játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5511
FZoli:    4894
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2198
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Frissebbek | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] > 14 <
Asylum - Guests | hsz       Online status #6840   2005.12.02 07:48 GMT+1 óra  
Csak azé szidtam me nagyon felhuzott h nem fordit le semmit...ezekt irja ki(pontosan 98 at) a SimpleSample nevü Sample re...ilyen gagyi nevet =)

1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__SystemParametersInfoW@16 referenced in function "long __cdecl DXUTInit(bool,bool,bool,bool)" (?DXUTInit@@YAJ_N000@Z)
1>DXUTgui.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__SystemParametersInfoW@16
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__CommandLineToArgvW@8 referenced in function "void __cdecl DXUTParseCommandLine(void)" (?DXUTParseCommandLine@@YAXXZ)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__CreateWindowExW@48 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__AdjustWindowRect@12 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__SetRect@20 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUTgui.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__SetRect@20
1>DXUTmisc.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__SetRect@20
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__RegisterClassW@4 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__GetStockObject@4 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__LoadCursorW@8 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__ExtractIconW@12 referenced in function "long __cdecl DXUTCreateWindow(wchar_t const *,struct HINSTANCE__ *,struct HICON__ *,struct HMENU__ *,int,int)" (?DXUTCreateWindow@@YAJPB_WPAUHINSTANCE__@@PAUHICON__@@PAUHMENU__@@HH@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__GetWindowLongW@8 referenced in function "long __cdecl DXUTSetWindow(struct HWND__ *,struct HWND__ *,struct HWND__ *,bool)" (?DXUTSetWindow@@YAJPAUHWND__@@00_N@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__GetWindowTextW@12 referenced in function "long __cdecl DXUTSetWindow(struct HWND__ *,struct HWND__ *,struct HWND__ *,bool)" (?DXUTSetWindow@@YAJPAUHWND__@@00_N@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__SetWindowLongW@12 referenced in function "long __cdecl DXUTSetWindow(struct HWND__ *,struct HWND__ *,struct HWND__ *,bool)" (?DXUTSetWindow@@YAJPAUHWND__@@00_N@Z)
1>DXUT.obj : error LNK2019: unresolved external symbol __imp__IsWindowVisible@4 referenced in function "long __cdecl DXUTChangeDevice(struct DXUTDeviceSettings *,struct IDirect3DDevice9 *,bool,bool)" (?DXUTChangeDevice@@YAJPAUDXUTDeviceSettings@@PAUIDirect3DDevice9@@_N2@Z)
1>

Asylum

   
Dzsó - Guests | hsz       Online status #6839   2005.12.02 01:52 GMT+1 óra  
Idézet
Eagle_Lor írta:
A BGIk még a doshoz voltak a képernyő elérésére, semmi értelme nem lenne őket windowsban használni és a vc sem támogatja.

Ha VC-t akarsz használni akkor nem tudod elkerülni a windowsos grafikai apik használatát, ha gdi,ogl,dx nem tetszik akkor meg lehet próbálni az ezekre épülő [url=http://www.libsdl.org/index.php>SDL[/url] és [url=http://www.talula.demon.co.uk/allegro/>Allegro[/url] könyvtárakat is.


Az Allegro-t inkább DJGPP-vel érdemes haználni, MSVC-hez inkább az SDL-t ajánlom. Egyébként ha Pascal-ra tanítanak, akkor a programnak valószínűleg DOS-os nak kell lennie, MSVC-vel pedig csak Windowsos programot tudsz csinálni. Lehet konzolos programot csinálni vele, ami úgy néz ki, mint ha DOS-os lenne, de ha valaki megnézi az EXE-t mondjuk a Total Commander nézőkéjével, rögtön kiderül az igazság, mert rögtön
az elején ott díszeleg: "This program cannot be run in DOS mode."

Mmmmmmi?!

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #6838   2005.12.01 22:16 GMT+1 óra  
Én is VC-t használok (6.0), és szvsz Delphi után ezzel volt eddig a legkönnyebb összehozni, amit szerettem volna (itt a libek és beállítások nehezebbek, de ez nem a program, hanem a nyelv gondja). Ezért nem is értem, mi a gondod. 1ébként eddig mit használtál? VOlt már dolgod C++ -szal?
És persze csatlakoznék Eagle_lor-hoz: ha csak ennyit írsz, nemtudunk segíteni, ha konkrét hibát leírnád...

