játékfejlesztés.hu
FórumGarázsprojectekCikkekSegédletekJf.hu versenyekKapcsolatokEgyebek
Legaktívabb fórumozók:
Asylum:    5512
FZoli:    4895
Kuz:    4455
gaborlabor:    4449
kicsy:    4304
TPG:    3402
monostoria:    3284
DMG:    3172
HomeGnome:    2919
Matzi:    2529

Pretender:    2498
szeki:    2440
Seeting:    2306
Geri:    2201
Orphy:    1893
Joga:    1791
Bacce:    1783
MaNiAc:    1735
ddbwo:    1654
syam:    1491
Magyar fejlesztésű játékok, amelyek a közeljövőben jelennek meg 2019.09.05 16:20


Az elkövetkező időszakban számos érdekesnek tűnő, magyar fejlesztésű játék fog megjelenni. Ebben a cikkben a Terraforming Earth, a Tank Maniacs, a Black Geyser és a Chicken Police című darabokról esik szó.

Terraforming Earth

Tervezett megjelenési idő: 2019. október

Fejlesztő: Lost Robots

Platform: PC

Ez egy oldalnézetes ügyességi / logikai kalandjáték, amelyben három robot segítségével kell a Föld élhetetlenné vált felszíné új lakhatóvá tenni. A Terraforming Earth kellemes hangulattal és humorral, procedurálisan generált pályákkal és lokális multiplayerrel várja a játékosokat.

A különböző akadályokat és erőforrásokat tartalmazó pályákat a három robot eltérő képességeivel kell teljesíteni. Menet közben folyamatosan váltogatnod kell köztük. A pályák logikai feladványai mellett az erőforrásmenedzsment is szerepet kap a játékban. A projekt hivatalos honlapjáról letölthető a játék demója, ami már önmagában is elég szórakoztató élményt ad. Itt meghallgathattok egy, a fejlesztővel készített interjút.

előzetes:


Chicken Police

Tervezett megjelenési idő: 2020. március 20.

Fejlesztő: The Wild Gentlemen

Platform: PC, Mac

A Chicken Police egy visual novel és klasszikus kalandjáték hibrid, ami ötvözi a sötét és kíméletlen noir történetek és a klasszikus nyolcvanas évekbeli buddy comedy zsarufilmek stílusát. Fekete humor, orwelli hangulat és kakasok, mint jobb napokat is látott detektívek?

A klasszikus noir sztorira épülő játék főszereplője két leharcolt kakas, akik detektívként dolgoznak a Clawville-i rendőrségen. A noir sztori akkor indul be, amikor megjelenik a kötelező femme fatale egy rejtélyes üggyel.

A források szerint a játékmenet nem lesz lineáris, és komoly szerepet kapnak benne az NPC-kkel folytatott párbeszédek, illetve a nyomok feldolgozása is. A projekt Steam oldala itt található.

magyar nyelvű teaser:


Black Geyser: Couriers of Darkness

Tervezett megjelenési idő: 2020. április

Fejlesztő: GrapeOcean Technologies

Platform: PC, Mac, Linux

A Black Geyser: Couriers of Darkness egy közösségi finanszírozással készülő izometrikus nézetű, party-based RPG. A játék valósidejű (pause funkció lesz) és számos fajból, illetve classból lehet majd benne választani.

A Kickstarter oldalon arról is írnak, hogy a játékos stílusa befolyásolni fogja a világot is, ezzel dobva egy nagyot az újrajátszhatóságon. A projekt hivatalos oldala itt érhető el.

videó a harcrendszerről:


Tank Maniacs

Tervezett megjelenési idő: nincs bejelentve

Fejlesztő: GAMELAB

Platform: PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, tervben: Linux és Mac

A Tank Maniacs egy Wormsre hajazó, lokális multiplayerre kihegyezett oldalnézetes játék, amelyben legfeljebb négy játékos apríthatja egymás tankjait vidám hangulat mellett. Ha pedig nincs kivel játszanunk, botokat is igénybe vehetünk.

A játék bétában van, a fejlesztők honlapja szerint 11 tank és 7 pálya található benne, illetve már PC kontroller támogatással is rendelkezik. Ha pedig nincs kéznél elegendő eszköz, akkor sincs gond, mert egy Androidra és iOS-re ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével okostelefonod is kontrollerré válhat.

trailer:

Értékelés: 0

Új hozzászólás
Nincs megjegyzés