :
Sziasztok!

Feltettem a DX-et és a visual C-t hogy majd jól kipróbálhassam, de a legszimplább mintaprogi se fordul le. A Visual C-s példák még csak mennek, de a DX-esek már nem. Valamilyen unresolved external a baja mindig. Az is kicsit fura volt nekem hogy miért kell kézzel beállítani neki az összes inc és lib könyvtárat. Ez nektek is így ment?

Légyszi segítsetek!
Előre is köszi!

Üdv:
Yokubo



Ez mondjuk attól is függ, hogy projektként nyitottad meg vagy csak egy projektbe betöltögetted a megfelelő fájlokat.
No [img] !
Programozz ne háborúzz!!!!

   
Yokubo - Tag | 328 hsz       Online status #7601   2006.04.18 07:08 GMT+1 óra  
Köszi! Megpróbálom majd úgy akkor.

   
warlock - Törzstag | 704 hsz       Online status #7593   2006.04.18 06:52 GMT+1 óra  
Hát nézd meg 1 kész példaprogram Project->legalsó properties->linker->input->aditional dependencies és azokat másold át a saját projected azonos helyére.
Valamint nézd meg hoy milyen headereket includol mondjuk az stdafx.h ban meg a többi helyen.

   
TPG - Tag | 3402 hsz       Online status #7592   2006.04.18 06:43 GMT+1 óra  
Idézet
Yokubo :
Sziasztok!

Feltettem a DX-et és a visual C-t hogy majd jól kipróbálhassam, de a legszimplább mintaprogi se fordul le. A Visual C-s példák még csak mennek, de a DX-esek már nem. Valamilyen unresolved external a baja mindig. Az is kicsit fura volt nekem hogy miért kell kézzel beállítani neki az összes inc és lib könyvtárat. Ez nektek is így ment?

Légyszi segítsetek!
Előre is köszi!

Üdv:
Yokubo


Én nem szoktam állítgati. Fogom bemásolom a lib és include könyvtárakat a VC megfelelő mappáiba. Nem túl elegáns megoldás de egyszerű és működik.
Reality is almost always wrong. - House

   
Yokubo - Tag | 328 hsz       Online status #7590   2006.04.18 06:39 GMT+1 óra  
Sziasztok!

Feltettem a DX-et és a visual C-t hogy majd jól kipróbálhassam, de a legszimplább mintaprogi se fordul le. A Visual C-s példák még csak mennek, de a DX-esek már nem. Valamilyen unresolved external a baja mindig. Az is kicsit fura volt nekem hogy miért kell kézzel beállítani neki az összes inc és lib könyvtárat. Ez nektek is így ment?

Légyszi segítsetek!
Előre is köszi!

Üdv:
Yokubo

   
TPG - Guests | hsz       Online status #7067   2006.02.06 08:51 GMT+1 óra  
Vááá. Meg van a hiba! Elfelejtettem lefele megadni a terjedelmet a comboboxnak ameddig kinyílhat. A kód teljesen jól működik.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07

   
TPG - Guests | hsz       Online status #7066   2006.02.06 08:14 GMT+1 óra  
case WM_INITDIALOG:
{
D3DDISPLAYMODE mode;
for(int i=0;i < m_pD3D->GetAdapterModeCount(D3DADAPTER_DEFAULT,
D3DFMT_X8R8G8B;i++)
{
m_pD3D->EnumAdapterModes(D3DADAPTER_DEFAULT,
D3DFMT_X8R8G8B8,i,&mode);
TCHAR ch[512];
sprintf(ch,"%dx%d@%dHz",mode.Width,mode.Height,mode.RefreshRate);
HWND hwndCtrl = GetDlgItem( hDlg, IDC_RESOLUTION );
DWORD dwItem = ComboBox_AddString( hwndCtrl, ch );
ComboBox_SetItemData( hwndCtrl, dwItem, &mode );
}
HWND hwndCtrl = GetDlgItem( hDlg, IDC_RESOLUTION );
ComboBox_SetCurSel( hwndCtrl, 0 );
PostMessage( hDlg, WM_COMMAND, MAKEWPARAM( IDC_RESOLUTION, CBN_SELCHANGE ),
(LPARAM)hwndCtrl );
}