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6837   2005.12.01 19:27 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum írta:
a VC++ 2005 annyira...szal még a hozzáírt példaprogramokat se fordítja le...vmi borzasztó...nemértem hogy lehet ezzel a ***ral programozni...

Asylum
Nem gondolod h. ez azért van mert nem értesz hozzá v. nem olvastad el a tutorialokat?

Nálam simán ment, felraktam a vc++ 2005 expresst, utána a platform sdkt a tutorial alapján, majd a legújabb dx sdkt és elsőre lefordította a dx sdk példaprogijait.

Ha esetleg leírnád h. mit nem tudtál lefordítani és mi volt a hiba akkor talán segíteni is tudnánk. De a hiba bemásolása a googlebe is elég jó megoldásokat szokott kidobni.


   
Asylum - Guests | hsz       Online status #6836   2005.12.01 16:18 GMT+1 óra  
a VC++ 2005 annyira...szal még a hozzáírt példaprogramokat se fordítja le...vmi borzasztó...nemértem hogy lehet ezzel a ***ral programozni...

Asylum

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6835   2005.12.01 11:56 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker írta:
Töltsd le a Turbo C++ 3-at. Abban még benne van a .BGI könyvtár és még támogatja is azt. A Borland oldalán szerintem meg is találod a programot.

Programozz ne háborúzz!!!
THX
Esetleg nem tudsz egy helyet ahol megtalálom a borland c-t a régit.


   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6834   2005.12.01 10:24 GMT+1 óra  
Töltsd le a Turbo C++ 3-at. Abban még benne van a .BGI könyvtár és még támogatja is azt. A Borland oldalán szerintem meg is találod a programot.

Programozz ne háborúzz!!!

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6833   2005.12.01 10:13 GMT+1 óra  
Idézet
Eagle_Lor írta:
A BGIk még a doshoz voltak a képernyő elérésére, semmi értelme nem lenne őket windowsban használni és a vc sem támogatja.

Ha VC-t akarsz használni akkor nem tudod elkerülni a windowsos grafikai apik használatát, ha gdi,ogl,dx nem tetszik akkor meg lehet próbálni az ezekre épülő [url=http://www.libsdl.org/index.php>SDL[/url] és [url=http://www.talula.demon.co.uk/allegro/>Allegro[/url] könyvtárakat is.


Tudom, tudom a kérdés enyhén szólva furcsa, de mivel engem még csak tanítanak(ráadásul pascalra) és a pascalhoz semmi kedvem és a házi jó c-ben is, ezért gondoltam hátha, mégis, valahogy!!


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6832   2005.12.01 07:21 GMT+1 óra  
A BGIk még a doshoz voltak a képernyő elérésére, semmi értelme nem lenne őket windowsban használni és a vc sem támogatja.

Ha VC-t akarsz használni akkor nem tudod elkerülni a windowsos grafikai apik használatát, ha gdi,ogl,dx nem tetszik akkor meg lehet próbálni az ezekre épülő [url=http://www.libsdl.org/index.php>SDL[/url] és [url=http://www.talula.demon.co.uk/allegro/>Allegro[/url] könyvtárakat is.


   
Dzsó - Guests | hsz       Online status #6831   2005.12.01 05:12 GMT+1 óra  
BGI-t MSCV-vel?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mmmmmmi?!

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6830   2005.12.01 05:01 GMT+1 óra  
Valaki nem tudja, hogy Vc-ben a BGI-t hogy lehetne használni, nincs-e hozzá vmi, vagy hogy kéne megbarkácsolni.
Nem vagyok hülye, tudom hogy van ogl házihoz kéne és nincs kedvem a BC-hez.
Köszi


   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6829   2005.11.20 02:18 GMT+1 óra  
Nemrégen leszedtem a Microsoft oldaláról a legújabb Windows SDK-t az MSVC++ 6-hoz. Minden szép és jó, de nem tudok mit kezdeni a helpjével, pedig szét szeretnék nézni benne. Minden fájl a Help könyvtárában .hxi vagy .hxs kiterjesztésű és ha el szeretném indítani valamelyiket mindig Programfuttatási hibát ír ki. Nem tudna valaki segíteni?

