játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5512
FZoli:    4895
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2201
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Jf.hu szabályzat 2006.04.18 15:16


A JátékFejlesztés.hu - a továbbiakban JF.hu - portálon való regisztráció ingyenes, azt bárki igénybe veheti, minden szolgáltatásával együtt.

A Felhasználók adatai
A Felhasználók adatait a JF.hu saját belátása szerint kezeli, saját céljaira azokat felhasználhatja. A Felhasználók adatait reklámcégeknek nem szolgáltatja ki, az adatokat bizalmasan kezeli.

Moderálás
A Felhasználók elfogadják, hogy a JF.hu Moderátorai és Adminisztrátorai a nekik nem tetsző bejegyzéseket, fórum hozzászólásokat és bármely nemű megnyilvánulásokat részben vagy egészében módosítsák vagy töröljék. A törölt tartalom elvész, azokat pótolni nem tudjuk. Sem más Felhasználókat, sem a JF.hu Team tagjait (pl.: Moderátorok, Adminisztrátorok, Szerkesztők) bármily módon szidalmazni nem lehet. Amennyiben a Moderátorok eljárását a Felhasználó nem tartja jogosnak, úgy az Adminisztrátor felé jelezheti panaszát, véleményét e-mailben.
A Felhasználók elfogadják, hogy minden általuk beírt tartalomért (fórum, chat, garázsprojectek hozzászólásai, stb.) saját maguk felelnek, azok tartalmáért a JF.hu semmilyen felelősséget nem vállal.
A JF.hu Szerkesztők, Moderátorok, Adminisztrátorok a tőlük telhető legigazságosabban módon hozzák meg döntéseiket.
Amennyiben a Felhasználó többszöri figyelmeztetés ellenére sem moderálja meg magát, úgy a Moderátorok letilthatják a Felhasználót, és törölhetik annak bejegyzéseit, adatait.

A GarázsProjectek
GarázsProjectet bárki regisztrálhat, aki érvényes JF.hu regisztrációval rendelkezik. A GarázsProject adatait a Felhasználó maga módosítja, azok tartalmáért a JF.hu semmilyen felelősséget nem vállal. A GarázsProjectek adatai, feltöltött képi és egyéb állományai a Felhasználó tulajdonát képezik, de azokat a JF.hu a maga céljaira felhasználhatja.

Cikkek, segédletek
Cikkeket, segédleteket minden érvényes JF.hu regisztrációval rendelkező Felhasználó beküldhet. A JF.hu-ra beküldött cikkek és segédletek a Felhasználó tulajdonát képezik. A cikkek és segédletek tartalmáért a JF.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

Versenyek, pályázatok
A JF.hu által meghirdetett versenyeken bárki részt vehet, aki érvényes JF.hu regisztrációval rendelkezik.
A JF.hu cikkírói pályázataira beérkezett anyagok teljes egészében a Szerzők tulajdonát képezik, de a további publikálásról a JF.hu-t (a portál alapítóját) értesíteni kell, és annak beleegyezése szükséges. A pályázatokra beérkezett cikkeket, segédleteket a JF.hu értékeli.
A JF.hu a pályamunkákat saját belátása szerint felhasználhatja reklámcéljaira.

Fileok, szerzői jogok
A JF.hu tárhelyre csak és kizárólag olyan anyagok tölthetőek fel, melyeket a Felhasználó felhasznál a portálon valamilyen formában, pl.: screenshot, GarázsProjectnél screenshot, kis méretű demo, stb. A JF.hu tárhelyre szigorúan tilos bármilyen tiltott adatot feltölteni, mint pl.: pornográf, szex, warez, szerzői jogokat sértő adatok.

Kellemes és hasznos időtöltést kíván:
A JF.hu Team

Értékelés: 7.61

Új hozzászólás
Nincs megjegyzés