Ez a feltöltő kód, bár nem hinném hogy itt a gáz mert a listát feltölti, nyilakkal tudok is lapozni benne de ha lenyitom üres.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07(Módosította TheProGamer 2006.02.06. 16:17-kor)(Módosította TheProGamer 2006.02.06. 16:18-kor)

   
damaniac82 - Guests | hsz       Online status #7065   2006.02.06 08:14 GMT+1 óra  
De ezt nem ertem... hogy lehet, hogy grafikus kepernyonel deprecated, amott nem... Copyzz mar be ide valami kodot. Hogy hasznalod azt a fuggvenyt?

------------------------------------------------------------
[url=http://maniac.iceglow.com> OpenGL Tutorials & iNSANEX DevBlog[/url]

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #7064   2006.02.06 07:50 GMT+1 óra  
Konzolban nekem is megy...grafikus képernyö. Amugy 2005 öt használok...

Asylum

   
damaniac82 - Guests | hsz       Online status #7063   2006.02.06 07:18 GMT+1 óra  
Na meg mi az hogy szövegkiíratásra? Grafikus képernyő vagy konzol?

------------------------------------------------------------
[url=http://maniac.iceglow.com> OpenGL Tutorials & iNSANEX DevBlog[/url]

   
damaniac82 - Guests | hsz       Online status #7062   2006.02.06 07:17 GMT+1 óra  
Én olvastam anno, de gondoltam biztos én vagyok hülye hozzá. Milyen fordítóval deprecated a "sprintf"?
2005? Én 2003-al írott source-ot sz****ig láttam, amiben van. Bár tény, hogy a stringstream-et jobban szeressem... Csak az egy kicsit lassabb.

------------------------------------------------------------
[url=http://maniac.iceglow.com> OpenGL Tutorials & iNSANEX DevBlog[/url]

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #7061   2006.02.06 07:05 GMT+1 óra  
Nah megkérdezem mégeccer szal. Szöveget szeretnék kiírni pl. fps-t. Az van, hogy a sprintf vagy mi deprecated hibaüzenettel jön vissza.
Szóval csak egy relative egyszerü megoldást zseretnék szövegkiírásra. Köszi =)

Asylum

   
damaniac82 - Guests | hsz       Online status #7060   2006.02.06 07:02 GMT+1 óra  
Lexx, kösz a helpet, de már túltettem magam rajta. Inkább nem reprodukálom a dolgot, megkerültem a témát. Amúgy a vicces a buildben az volt, hogy majd egy órát tökölt, megevett több mint 1 giga helyet az .obj file-okkal, aztán a végén egy ordas nagy linker errorral szállt el... Innentől annyira nem izgatott a dolog, belesz**tam nagy ívben, mert igazából csak egy csili-vili setting képernyőhöz kellett volna az engine-em indításához.

Mellesleg, Code::Blocks-ot használok, de én hülye arra nem gondoltam, hogy szétnézzek, nem rakott-e fel egy wxWidgets-es libet...

------------------------------------------------------------
[url=http://maniac.iceglow.com> OpenGL Tutorials & iNSANEX DevBlog[/url]

   
Lexx - Guests | hsz       Online status #7059   2006.02.06 02:38 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer írta:
(TheProGamer írta:
Vááá. Legyenszíves valaki hozzáértő segíteni rajtam mielőtt az idegosztályon kötök ki. Idegességem tárgya: Combobox. Mindig is ellenszenves volt ezért még soha nem használtam (kiváltottam más res-ekkel), most meg szívok vele mert az istennek sem tudom feltölteni szöveggel. Valaki ki tudna segíteni egy kis példával hoyg hoyg megy ez az egész. (nem .Net-es és ne MFC-s legyen). Előre is köszönöm. Jah és ne tessék lámának nézni.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07)Nah mégiscsak fel tudom tölteni szöveggel (csak idáig nem tudtam róla hogy feltudom) viszont mikor lenyitom, üres a lista. Pedig minden név fel van véve, fv-vel tudok is lapozni köztük hogy melyik legyen kiválasztva de a lenyitott lista üres.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07
Küldd el a feltöltő kódrészletet, megnézzük mit b...sztál el.