Programozz ne háborúzz!!!

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6828   2005.11.18 02:13 GMT+1 óra  
valamiért nem mükszik a SetConsoleOutputCP(1250); kód.
Miért??


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6827   2005.11.17 08:49 GMT+1 óra  
Nincs a project settingsben bekapcsolva az ignore all default libraries? Esetleg rossz libeket includeolsz v. épp valamit kifelejtettél, de forrás meg project fájl nélkül nem tudok biztosat mondani.


   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #6826   2005.11.16 15:54 GMT+1 óra  
Visual C++ 2005 Express,
DirectX 9 SDK (05 October),
Nyisztor Károny példaprogija (PeldaprogramokVC8_DX9August200519_DXSprite)

netspirit.srv.hu

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6825   2005.11.16 10:40 GMT+1 óra  
Nem a legjobb, de szerintem elmondja mire való: http://www.prog.hu/tudastar/?op=view&kbid=36988&no=4#e4

Programozz ne háborúzz!!!

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6824   2005.11.16 05:20 GMT+1 óra  
Idézet
TheProGamer írta:
(lyahim írta:
Megtudná vki mondani hogy a CreateFile és a SetCommState függvények milyen értékeket várnak?

)[url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/fileio/fs/createfile.asp > CreateFile [/url]
[url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/devio/base/setcommstate.asp > SetCommState [/url]

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25
Köszi!!
Esetleg magyarul vagy példa a használatra?


   
TPG - Guests | hsz       Online status #6823   2005.11.15 11:54 GMT+1 óra  
Idézet
lyahim írta:
Megtudná vki mondani hogy a CreateFile és a SetCommState függvények milyen értékeket várnak?


[url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/fileio/fs/createfile.asp > CreateFile [/url]
[url=http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/devio/base/setcommstate.asp > SetCommState [/url]

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6822   2005.11.15 03:43 GMT+1 óra  
Megtudná vki mondani hogy a CreateFile és a SetCommState függvények milyen értékeket várnak?


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6821   2005.11.14 06:07 GMT+1 óra  
Állítsd át a kódlapot közép-európai ansira (1250-es kódlap), a következő kóddal:

SetConsoleOutputCP(1250);
printf("árvíztűrőtükörfúrógép";


   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6820   2005.11.14 02:34 GMT+1 óra  
Azt szeretném tudni, hogy cak az én fogytékosságom az, hogy konzolban nem tudok megjeleníteni ékezetes karikat(string kiiratás), vagy általános és mit lehet tenni ellene mert nem túl kényelmes minden betűt az "ASCCI" kóddal megjeneíteni!


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6819   2005.11.13 12:56 GMT+1 óra  
Asylum:
Ahhoz, hogy dll-eket csinálhass a Visual C++ 2005 Expressben fel kell telepíteni a platform sdkt, [url=http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualc/usingpsdk/default.aspx>itt[/url] leírja mit kell csinálni (néhány fájlt is módosítani kell a meglévőek közül). Ha felraktad akkor New Project/Win32/Win32 Console Application majd a Wizardban az Application Settings alatt válaszd ki a Dll-t.


   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6818   2005.11.13 09:18 GMT+1 óra  
THX.

Programozz ne háborúzz!!!

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6817   2005.11.13 08:46 GMT+1 óra  
Idézet
Hacker írta:
Írtam egy függvényt ami float értékkel tér vissza és azt szeretném ellenőrizni, hogy jól működik-e, így ha lenyomom a bal egérgombot megjelenik az érték egy MessageBox-ban. Namármost az a problémám, hogy a gcvt parancs furcsán alakítja át a számot (pl.: -9.3e+061). Ez mind szép és jó, de nekem valami olvasható szám kellene. Ezt hogyan lehet megoldani? És fontos mindig átalakítani a float típusokat? Nem lehet valahogy egyszerűen egy sztringbe rakni?