Lexx


   
Lexx - Guests | hsz       Online status #7058   2006.02.06 02:35 GMT+1 óra  
Idézet
damaniac82 írta:
Sziasztok! Nem akarom szétoffolni a topicot, csak egy rövid kérdésem lenne, ami nem egészen VC, de azért nem is áll annyira távol tőle. Valakinek sikerült már wxWindows-t befordítani VC-vel? Illetve tud-e valaki hasonló kaliberű GUI toolkitet? Nagyon kéne, valami megoldás, mert a hülye wxWindows-ból nincsen prebuilt package...

------------------------------------------------------------
[url=http://maniac.iceglow.com> OpenGL Tutorials & iNSANEX DevBlog[/url]

Szia!

Régebben simán sikerült, azóta áttértem MingW-Gcc-re és kb hetente fordítom a cvs verziójukat. 99%-ban sikerrel. Azért nincs prebuild, mert túl sok fordítót és környezetet támogat, de tudtommal van dev-cpp-s verziója, talán valahol találsz egy VC-s et is. Próbáld meg pl. a Code::Blocks oldalán, ez az IDE támogatja a VC 2003-at (többek között) és mintha lenne prebuild wxWidgets libje, merthogy ez is wx-el készült.

Én nem szeretem a prebuild -ot, mert 99%-ban nem megfelelő a setup-olása az én igényeimnek (OpenGL, meg unicode meg ilyenek).

Milyen problémáid adódtak build-nál?

Lexx


   
TPG - Guests | hsz       Online status #7057   2006.02.05 16:37 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer írta:
Vááá. Legyenszíves valaki hozzáértő segíteni rajtam mielőtt az idegosztályon kötök ki. Idegességem tárgya: Combobox. Mindig is ellenszenves volt ezért még soha nem használtam (kiváltottam más res-ekkel), most meg szívok vele mert az istennek sem tudom feltölteni szöveggel. Valaki ki tudna segíteni egy kis példával hoyg hoyg megy ez az egész. (nem .Net-es és ne MFC-s legyen). Előre is köszönöm. Jah és ne tessék lámának nézni.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07
Nah mégiscsak fel tudom tölteni szöveggel (csak idáig nem tudtam róla hogy feltudom) viszont mikor lenyitom, üres a lista. Pedig minden név fel van véve, fv-vel tudok is lapozni köztük hogy melyik legyen kiválasztva de a lenyitott lista üres.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07

   
TPG - Guests | hsz       Online status #7056   2006.02.05 13:19 GMT+1 óra  
Vááá. Legyenszíves valaki hozzáértő segíteni rajtam mielőtt az idegosztályon kötök ki. Idegességem tárgya: Combobox. Mindig is ellenszenves volt ezért még soha nem használtam (kiváltottam más res-ekkel), most meg szívok vele mert az istennek sem tudom feltölteni szöveggel. Valaki ki tudna segíteni egy kis példával hoyg hoyg megy ez az egész. (nem .Net-es és ne MFC-s legyen). Előre is köszönöm. Jah és ne tessék lámának nézni.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2005.01.07

   
Dzsó - Guests | hsz       Online status #7055   2006.02.04 13:29 GMT+1 óra  
damaniac82 írta: "A GTK+ ronda mint a bűn"
A GTK skinnelhető, olyanra csinálod meg, amilyenre akarod. Én már 3 éve dolgozok vele, és meg vagyok elégedve. (Egyébként szerintem a windows alapértelmezett kezelőfelülete sem valami szép.)

Code::Blocks rulez!

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #7054   2006.02.04 13:19 GMT+1 óra  
Imádom mikor vki felvet egy uj témát az elözö kérdéseket meg frankón eltakarja =)

Asylum

   
Frissebbek | Korábbi postok
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] > 8 < [9] [10] [14]