Programozz ne háborúzz!!!
Az normális átalakítás, a cucc normál alakban írta ki a számot (e = exponens). Megoldás: sprintf(kimenostring,"%f",floatérték);

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6816   2005.11.13 08:29 GMT+1 óra  
Írtam egy függvényt ami float értékkel tér vissza és azt szeretném ellenőrizni, hogy jól működik-e, így ha lenyomom a bal egérgombot megjelenik az érték egy MessageBox-ban. Namármost az a problémám, hogy a gcvt parancs furcsán alakítja át a számot (pl.: -9.3e+061). Ez mind szép és jó, de nekem valami olvasható szám kellene. Ezt hogyan lehet megoldani? És fontos mindig átalakítani a float típusokat? Nem lehet valahogy egyszerűen egy sztringbe rakni?

Programozz ne háborúzz!!!

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6815   2005.11.12 17:05 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum írta:
Örülök h eccerü de akkor ménem irtad le?
Amugy fogtam és eccerüen kitöröltem azt a sort
Ja és nem találtam semmi ilyesmit h dll...a súgó se ir róla...Visual C++ Express Editionom van...lehet aza baj?


Asylum(Módosította Asylum 2005.11.13. 00:55-kor)
Mondtam hogy a javítása egyszerű.
Az elképzelhető hogy probléma de őszintén szólva nem használtam még Express Editiont soha.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #6814   2005.11.12 16:54 GMT+1 óra  
Örülök h eccerü de akkor ménem irtad le?
Amugy fogtam és eccerüen kitöröltem azt a sort
Ja és nem találtam semmi ilyesmit h dll...a súgó se ir róla...Visual C++ Express Editionom van...lehet aza baj?


Asylum(Módosította Asylum 2005.11.13. 00:55-kor)

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6813   2005.11.12 13:20 GMT+1 óra  
Idézet
Asylum írta:
Jé tényleg Akkor más: lehet dll fájlt csinálni? Sehol nem találom

Asylum
New Project-nél valamelyik opció hogy Win32 DLL.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.25

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #6812   2005.11.12 11:54 GMT+1 óra  
Jé tényleg Akkor más: lehet dll fájlt csinálni? Sehol nem találom

Asylum

   
gymisi - Guests | hsz       Online status #6811   2005.11.12 09:36 GMT+1 óra  
a kulcsszó: build

Akkor tudsz valamit,ha tudod, hogy mit nem tudsz!

   
Asylum - Guests | hsz       Online status #6810   2005.11.12 09:27 GMT+1 óra  
Ööö...leszettem a Visual C++ t de...hogy a rákba lehet a kódot leforsitani? Sehol nem látok olyat h compile

Asylum

   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6809   2005.11.12 08:44 GMT+1 óra  
Idézet
Eagle_Lor írta:
Windows NT/2000/XP alatt nem lehet közvetlenül elérni user módból a portokat. A CreateFile-al meg tudod nyitni az LPT portot, de ilyenkor a Windows egy nyomtatóként kezeli a portot:
FILE *f = fopen(
Nagyon köszi életet mentettél, valószinü hogy nem fogok egy drivert késziteni, mert ha értenék hozzá nem kérdeznék ilyen egyszerűket! Köszi Köszi.


   
BebyVegeta - Guests | hsz       Online status #6808   2005.11.12 03:34 GMT+1 óra  
Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy aki játékfejlesztő (programozó) akar lenni, milyen főiskolára és milyen szakra jelentkezzen. Kinéztem pár programozó informatikus szakos fősulit, de sajnos mindegyik messze van Dunaújvárostól, és nem biztos hogy ez kell nekem (pedig egész jó amit róla írtak ). Üdv!


   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6807   2005.11.11 20:56 GMT+1 óra  
Windows NT/2000/XP alatt nem lehet közvetlenül elérni user módból a portokat. A CreateFile-al meg tudod nyitni az LPT portot, de ilyenkor a Windows egy nyomtatóként kezeli a portot:
FILE *f = fopen("\.\\LPT1", "w";//lehet perjelek nélkül kell
fprintf(f, "Nyomtatás";
fclose(f);
//a Get/SetCommState függvényekkel beállíthatod a különböző paramétereket, de ehhez kell a CreateFile által visszaadott handle

Ha nem nyomtatót szeretnél csatlakoztatni az LPT portra akkor a hivatalos megoldás egy kernel módú driver írása, ami ugyan jó móka , de nem túl egyszerű. A nem hivatalos megoldás egy általános direkt port elérést biztosító driver, mint az [url=http://www.geekhideout.com/iodll.shtml>io.dll[/url] vagy az [url=http://www.logix4u.net/inpout32.htm>inpout32[/url].

Az LPT1 általában a 0x378-as porton van az LPT2 pedig a 0x278-on, de ha mégse ott lennének akkor a registryből megtudhatod h. milyen porton vannak, itt egy tutorial a portok megkereséséhez: [url=http://www.codeproject.com/system/interrupthook.asp>link[/url]

Az XP időnként keresi az LPT portokon a nyomtatót, ami bezavarhat a kommunikációba, ezt a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001ServicesParportParameters registry kulcshoz hozzáadott DisableWarmPoll nevű dword típusú és 1 értékű értékkel akadályozhatod meg.


   
lyahim - Guests | hsz       Online status #6806   2005.11.10 04:19 GMT+1 óra  
A kérdés: hogyan kell használni az LTP portot Ms vc alatt?
Sehol sem találom.


   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6805   2005.11.01 02:25 GMT+1 óra  
Köszi probléma megoldva.

Programozz ne háborúzz!!!

   
nagyy - Guests | hsz       Online status #6804   2005.10.31 12:52 GMT+1 óra  
Lekérdezni a GetWindowRect fv-el lehet, aminek az első paramétere egy HWND, a második pedig az ablakot jelképező téglalapot tároló struktúra, amit fel fog tölteni. Ebből már könnyen ki lehet számolni a méretet.

A beállítást pedig a SetWindowPos -sal lehet megoldani.


nagyy

   
Hacker - Guests | hsz       Online status #6803   2005.10.31 11:59 GMT+1 óra  
Hogy lehet lekérdezni egy ablak szélességét és magasságát és hogyan lehet azt megváltozatni?

Programozz ne háborúzz!!!

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6802   2005.10.25 12:14 GMT+1 óra  
Idézet
Otisz írta:
Tudomásom szerint(ami jó sok),az INVICTUS csapat java részt ezzel a programmal írta az autós játékait!!!Boccsika,a játék motorját,dehát ahhoz is ez kell,úgyhogy annyira nem rossz motor....ja,meg egy kicsit még tanúlok,tanúlok,tanúlok!!!

Printf (
Akkor rendben. Én most tértem át róla az MSVC++ 2003 .net-re a dx frissítések miatt. Nagyon szerettem használni, jó progi volt.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.11

   
Otisz - Guests | hsz       Online status #6801   2005.10.25 09:09 GMT+1 óra  
Tudomásom szerint(ami jó sok),az INVICTUS csapat java részt ezzel a programmal írta az autós játékait!!!Boccsika,a játék motorját,dehát ahhoz is ez kell,úgyhogy annyira nem rossz motor....ja,meg egy kicsit még tanúlok,tanúlok,tanúlok!!!

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6800   2005.10.25 09:03 GMT+1 óra  
Idézet
Otisz írta:
A kérdésem az lenne,hogy van egy olyan progim,hogy MICROSOFT VISUAL C++ 6 full...ráadásul eredeti teljes cd-s. Ez jó program játékfejlesztéshez????

Printf (
Persze hogy jó. Picit öreg (1999-es) de tökéletesen jó.

[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.11

   
Otisz - Guests | hsz       Online status #6799   2005.10.25 08:58 GMT+1 óra  
A kérdésem az lenne,hogy van egy olyan progim,hogy MICROSOFT VISUAL C++ 6 full...ráadásul eredeti teljes cd-s. Ez jó program játékfejlesztéshez????

Printf ("Amit túl bonyolítasz,rájössz az a legegyszerűbb";

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #6798   2005.10.24 22:23 GMT+1 óra  
Igen, nekem is megvan a CodeBlock, de van 1-2 dolog ami nagyon hiányzik, többek között a debug is, de a Go To Definition-t is elég gyakran szoktam használni, és az is nagyon hiányzik.
Igazából nekem be is jön a VC IDE, csak ez a pár funkció hiányzik...
(Ja és csak VC6-om van...)

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
Eagle_Lor - Guests | hsz       Online status #6797   2005.10.24 17:49 GMT+1 óra  
ShadeVampire:
Az MSVC 2003 már tudja a kódblokkokat nyitni és zárni az editorban és a [url=http://www.wholetomato.com/>Visual Assist[/url] kiegészítéssel kijelöli a () és {} párokat, sajnos a visual assist nem freeware.

damaniac82:
A Code::Blocks érdekes kezdeményezés, de sajnos a debuggolási lehetőségei nem érnek a Visual Studio nyomába.


   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #6796   2005.10.24 15:46 GMT+1 óra  
Eh... nem tudom átírni a projectemet rendesen hogy a Visual c++ is le tudja forditani :///

netspirit.srv.hu

   
damaniac82 - Guests | hsz       Online status #6795   2005.10.24 11:47 GMT+1 óra  
Most Visual C++ v. Visual Studio a téma?

Mert a kettő nem ugyanaz. A NotePad++ miatt gondoltam a Visual C++ 2003-ra, mint ingyenes forditora.

Ha errol van szo, akkor a magam reszerol a Code::Blocks IDE-t ajanlom hozza. Majdnem tud annyit, mint a Visual Studio IDE, tamogatja tobb fordito parhuzamos kezeleset, etc. Es INGYENES!

A Visual C++ a .a file-ok helyett .lib-eket hasznal, amik - szvsz - sokkal korrektebbek, mint a .a stuff. Mellesleg ez egy szep, nagy, kover szivas temaja , amirol a blogomban irtam is nem olyan regen...

nLight Engine DevBlog: http://maniac.iceglow.com

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6794   2005.10.24 11:33 GMT+1 óra  
Idézet
ShAdeVampirE írta:
Én is mostanában tértem át, így én is kiegészíteném még pár kérdéssel az eddigieket (bár ez kicsit más jellegű lesz): van vmi lehetőség arra, h egy külsős programmal jobb kiemelést érjek el vc IDE-ben, és esetleg még ilyen kód blokkokat is tudjak kezelni? (Mint pl. Notepad++ al, azaz ha van mondjuk egy ( ) pár, akkor a köztük lévő részt be lehet zárni, és ki lehet nyitni, és persze jelöli is a ( ) párokat -> ha a kurzor az 1ik fölött áll, akkor a párja is kijelölődik.
Szal nemtud vki egy free kiegészítést, ami ezeket tudja?

------------------------------------------------

Az MSVC++ 2003 .net tud valami hasonlót.(Módosította TheProGamer 2005.10.24. 19:34-kor)

   
TPG - Guests | hsz       Online status #6793   2005.10.24 11:31 GMT+1 óra  
Idézet
Lazarus írta:
Át akarok térni dev-C++ről visual c++ra és sokmindent nem találok...

Hogy lehet belinkelni a *.a fileokat? (pl libdinput.a).
Hogy lehet libeket hozzáadni a projecthez? És hol lehet bekapcsolni hogy a sorokat számozza?

netspirit.srv.hu
VC++ ban nincsenek *.a fájlok.
Libeket pedig a project->properties-ben valahol lehet linkelni.


[url=http://theprogamer.uw.hu/ > http://theprogamer.uw.hu/ [/url] Updated:2004.10.11

   
ShAdeVampirE - Guests | hsz       Online status #6792   2005.10.24 11:29 GMT+1 óra  
Én is mostanában tértem át, így én is kiegészíteném még pár kérdéssel az eddigieket (bár ez kicsit más jellegű lesz): van vmi lehetőség arra, h egy külsős programmal jobb kiemelést érjek el vc IDE-ben, és esetleg még ilyen kód blokkokat is tudjak kezelni? (Mint pl. Notepad++ al, azaz ha van mondjuk egy ( ) pár, akkor a köztük lévő részt be lehet zárni, és ki lehet nyitni, és persze jelöli is a ( ) párokat -> ha a kurzor az 1ik fölött áll, akkor a párja is kijelölődik.
Szal nemtud vki egy free kiegészítést, ami ezeket tudja?

------------------------------------------------
([url="http://shadevampire.uw.hu">ShAdeVampirE otthona a neten...[/url])

   
Lazarus - Guests | hsz       Online status #6791   2005.10.24 11:24 GMT+1 óra  
Át akarok térni dev-C++ről visual c++ra és sokmindent nem találok...

Hogy lehet belinkelni a *.a fileokat? (pl libdinput.a).
Hogy lehet libeket hozzáadni a projecthez? És hol lehet bekapcsolni hogy a sorokat számozza?

netspirit.srv.hu

   
Frissebbek | [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] > 14 <